ושוב............ להתראות לכם

ושוב............ להתראות לכם

אני נוסע עד יום שלישי לתל אביב ואני לא אוכל לשבת שם ולהיות בפורום, אחר כך אני חוזר לכמה שעות הביתה (שאולי בהם אני אקפוץ להגיד שלום) ואז אני טס לפולין עד יום רביעי-חמישי ה26-27 (לא ברור בדיוק מתי אני אחזור). עד אז, יש לכם שומרת נאמנה, קוראים לה נעה ואתם כבר מכירים אותה טוב. אז תשמרו עליה טוב טוב ויחד תשמרו לנו על הפורום כמו שצריך שיהיה לכם חג שמח

ביי,תהנה!

מי זו נועה

המממ

New member
תהנה ותחזור בשלום! ../images/Emo13.gif

אני מזהירה את כולכם מראש שגם אני אהיה עם כל מיני עיסוקים שונים, אבל נקווה לטוב...
לילה טוב ושקט שיהיה לנו!

israel1986

New member
תהנה זה לא הביטוי המתאים

צריך להמציא איזה מילה בשביל זה. בכל מקרה, בהצלחה...

אהההההההההההההההההההה

היא באה לבקר היא באה לבקר.
כמה שנים לא ראינו אותך פה???????? נחמד שקפצת. אגב, גם אני קפצתי לאיזה כמה זמן. אני בבית עכשיו והחלטתי להגיע לבדוק מה המצב

ben4ever

New member
בהצלחה בפולין בנאדם../images/Emo140.gif

לא אומר "להנות" כי זאת אינה הגדרה הכי מתאימה לטיול בפולין,אבל תשתדל להפיק משם כמה שיותר...זה מסע חשוב מאוד,לטוב ולרע.

frisbeeee

New member
סתם מישהו שקורא פה..

בנאדם בתור מישהו שהיה במסע הזה זה לא מסע קל.. אבל בהחלט מלמד ובהחלט כיפי (בקטעים שצריך להיות..) מה שחשוב להבין זה שלא כל הטיול בוכים ועצובים המעברים בין הצחוק לבכי הם מעברים מהירים מאוד.. איך שעולים לאוטובוס אתה כבר צוחק וטוחן את כל הממתקים שיש לכם.. אז תהנה (בחלקים שצריך..) ותלמד

Ne§t£A Gi®L

New member
Indeed

Whhoa, I miss my journey do yourself a huge favor-and write everything that happends in a journey-diary that's the best thing that can remaing out of this 8 days

למעלה