ושוב להזכירכם

TS1759

New member
ושוב להזכירכם

שידורי המשחקים הערב ב-7, שידורים ישירים בפאב הברון, מוהליבר 4 ראשון לציון וזיינו את סטנפורד!

stan123

New member
../images/Emo58.gif סטאנפורד - נוטר דם

זה רק נראה לי או שהשנה יש להם לוח משחקים ממש קל? חוץ מ USC בסוף, מה יש להם? הנצחון על סטאנפורד לא כזה מרשים, מישיגן כבר לא רציניים. מה נשאר? טאר-הילס? בוסטון-קולג'? בטח אתה תגיד שנייבי השנה טובים (רק מול וויק-פורסט) שפיסטבורג מפתיעים (פעם בשלושה משחקים), שסירקיוז תמיד היו מכשול (אולי בשנות החמישים) אבל עדיין נראה שהשנה, אחרי המפולת של השנה שעברה, הלו"ז שלהם נהיה קל

TS1759

New member
כעיקרון אתה צודק

מצד שני, הלו"ז של שנה שעברה היה קשה מאוד. אל תזלזל בטאר הילס. הם הולכים לדעתי להיכנס לדירוג, ויש להם בינתיים עונה מצויינת. פיט אולי נפלו בהתחלה, אבל אתה אף פעם לא יכול לדעת איזה פיט תפגוש... אני לא מחזיק מנייבי, והפלוק שלהם בשנה שעברה היה - ובכן, פלוק. יאללה מתחילים לספור 43 שנה מחדש... בקאפ קולג' לא מפחידים אותי, גם לא סירקיוז, ככה שאני צופה 3-4 הפסדים השנה (שזה אומר זימון לבול..... שבו נפסיד). אבל תן לי עונה של ניצחון בודד, העיקר שיהיה על הקבוצה ההיא מהמערב ונדפוק להם את העונה...

laufgas

New member
איזה משחקים משדרים שם?

הערוצים הרגילים שיש בארץ? חבר שלי מראשון אולי רוצה לבוא עם חברים.

TS1759

New member
כעקרון כן

כרגע, עקב הגעת החורף, גם המחשב חלה בוירוס, ולכן יש סיכוי שה-TVU לא יעבוד... אחרת היה גם שידור של אינדי...

למעלה