ושוב לגבי המפגש....

אני מגיעה ../images/Emo45.gif

ישר מיבנה. מי שצריכה איסוף מהאזור- ממש ממש בכיף (אמיקה, שמרתי לך כסא ואפילו מותר לעשן באוטו). מי שצריכה טרמפ חזרה, אני מגיעה לרכבת צפון. לגבי להביא דברים- אני יכולה לקנות אבל לדעתי להביא כסף יהיה יותר פרקטי (ופו, בבקשה, תעדכני בסכומים אמיתיים, אל תספגו עלויות עליכם כי לא נעים לך לבקש, אל תשכחי שזה מתחלק בין הרבה משתתפים). לגבי עישון- לנציגה הממונת מטעם עצמה יש מנדט. ומצלמה דיגיטלית (מעפנה אומנם) עלי. גם פתקים למדבקות עם שמות.

POOH*

New member
אני רואה שהרוב מעדיפים שנקנה....

אין לנו בעיה לקנות.... האביר הציע שאולי במקום בורקסים וקוראסונים ושאר דברים ´דיאטטים´ נקנה הרבה סוגי גבינות וכמה סוגי לחמים... ושוב אזדקק לדעתכם בנושא... POOH

POOH*

New member
ועוד משהו...

אני באמת שאמח אם משיהי אחרת תכין מדבקות עם שמות... כי אם אני אכין אין סיכוי שתצליחו לקרוא.... רק לא לשכוח להכין מדבקות גם לבני הזוג שמגיעים... POOH

אני אביא מדבקות

וכל אחת תכתוב עבור עצמה, זה לא חייב להיות אחיד. בנוגע לאוכל. סה"כ זה זמן של ארוחת ערב ומרביתנו מגיעות ישר מהעבודה וזה גם חורף. לכן משהו חם עם כיוון אכיל יותר מאשר נישנושי יתקבל בברכה. לכן בורוקסים זה אולי לא סטייל, אבל יותר משביע ומחמם מפלטת גבינות. ושוב אני חוזרת- אל בלי טירחה מיותר, אנחנו באים בגלל החברה. ואולי 2 - 3 בנות שמתדנבות להביא אוכל יכינו פשטידה או משהו ויהיו פטורות מהשתתפות כספית. וזו רק הצעה, לא חקיקה בסלע.

זה ממש ממש ממש היה בצחוק

זה אוטו של חברה, אנחנו מתיחסים כמטרה על ללעלות את הקילומטרג´, לצורך דלק באופן ממש לא חסכוני ולא לרחם עליו בכל הנוגע לדפיקות ממדרכה. האוטו גם נראה ככה

דפי26

New member
יופי,אז ככה אני אזהה אותו

כי אני ממש גרועה בלהבדיל במכוניות(חוץ מכמה)

אמיקה

New member
מה?! אין סושי ../images/Emo12.gif?

אז אין טעם בלסחוב את המנגל - הא? נועה - התפנה לנו מקום בבגאז´
סתתתאאאאאאאםםםםם בשבילי ? כוס מים (אני אעמוד לי בכפור ואשתה את הכוס מים שלי ...
)

דפי26

New member
אמיקה מה מקום בבאגז´???????

אני נוסעת אתכן ואני תופסת הרבה מקום

בבאגז´ יש פקטים

בכדי להרעיל את כל העולם וגם בלגן שנשאר המילואים, חבילה של 32 גלילי נייר טואלט, שאני שוכחת לסחוב הביתה, שמיכת פיקניקים, לוח למשק חיצים, יענו - דרטס, אבל בלי חיצים. ואני ממש לא בקטע של כוס מיים (תגידי פו- הגירף עושים אליבם מישלוחים?)

POOH*

New member
הלוואי....

אבל הם בהרצליה - הסניף הכי קרוב.... אולי מקדונלד עושים לכאן משלוחים - גם לא בטוח... את יודעת קיבוצניקים - מוסר עבודה... לא חייבים לאכול רק לעבוד...
POOH

התנצלות....

פתאום הבנתי שאני לא מתפקדת למפגשים אף פעם, וגם לא מסבירה.... אז פשוט המפגשים תמיד רחוקים לי (ואני בלי רכב) וזה בכל מקרה סיוט לנסוע עם תינוקת שעה באוטו, ובטח שסיוט (בשבילי) להיכנס אפילו לתל אביב (מוכת הפיגועים). חוץ מזה שלא נעים שאני היחידה עם ילדה, וכולן כאלו צעירות וחופשיות.... בכל מקרה, במידה ויום רחוק אחד יהיה מפגש בסביבה שלי, אני אשתדל לבוא... תהנו ותצלמו!

POOH*

New member
חבל...

קודם כל את מוזמנת בשמחה... וכמובן שגם אופק... מבטיחה להעסיק אותה יפה.. [תאמיני לי שהיא לא תשעמם פה עם כמויות הבובות שיש פה...] ואם לא יהיה קר מדי נעשה טיול לפינת חי או לרפת.. [זה מה שתמיד רואים בקיבוןץ, לא?] אז בנושא הזה אין לך מה להרגיש לא נעים... ולגבי הנסיעה - אני לא יכולהלעזור... אולי תבואי ברכבת? ראיתי שם המון פעמים אימהות עם ילדים קטנים... בכל מקרה אני מאד אשמח לפגוש את שתיכן... POOH

אוסנת123

New member
מה שאומר שצריך

לארגן מפגש במרכז (קצת דרומה מת"א).... (וסליחה לכל הצפוניות)

למעלה