ושוב לגבי המפגש....

POOH*

New member
ושוב לגבי המפגש....

כמה דברים: קודם כל הצעתי לאור זה שהרבה בנות אמרו שהן מגיעות מהעבודה שאולי אני והאביר נקנה דברים - בורקסים, עוגיות ושאר דברים ´דיאטטים´ וכל מי שתבוא תשתתף בסכום סמלי. אנא הביעו דעתכם... דבר שני שאלתי לגבי דעתכם לישיבה על פופים וכריות... כי בנתיים התפקדו בערך 15 אנשים למפגש ואין סיכוי שיכנסו לנו 15 כיסאות לחדר. אז שוב דעתכם... ודבר כמעט אחרון - אני אשמח לדעת מי מגיעה ברכבת וצריכה שנאסוף אותה משם כדי שנדע אם צריך להזמין אוטו. וחוץ מזה אשמח לדעת עכשיו שזה כבר יותר קרוב מי מגיעה? ולאור מזג האוויר האם אתן מתכוונות להגיע או שרוצות לדחות עד שיהיה מזג אויר טוב יותר? וזהו בנתיים... נשמח לראות אתכם... ולא לשכוח שהאביר ישמח אם יהיו עוד בעלים... POOH

שמופית

New member
אז ככה...

אני עדיין לא ביררתי אם יש לי אוטו, אבל אם כן אני אבוא ואשמח להביא איתי בנות מאיזור השרון
אין לי בעיה לשבת על פוף, רק יש לי תהיה אחת (מצטערת, אני קצת פנאטית בנושא...) - מה קורה עם עישון ? האם מעשנים אצלכם בחדר ? לגבי הכיבוד: בתור אחת שלא עובדת, אני אמתין לשמוע מה אומרות הבנות העובדות ואצטרף לדעת ולהחלטת הרוב.

POOH*

New member
לא מעשנים אצלנו בחדר...

קודם כל כי אני לא סובלת את זה... ושנינו לא מעשנים... וחוץ מזה כי זה חדר די קטן ואם מעשנים זה הריח לא יוצא המון זמן... אז מעשנים או בחוץ... [יש גג - אני לא אשלח אנשים לעמוד בגשם..] או אם מאד מאד קר במטבח - פותחים שם תריסים וסוגרים את הדלת לחדר...

POOH*

New member
מקפיצה כדי שיחזיק מעמד לבוקר....

ותוכלו לענות....
POOH

danonit

New member
אני באה...

נכון לעכשיו ואם לא יהיו בלתמים של הרגע האחרון כמו שלג בירושלים וכאלה דברים

gmgy

New member
אולי כל אחד יביא משהו?

גם ככה אנחנו תמיד מזילות ריר מהמאפים והיצירות של המשתתפות... נראה לי שאם כל אחת תביא משהו והעובדות יביאו שתיה ייצא אחלה.

גלי ב

New member
אז ככה...זו דעתי..../images/Emo13.gif

א. אני מתכננת להגיע --אלא אם כן יהיו בלת"מים של הרגע האחרון בעבודה. ב. אין לי בעיה לשבת על פוף = לא חסרים מקרים שזה יותר נוח מכסא אפילו ג. הרעיון של לקנות כיבוד ולשהתתף נשמע לי אחלה - כי רוב הסיכויים שאגיע ישר מהעבודה... ד. אני לא מעשנת - ככה שאין לי בעיה עם זה שלא מעשנים בחדר
ה. בעלי היקר לא יוכל להצטרף לצערי... מקווה שלא יהיו שינויים של הרגע האחרון...

ayush

New member
אני מתכוונת להגיע, כנראה ברכבת

אם לא יהיה לי טרמפ אם מישהי... ( מישהי מגיעה מאזור ר"ג - פ"ת ????) אין לי בעיה לשבת על פוף (אבל מעדיפה כסא...) אני כבר לא מעשנת ... מעדיפה שפו והאביר יקנו דברים ואנחנו נשלם ! בעלי כנראה לא יגיע. בוקר טוב !!!

Hadar p

New member
ככל הנראה אני אגיע לבד../images/Emo3.gif כי רוברט

במילואים
(אם לא יהיו שינויים מיוחדים) כנראה שאני אגיע עם גלי
. אין לי בעיה להכין משהו (עוגה, עוגיות....או כל מה שיתחשק) ולהביא וגם להשתתף בהוצאה הכספית הכללית! אין לי בעיה לשבת על פוף
ואני לא מעשנת!

פלוציקה

New member
תסלחו לי על ההצתה המאוחרת, אבל

אפשר לקבל מסר עם הפרטים
זה בשבוע הבא, נכון? חוץ מזה אשמח לדעת אם יש מישהו שנוסע מפתח תקוה - רמת גן - תל אביב ???

תוכי

New member
טוב....

גם אני וגם בעלי מגיעים אם לא יהיו שינויים ואם באמת הרכב של החברה שלי ישאר אצלי

נופר30

New member
ואם אני מגיעה למפגש

אשמח להשתתף בעלות הקניה ( כי לא רק שאני הולכת ישר מהעבודה לרופא ואז ישר משם אליכן גם העייפות גומרת ממני אז אין לי כוח לעשות כלום )

אמיקה

New member
נו פרובלם ..

אם אני אגיע, אין בעיה לא עם כריות (פופים וכו´), לא עם השתתפות ברכישה, ובטח לא עם העישון. הערה בעניין העישון: בתור נציגת המעשנים (מינוי עצמי
) - חבר´ס : אנחנו גם בני אדם, אפילו עם נימוס בסיסי - לא יעלה על דעתי לעשן במקום סגור מלא אנשים, בטח לא כששמופית בסביבה ...
(איך אומרים אצלנו בפולין - "אני אעמוד לי פה בכפור , מקסימום אני אקבל כוויות קור
.. )

שמופית

New member
../images/Emo25.gif תודה על ההבנה

וסליחה על ההפחדות.... אני פשוט כל כך רגילה לזה שכולם מעשנים מסביבי וכשאני מבקשת להפסיק או לעבור למקום אחר, התגובות הן לפעמים מפחידות ולא נעימות. בגלל זה האנטי שלי ממעשנים - אני כבר מתכוננת לעצבים שלהם ושלי

gmgy

New member
הרשי הא לי לחזק את אמיקה

ולספר שאני עדיין לא מבינה איך אנשים מעשנים בקניונים! מקום סגור לגמרי! טוב, אבל אולי זה בגלל שאני רגילה שבארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות האופציות לעישון מוגבלות מאוד. לעדכונכם - החל ב-1 בינואר נכנס בניו יורק חוק חדש שאוסר לעשן במסעדות לחלוטין. כולל על הבר. כולל בשירותים. כולל הכל. הסיבה -- הצוות! עישון פסיבי של מלצרים וברמנים בערב ממוצע שווה בערך לחפיסת סיגריות.

POOH*

New member
טוב...

אז בנתיים שי בערך חצי חצי בעד להביא או לקנות... א זאולי פשוט מי שיכולה להביא תביא - גם לי זה נראה יותר טעים.. ומי שמגיעה מהעבודה/ רופא וכו´... או שתביא שתיה או כלים חד פעמיים או שלא תביא כלום ותהנה ממה שהשאר יכינו... אז עכשיו רק נשאר להחליט מי מביאה מה ומי קונה מה? POOH

POOH*

New member
ושכחתי...

אמא שלי מכינה לנו בראוניס... אז צריך לקחת את זה בחשבון ברשימת המצרכים... POOH

פלוציקה

New member
POOH, תודה שוב על המסר, הסבירות היא

גבוהה שאני אגיע, כנראה לבד, לא נראה לי שזה יעניין את אדם... לגבי לשבת על פופים/רצפה - אין לי שום בעיה... ומעדיפה שנעשה קניה מרוכזת ושנשתתף בהוצאה...

למעלה