הדס יקרה......
יכולתי לכתוב לך מכתב מנחם למרות שזה לא היה עושה לך טוב יותר... אני מעתיקה לפנייך משהו שכתבתי בפורום השכן (גרושים) בכדי שתביני כמה החיים שלנו יקרים: מהם החיים? איך ביום אחד נופל אדם למשכב וזהו לא חוזר לעצמו יותר.... 7 שנים עבדתי במחיצתו..הבוס שלי..אחד הרופאים הטובים ביותר שיש בארץ ממוחה לילדים ברפואת השיניים,השידוך ביננו היה מוצלח, הוא רופא מעולה ואני אוהבת אנשים ישרים שמסורים לעבודה, השנים המחיצתו לימדו אותי הרבה וכמובן כמה ראש יש לבן אדם הזה.. לפעמים הייתי מוצאת עצמי אומרת לו:זה מעודף שכל.... כל המיקרים הקשים שיש שלחו אלינו,הרגשתי הכי טוב שבעולם לעבוד במקום עבודה מוצלח ושהשם שלו רץ לפניו. הספקתי להתחתן בצילו,להוליד שני ילדים,להתגרש,ולמצוא בן זוג חדש לחיים, חודש לפני שנפל למיטת חוליו שאלתי אותו :"מה דעתך על כך שהכרתי גבר שמבוגר ממני ב-13 שנה?"והוא ענה לי שהגיל לא מעיד ..ואם טוב לי ולילדים אז שרק יהייה במזל טוב.... פתאום לפני פסח הוא לא מגיע לעבודה כי הוא חולה...עובר שבוע שבועיים, חודש חודשיים ..שלוש..ולא יודעים מה הבעיה שלו..עובר ניתוחים למינהם, אבל שום דבר לא עוזר..ואני מצטמצמת לי המשרה,עובדת חלקית עם אישתו חלקית עם רופא מחליף,אבל זה לא זה..החוסר אונים שלי גובר, המשכורת מצומצמת,האי ודאות ממה שהולך לקרות.. והנה בשורות איוב לא אחרו להגיע..... יש לו סרטן מהסוג הקטלני ביותר....... שקט....... אשתו בהריון חודש שישי....הוא לקראת גיל ה-48 שלו...כ"כ הרבה חלומות היו לו...כמה כישרון יש בבן אחד..והנה מחלת הסרטן השיגה אותו.. לא עישן לא שתה תמיד חשב איך לצאת לפנסיה מוקדמת ולעבור לקרירה אקדמאית גדולה יותר, אבל מעולם מעולם הוא לא תאר לעצמו לגמור את חייו במחלה שכזו. והיום ישבנו אני ואשתו ועשינו מערך מה הולך לקרות.....כמה שהיא סוחבת על הכתפיים....שלושה ילדים +הריון,בית,עסק,בתי חולים,עובדים בעסק, והיא לא נשברת..אסור לה להשבר.... אז אני בטיפשותי נשברתי בפניה....לא יכולתי...בכיתי כמו שלא בכיתי בחיי, לא איכפת לי לקבל פיטורים עכשיו הצעתי....רק לחסוך משהו ממכם.. והיא אכן תשקול זאת לקראת הלידה באוקטובר...וזה כ"כ קשה לחשוב שהוא ללא מרפא וזה רק עיניין של זמן.. והוא הטוב מכולם ויש לו הומור שרק מיוחד לו.... ורק איתו עבדתי בעיניים עצומות כמו שרופא אמור לעבוד עם סייעת וראבקקקקקקקקקקקקקק קשה לי ! קשה לי......