ושוב לבד

*יערית

New member
את האמת.....

שתמיד ידעתי מאיפה לראות דברים, אבל פתאום כשזה קרוב אליי..כמו שאני היית קרובה למוות לפני שנה..הכל נראה אחרת...בשביל מה לריב? בשביל מה לרוץ אחרי ממון והון?מה נשאר מאיתנו? יש חיים עכשיו ועכשיו זה הזמן הנכון ביותר לחיות! כ"כ כואב לי..ממענת להאמין שאין לו דרך לצאת מזה.. הוא שטיפל בכ"כ הרבה חולי סרטן..שכ"כ רצה לעשות חייל במקצוע שלו באוניברסיטה...כנראה לא יזכה לזה(הלוואי שאתבדה) אנחנו מקווים שרק יוכל לזכות לראות את לידת בנו/בתו.... ומה שמקנן בי ...ומכאיב לי יותר... שלפני חודשיים בערך אני הרמתי אליו טלפון ודיברתי חוץ משלומו על עיניני עבודה ומשכורת ותהיתי מדוע המשכורת שלי לא הועלתה כפי שהבטיח לי..והוא צעק עליי...אני חולה ועל זה את מדברת איתי? ואז חשבנו שזה משהו שחולף...לא ידעתי את הרצינות של העיניין, אף אחד למעשה..ואני שקלתי מילים אך לא היה עם מי לדבר .. וזה מכאיב לי שהיתי אולי צריכה לאכול לבנים וסלעים כי המצפון שלי שזו היתה השיחה אולי האחרונה שלי איתו הורג אותי..... הרי היו לנו שנים יפות יחד.....

העקשנית

New member
|יערית-אויאויאוי, איזה סיפור קשה!!!

ממש במקרה פגשתי היום חברה שלי, אםחדהורית, שעבדה אצל רופא שיניים. ועכשיו אני נכנסת וקוראת כאן את הסיפור העצוב שלך-איזה צירוף מקרים. פשוט סיפור נוראי-בדיוק כשאשתו בהריון-והוא על ערש דווי.

שחף 1

New member
הדס ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

הדס יקרה מה אומר לך ליבי איתך מקווה שתעברי את המשבר בקלות מאחל לך הרבה אושר בחיים ותדעי לצאת מזה גדולה ודרך אגב אני לא יודע אם זה שמך האמיתי אבל יש לי הרבה אהבה לשם הזה

אוי יערית מה עשית לי עכשו../images/Emo10.gif

מכירה מקרה אישי מדי, כן אמא שלי בגיל 49 לא נעים קשה עצוב. ואולי הדס תבין עכשו שיש דברים יותר מידי קשים בחיים מכדי שנבכה על דברים קטנים כל כך, כמו שאומרים העיקר הבריאות כי אם אין אותה לא שווה כל דבר אחר שיש. והדס יקרה, כל ירידה לשם עליה אל תשכחי לעולם, אבל רק אם תקחי ותקבלי את זה ככה תוכלי לעלות ולעלות עוד עוד למעלה.

העקשנית

New member
אני חייבת להוסיף משהו בתגובה

למה שמוצאת כתבה על הבריאות. אז ככה. אני, בערוב ימיי.... הגעתי למסקנה שיש לנו הנשים, הגברים-בני האדם צרכים בסיסיים קיומיים כדי להמשיך לחיות. אחד מהם קשור באהבה-גם פיזית וגם נפשית רוחנית. אני גיליתי שלא תמיד זה הולך ביחד ולפעמים יש רק אהבה מסוג אחד. ועוד גיליתי שהצורך הזה להיות בקשר עם מישהו, לאהוב, לעשות אהבה, גם אם לא הכל מושלם, עדיין מאד חשוב לי להמשך החיים שלי ולמילוי המאגרים שלי, המצברים, וכאשר אני נמנעת או מונעת מעצמי באופן מלאכותי-אני פוגעת בעצמי ומשלמת מחיר.בבריאות. אז כשאנחנו אומרים שהעיקר הבריאות-השאלה אם אנחנו מודעים למה אנחנו עושים או לא עושים למען הבריאות שלנו, ומה שאני למדשל לא עושה וחייבת להתחיל לעשות זה-ספורט! ואומרים שספורט עוזר להמון דברים, כולל להעלעת מפלס מצב הרוח!(ואני מתכוונת לספורט ספורט ולא לס.... חדר כושר, הליכה, שחייה, ריצה, וכו´. עד עכשיו הילדה סיפקה לי את התענוג לרוץ אחריה-אבל עכשיו היא קצת גדולה, ולכן-אני מרגישה ש.... אז-לחיי הבריאות
ולחיי האהבה!

האחת הבלתי אפשרית..........

כמה שהיא מעיפת כמה שהיא מעצבנת כמה שהיא מתוקה ותמיד אל סף תהום מביאה...... סתם סתם המצאתי מילים לעצמי עקשנית, קצת נחתי היום מכאן אבל ידעתי שיש מישהו שיחכה ללילה טוב שלי אז לילה טוב, וכמובן המון המון בריאות...... כן יש ב"ה אם רק נרצה.... אז יללללללה תתחילי לרוץ מותק.

העקשנית

New member
כמה שהיא מטרפת , כמה שהיא מכשפת../images/Emo79.gif

ותמיד-אל סף תהום מובילה- אבל כמה שהיא מתוקההההההההההה! אני רואה שגם את התמכרת לתכנית הזאת? אז תגידי לי-איך גידי -לא "הורססססססססססססס????" אני מתה עליו!!!!-גידי=יודה לוי.(ושימי לב להפרשי הגילים בינינו!!!!)
טוב-אני רצההההה

גידי לא תגידי לו...... וגידי עף מפה

האמת שהוא מתוק ילד מתוק אבל ילדים כבר יש לי
נו סוף סוף מישהי התעוררה כאן היום ושותה יין על הבוקר.

ברוכה הבאה הדס

ראשית ברוכה הבאה. שנית שאלה מה היו מחשבותייך ביחס לזוגיות לאחר הגרושין? האם אז כן הית בטוחה שתמצאי אהבה חדשה? יש לי המון זכרונות לשם הזה הדס. חברת נעורי נקראה בשם זה. מבטיח לך שבעוד זמן לא רב. את לעצמך תביעי פליאה על כך שחשבת שלא תהיה לך עוד אהבה.

למעלה