ושוב, לא

tali_le

New member
ושוב, לא

שוב - אחרי שבוע לא ברור, שיחות טלפון, שני מפגשים והרבה מאוד קרבה (בעיניי) אז באתי היום הבאתי לה פרח באמת חשבתי שזה מתקדם בכיוון חיובי והיא התעלמה לגמרי כשניסיתי להבין, בהודעת טקסט אח"כ היא כתבה: "לא רוצה לפגוע בך אבל אני לא ישלה אותך" ושוב אני חוזרת לאותו מקום לייאוש ולכאב להלקאה העצמית הזו על הטעויות שכבר עשיתי אני לא מסוגלת לוותר ידיד שלי אמר לי שאנחנו נכנסות למעגל כזה אני עזבתי אותה לפני 7 חודשים (בדיוק מחר) ופגעתי בה עכשיו אני שלמה עם הרצון להיות איתה אבל היא לא שלמה ובעוד כמה חודשים היא תרצה, תהיה שלמה עם זה - ואיפה אני אהיה אז? אני לא מסוגלת להניח לזה, להניח לה אני באמת חושבת שאם היא תתן לי צ'אנס קטן אני אוכל לשכנע אותה, להראות לה שאני יכולה לשמח אותה להפוך את הכאב לאושר שוב אבל קשה לה בעיקר קשה לי התחושה שהיא מושפעת מאנשים אחרים בנושא שתמיד כשזה רק היא ואני - המצב יותר טוב כשהיא שוב חוזרת ומדברת על זה עם אנשים אחרים - אז היא שוב נרתעת ממני אני מקווה לשמור איתה על קשר עכשיו לפחות ידידות, עד כמה שזה בטח יהיה קשה וכואב להיות לידה או לדבר איתה בצורה לא טוטאלית כמו שהיינו פעם, כמו שאני רוצה שנהיה עכשיו לא יודעת עוד מה לכתוב הכול כבר נאמר מן מעגל כזה שאני חוזרת בו שוב פעם לכל נקודה כבר בפעם העשירית לפחות בחודש האחרון פשוט מתוסכלת נורא ומאוהבת עד עמקי נשמתי, עד כלות הנשמה וכלות הנשימה טלי

shellyland

New member
מצטערת לשמוע. ../images/Emo10.gif

כמו שאמרתי לך מקודם יותר הערב: תני לה
, תני לה
, אבל את
ך שמרי! טלי'לה, אם להיות לגמרי כנה - לא נשמע לי כל כך טוב הסיפור הזה. דומה שיש בינכן יות רמדי משקעים ושאת (אתן?) מתעקש(ו)ת להחיות דבר שאולי עדיף לו להשאר מת. חשבת טוב-טוב למה, בעצם, את כל-כך רוצה לחזור אליה ומה הדבר האמיתי שעומד בדרככן? התשובה "כי אני אוהבת אותה אבל פגעתי בה" נשמעת אולי יפה, אבל היא שטחית מדי. יש לך תשובה יותר עמוקה?

tali_le

New member
כנראה שטעיתי

כשניסיתי לתת את הבמה לכל מה שעובר עליי כאן לא רק בגלל מה שקרה עם אלון עכשיו אלא גם בגלל שהכול מסובך מדי ושגם בשבילה, אני לא רוצה להיכנס לפרטים מעצבנים הפורומים פה, וגם כאן מסתבר כבר יותר מדי חלק מהחיים שלי וגם משלה מכדי שזה יהיה הגון אולי טעיתי מההתחלה אולי הבנתי רק עכשיו אבל.... טלי

כבר לא מסוגל להתאפק...

אני לא מתכוון להיכנס בינכן, ואני לא מתכוון לגונן על רוני או איך שלא תקראי לזה, כי בסופו של דבר זה צריך לבוא ממנה. כשאוהבים אדם ונמצאים איתו מספיק זמן, הגוף מתקבע אליו, ככה זה. יותר משנתיים כבר לא ראיתי את הגר, כמעט שלוש מאז שנפרדנו, ואני משוכנע שאם אני אראה אותה מחר אני לא אהיה מסוגל להוריד את העיניים ממנה. אני ארגיש צורך עז לחבק אותה, לנשק אותה, להיות לידה, להריח את הריח שלה. אני אפילו לפעמים עדיין חולם עליה ומתעורר עם חיוך. אבל כל התחושות והרגשות האלו בשבילי הם דברים שסגורים בפינה קטנה בלב. מה שהיה ביני ובין הגר מזמן נגמר, ובצדק, ולא יכול לחזור להיות. גם אני, כמוך, אחרי הפרידה ביננו, ניסיתי בצורה בלתי סופית (אם כי אולי קצת פחות מטרידנית) להחזיר את הקשר, כמה פעמים זה כמעט הלך. עד שהגר קיבלה את ההחלטה הנכונה והבוגרת, שפגעה בי מאוד, והרחיקה אותי לחלוטין. כשאמרתי לך לפני חודש שאולי כדאי שתנתקי קשר, אמרת לי שזה בלתי אפשרי. אמרתי לך שאם את רוצה את יכולה. אמרת לי שאני לא יודע על מה אני מדבר. איכשהו בחודש הזה הספקת להיכנס לכל מעגל בחיים (כמעט) שרוני קשורה אליו. פתאום "הצבעים" נורא מעניינים אותך, חניכות של רוני הן חברות הכי טובות שלך, ואת נורא מתגעגעת אליי. את רוצה שאחרי זה מישהו יוכל לתת בך אמון? מצטער טלי, אבל לי זה בלתי אפשרי. ואני משער שגם לכל אחד אחר שרואה איך פעם בשנה יש לך קיבעון אחר שבשבילו תשני הכל (כולל את עצמך ואת הזיכרונות שלך) - וזה ההסבר שאני חייב לך. אמרתי שאני לא אגונן על רוני, אבל אם כבר יש מתקפה די ישירה עליי, אז כדאי שאני אגונן על עצמי. אם רוני הייתה מחליטה אחרת, גם אם הייתי חושב שהיא טועה (ובתור ידיד שלה יש לי את החובה לומר לה את זה), הייתי מכבד את זה ושמח איתה ובשבילה. אבל היא החליטה מה שהיא החליטה, ועשתה את זה מכל הסיבות הנכונות, ולרגע לא מהשפעה שלי או של אף אחד אחר לצורך העניין. אין לך מושג כמה כל פעם שאני מדבר איתה עלייך אני הולך על קצות האצבעות, לא אומר את דעתי באופן בוטה. ובתור מישהו שגם אכפת לו ממך, באמת באמת, אל תשלי את עצמך. אל תשכנעי את עצמך בכל מיני תיאוריות מוזרות של מחזור של פעם בשבעה חודשים. אל תשכנעי את עצמך שרק אם יתנו לך צ'אנס קטן תוכלי לשכנע. תחשבי טוב לעצמך אילו יסודות קשר צריך בשביל להתקיים ותשאלי את עצמך האם זה משהו שקיים או יוכל להתקיים בעתיד בינך ובין רוני, את אדם מספיק חכם כדי להבין את התשובה. קחי שלושה צעדים הרחק מרוני ותני לדברים זמן לשקוע. זה לא ייקח שבועיים, זה לא יהיה קל, אבל אין לך דרך אחרת.

tali_le

New member
אלון...

חבל לי מאוד שאתה עונה לי כאן אבל הדברים ביני ובין רוני, ולא פחות מזה ביני ובינך - הם יותר מסובכים מכדי שאני אפרוש את כולם פה ולא אז, אלון, לפני 7 חודשים - כמו לא היום - לא טרחת לנסות ולהבין איפה אני נמצאת ומה מניע אותי - אז אל תבוא ותשפוט את הקבעונות שלי בהתאם למה שנוח לך לשפוט חבל לי שככה אתה רואה את הדברים הלוואי ויכולתי לשכנע אותך אחרת, לפחות בקשר למה שהיה בינינו אבל אם באמת אתה מסוגל להאמין שהסיבה שניסיתי שוב לתקשר איתך היא רק רוני אז כנראה שאיפושהוא טעיתי טעות חמורה בשיפוט של הקשר בינינו (כי אם אתה זוכר, גם כשנפרדנו, אתה היית אחד האנשים שניסיתי לדבר איתם) אני לא אגיב יותר לטענות כאן כי אני לא מוצאת את זה לעניין לדבר פה בכזאת צורה בוטה על הכול אתה יודע טוב מאוד איך לדבר איתי, אם תרצה אבל כנראה שאתה לא רוצה כי יותר קל להתמודד עם דברים בהודעות בפורום, בלי באמת הצורך לשמוע גם אותי, אה? טלי

מאמי, יעזור אם אני אגיד

שגם הגברים הם חארות? אני עובר את אותו הדבר בדיוק עם האקס שלי, אני יודע שזה קל להגיד ובלתי אפשרי לבצע אבל תעברי הלאה. עד כמה שזה כואב ומרגיז ומתחשק לצעוק, זה כבר לא יוביל לשום מקום. תעברי הלאה. חוץ מזה שאף פעם לא סבלתי אותה.

שיר אוהב וכואב / יהודה עמיחי

כל זמן שהיינו יחדיו, היינו כמספריים טובים ומועילים. אחר שנפרדנו חזרנו להיות שתי סכינים חדות תקועות בבשר העולם, כל אחד במקומו.

למעלה