ושוב, כמה מילות חמות.....

ושוב, כמה מילות חמות.....

כל הכבוד לכל מי שעמל, שר, הקריא, בחר טקסטים, עשה מצגות, עמד ליד הלפיד, קישט, הנחה,גיטרן(ניגן בגיטרה) קימנר (היה קומונר), סינדמן (היה סאונדמן) ועזר בכל דרך שהיא בטקס רבין. היה טקס יפה ומכובד מאוד. גם התגובות מקהילת המבוגרים היו מאוד טובות (כן כן גם לכם הזמרות למרות שאתם לא חושבות כך....) מקווה שלא שכחתי אף אחד. בקרוב תמונות..... בעזרתה האדיבה של הדר בן-צור. הדר, זה רמז...... אה כן, ותודה לשליח הפיצה (המבין יבין), למרות שהוא הגיע בשעה איחור!!!!!

Hbentzur

New member
באמת כל הכבוד ../images/Emo119.gif

היה מקסים. אני מאוד גאה בכולכם... (אז מה אם זה משפט של זקנים?!) טל צוראל- התמונות יצאו כל כך מטושטשות, ששיחקתי עם עצמי "נחש מי בתמונה"! אז אני אנסה לדוג
כמה תמונות טובות, ואותן אני אשים בפורום. אין טעם לפתוח גלריה... דרך אגב- גם אני שמעתי כמה תגובות חמות מאוד על הטקס מצד המבוגרים...

Ofer Tal

New member
תודה תודה

אתם לא צריכים , אני יודע שאני תותח , זה בסדר , מנחות אפשר להשאיר לי בתיבת הדואר 372, ואסור לשלוח אנתרקס!

THE HIGHLITE OF THE טקס

נכון שזה היה קצת מאורח וזה היה קצת לקראת הסוף אחרי שכולנו התפזרנו אז לכל מי שלא היה שם אני חייב לציין שפיספסתם.. למי שלא הבין עדיין זה היה אותו רגע שעמוס הקומונר רחב המימדים חטף מכות ממישהו שאת שמו לא אציין בפרהסיה על מנת לא להביכו יתר על המידה

avia noah

New member
זה עדי

עמוס איך אתה לא מתבייש איזה קריעה הביא בך אתה יודע להרביץ רק לקטנים

NGoReN

New member
עמוס הלפלף....(מאורי)

סתם לא עמוס אתה גבר אבל פחח......עדי זיין אותך אחוש שיליניג עדי ישר כח.....עמוס נקבה....עדי פתח אותך רק מזל שלא הרג אותך חחחח...עמוס אני יציע לך מה לעשות ללכת עם ראש מושפל.....לא סתם מושפל כמו גויאבה ....יש שופל.... עמוס הושפל תנו כפיים לעדי רבותיי אני מבקש כפיים לעדי!!!

NGoReN

New member
אני מזכיר..

ההודעה פה למעלה נכתבה על ידי אורי נהרי.. ..

למעלה