ושוב יש לי 4 חמוסים!!!!!!!!!!!

N a d a v 1 6

New member
ושוב יש לי 4 חמוסים!!!!!!!!!!!

עד יום ראשון אני שומר שוב על בנג'י=אח של סוניק,וליצ'י. ולטיסיה. הבעלים שלהם שוב טס לחול. בנג'י כמעט ונמסר לי..אך עקב דיבור עם הבעלים הוא לא נמסר!;) ואני שמח שהוא נשאר אצל הבעלים. אני מאוד מאוד מאוד מאוד עצבני ומאוכזב..בגלל הכלוב כי דחו לי אותו ודחו לי אותו אז היום הזמנו אצל מישהו שאמא שלי מכירה ושולח לנו אוכל תחילת חודש לכל הגן חיות(חמוסים כלבים והחתול). והוא הזמין לי כלוב אז בעזרת השם!!=) יום שישי הזה הוא אמור להגיע..אבלללל הוא אמר לי מראש שעד יום שלישי זה יהיה אצלי אם זה לא מגיע בשישי. ואני כזה שעות ישבתי לו על הטלפון "תבטוח כן?? תבטוח כן?? תבטוח כןן??" ווהא כזה נדבבבבבבב הזמנתי לך כבר זה צריך להגיע!. קיצר... =) סוף סוף........... אגב אני לא העד להזמין מאתרים את הכלוב של החמוס(האמ האמ) במיוחד אתר אחד שאומר שהוא יביא ומבטל..!=\. אז אני שומר על לטיסיה ובנג'י ויש שמחה רבה..למען האמת? 2 חמוסים 4 חמוסים? מה ההבדל ..חח ..התרגלתי כבר שיש 4.. זאת הפעם השניה שהם כבר פה:) כבר נקשרתי אלייהם כאילו שהם שלי!. סוניק הפושע הזה שופך את הקרעה של המים..הוא שחיין מקצועי אגב..נכנס לקערה של הכלבים הענקית יש לומר ושוחה בהנאה מרובה....והוא צולל גם.. והוא כל הזמןןןןןן שופך את הקערה וזו בעיה כי לולה רגילה לשתות מקערה.(ניסיתי כל קערה). ולכן בכלוב שאמור להגיע ייש את הבקבוקון ואני מקווה ללמד את לולה לשתות האם היא תצליח ללמוד לשתות מהבקבוק?=\ אני מאוד חושש..אבל אני אעשה הכל.....אגב לולה אפורה כמו ולנטינו..מדהימה ויש לה פרוות חורף נעימה ממש נעימה...=))!!! אממממ וזהו....אז בנתיים אני נאבק יום יום עד שיגיע הכלוב..וזה ממש בקרוב..אגב אני יודע שזה לא טוב שהוא נכנס למים וכו'..אבל הכל בשליטה..הפושע לאט לאט יבין.. וכן הוא פושע רציני לא סתם פושע..הוא בידיוק ההפךך מלולה..כאילו קיבלתי..חמוסה הכי רגועה בעלום וחמוס הכי הכי הכי היפראקטיבי בלאגניסט..ואי אפשר לתאר..ועוד אומרים שנקבות פחות תלויות וזה הפוך אצלי..(טוב למרות שזה גם תלוי בגנים). יום נעים לכולם.....אגב יש לי קצת אפצ'יייייייייייי אפצ'ייייי:( קצת התקררתי אתמול ירד גשם! אני לא עם החמוסים אחותי איתם:) יום טוב נהנהנהנהנה=בננה=חח תנסו לעשות שמצוננים זה משגע;) ביי.

Sweet Fantasy

New member
בהצלחה..

בקשר לסוניק הוא ככה כי הוא גור, אל תשכח שקיבלת את לולההרבה יותר גדולה. ברור שהם שונים אבל ההיפר זה בגלל שהוא גור.. הוא עוד ירגע
החלמה מהירה

N a d a v 1 6

New member
תודה מיכלוש:))

אני לוקח בחשבון הכל..ועוד משהו יש בעיה הוא שמנמן..אני רציני הוא לא רק ענק אלא שמנמן..מה עושים? כשלולה רזה מאוד..והוא שמנמן..הכל אצלם זה ניגודים...=\

Sweet Fantasy

New member
גם זה נורמלי לגור

גם ניקיטה הייתה מאוד שמנה יחסית לגיזמו וג'וזי רק עכשיו היא מתחילה להרזות (קצת) גם פאדג' היה שמן (נראה לי שעדיין) זה נואמלי אכילה מרובה עד גיל 5 חודשים מגיל 5 חודשים יש להשגיח על הכמויות ולחלק ל2 ארוחות ביום, לא חופשי.

Twinsen2005

New member
ליצ'י לא שמנה...

היא אוכלת נורמלי וגם היציאות נורמלי אבל יש לה מבנה גוף רזה.. הלוואי והייתה שמנה... אולי זה קשור לזה שאני לא נותן לה דברים אחרים חוץ מהאוכל היבש? אני כזה עצלן אני כל פעם שוכח להעלות לה משהו כשאני עולה לחדר ..

Sweet Fantasy

New member
זה לא מחייב לכל הגורים

אבל אם זה קורה זה נורמלי ואין מה לדאוג, השמנה מעבר לגיל חצי שנה צריכה להיות מבוקרת.. (כמו של פאדג') זה לא בריא

k o d u

New member
מיכל את תחטפי בעיטה ישר ../images/Emo47.gif

לתחת הוירטואלי שלך! תפסיקי לקרוא לו שמן! אם אני הייתי אומר בכל הודעה שניה שלי שאת שמנה איך היית מרגישה?!?!?! אני מניח שהיית נעלבת נכון?! חוץ מזה שהוא כבר בדיאטה...

Sweet Fantasy

New member
../images/Emo46.gif שגיא!!!!!!!!!!

נמאס לי כבר מההודעות האלה שלך!!!!!! זה לא מצחיק וזה לא לעניין! ונמאס לי להעיר לך..

k o d u

New member
כן הוא עדיין שמן...למרות ../images/Emo47.gif

שחלק עצום מהגודל שלו זה סתם פרווה... ב"ה היום אני אעלה תמונות שלו...מהיום

k o d u

New member
הנה שתי תמונות...כי לא היה ../images/Emo47.gif

לי כח להקטין עוד

למעלה