ושוב התפספס לי

ושוב התפספס לי

אני משתדלת לא לבכות אך הדמעות כבר זולגות ומרטיבות את לחיי היא לא פגעה או משהו אני אפילו לא מכירה אותה זה הכי לא מובן למה ? למה אני בוכה ? אוליי אתחיל מההתחלה אני לא יודעת איך לתאר תקופה של 15 שנה תקופה שבה גיליתי שאני רוצה גם בנות כן אני אוהבת גם בנים בגלל אני אוהבת הרבה אוליי , אז נחזור לאותה התקופה הייתי ילדה פחות מגיל 25 שעברתי את הניתוח , זה ששינה , שגרם לי להסגר , לחוסר ביטחון עצמי , לשנאה לעצמי ובעיקר לסובבים אותי ובדרך כלל הכעס היה מופנה לבנות , שלא מקבלות אותי כפי שאני ועליי שאני לאט מקבלת את עצמי , דיי בלגן והרצון לגעת באישה רק מתגבר והן אומרות לא ואני רוצה כל כך רוצה וזה כואב , הייתי בהרבה מסיבות הסתכלתי רציתי לגשת ולא העזתי אף אחת לא ניגשה נדמה היה כי הן דיברו אחת עם השנייה והחליטו חרם עליי, במהלך השנים עברתי שינויים לטובה ויותר ניפתחתי ואני ממשיכה ללכת למסיבות בשבוע האחרון הייתי באשמורת { פאב דיי חדש } ורקדתי והעזתי והתחלתי עם בנות בסופו של דבר הן אמרו לא אבל ההרגשה היתה טובה אני בטוחה שאפילו בנות דיי קינאו בביטחון שלי אבל כלום אפילו לא טלפון , היום בערב ראיתי אותה, הלכתי עם חברים לשיר , והלכתי לסוף האולם כדי לרקוד היא רקדה ושרה והצטרפתי , הרגשתי שהאנרגיה טובה באיזה שלב היא עשתה מעגל עם חברים שלה והזמינה אותי להצטרף זאת היתה ממש חגיגה והמנחה אמר " עכשיו הפסקה " רציתי לנצל את ההפסקה כדי לשוחח איתה מסתבר שלה היו תוכניות אחרות :" אני צריכה ללכת לחפש את החברים שלי " לחיצת יד והופס היא נעלמה, או שהן נעלמות או שאחת החברות שלהן "שולפות" אותן מהשיחה איתי ,זה דיי מעצבן איך אני פותרת את הסוגייה הזאת ?

עלמה40

New member
אין פתרונות קסמים אבל יש עצה

אל תפסיקי לנסות. הבטחון שלך מקסים בעיניי וזה שאת מתחילה ויוזמת אחלה

תודה על התיחסותך

שלום לך לא ביקשתי קסמים ואכן אני אמשיך לנסות מקווה שבסוף ניסיותותיי יניבו תוצאות תודה לך

oshkoshi

New member
אממממ

מצטרפת לקודמתי ואומר שהביטחון והתעוזה מקסימים בעיניי, והם בכלל לא מובנים מאליהם אל תתיאשי תמשיכי בדרכך ובטוחה שתבואי על שכרך בסופו של דבר... בהצלחה

מאמינה ש....

לפעמים צריך ליצור דיאלוג עדין... מעיז אבל עדין. אולי שווה לנסות ולתת רמזים קטנים למי שאת מעוניינת בה..ולראות אם יש תגובה... אם גם היא מראה בחזרה סימניי התעניינות. ואם כן את מכירה את הדרך משם... ואם לא...את יודעת שהיא פשוט לא מעוניינת.... ואז אולי הפגיעה פחות צורבת? המון בהצלחה.....

ושוב התפספס לי

שלום לך את צודקת דיאלוג זאת המילה הנכונה אבל מה עושים שמתביישים לגשת יום חמישי הייתי באשמורת לבד הרגשתי באותו ערב נפלא לבשתי בגדים שהלמו אותי , התבשמתי ויצאתי לדרך עם הרגשה טובה ניכנסתי מלא בנות, מלא רעש עשיתי סיבוב מסביב לבר , הזמנתי משהו והלכתי למקות הקבוע ששם אפשר לראות אותי בדרך כלל , ברחבת הריקודים רק אני רוצה לומר שהייתי שם בפעם שעברה עם חברה { טוב סופ סופ יש מישהי ללכת איתה למועדונים ולשוחח } ואז התחלתי עם בנות פשוט העזתי וזה היה נפלא למרות שלא יצאתי משם עם מספר טלפון או עם בחורה טוב זה לא כל כך נפלא אבל ניגשתי והחברות אומרות לי :" תפסיקי לשלוח ידיים " האמת שדיי הרגשתי טוב עם לשלוח ידיים ליזום , אני ברחבת הריקודים רוקדת לא מדברת עם אפ אחת מרגישה כאילו אסור , היו שם שתי בנות חמודות שרקדו הן הסתכלו לכיווני ,האמת שדיי הייתי בטוחה שהן מסתכלות על מישהי אחרת אבל אז הסתבר שהן הסתכלו עליי היא נשענה על העמוד וחברה שלה ליידה ואז היא אמרה שלום ועניתי ושאלתי אותה לשמה וגם את חברתה ואמרתי לה שפעם ראשונה אני רואה אותה שם היא אמרה שהיא מבלה שם באופן קבוע והצעתי לה לרקוד היא סרבה ושאלתי אותה כמה זמן היא מכירה את הבחורה שהייתה איתה { האמת שזה ממש לא עיניין אותי אבל לא ידעתי אית להמשיך } ועשיתי את הדבר שאני תמיד עושה , התרחקתי ורקדתי לבד האמת שפעם ראשונה מישהי מתחילה איתי , ועוד בדיאלוג וזה היה מאוד עדין וראיתי שהיא מדברת עם חברתה { הבנתי שהחברות היא לא רומנטית אלא כמו שאני וחברתי , מבלות יוצאות וכו } ופתאום הן כבר לא היו שם , והבנתי ששוב פיספסתי ובגדול והלכתי לעשות סיבוב במועדון האמת היות וכל כך חשוך אני לא רואה מי יודע מה טוב אז לא כל כך היה לי סיכוי לראות אותה אלא אם כן היא תראה אותי ותגש שוב אליי , אבל היא לא היתה חזרתי לרחבת הריקודים והמשכתי לרקוד לבד בסוף הערב ניגשה אליי מישהי ואמרה : " כבר שעה אני רואה אותך רוקדת לבד אה אין לך בחורה אה? " כאילו הייתי צריכה אותה שתדרוך על יבלות כבר הבנתי שאני חוזרת הביתה לבד כמו כל ערב ובלי מספר טלפון של בחורה אז למה להכאיב ? חייכתי אילה ואמרתי :"הייתי עם מישהי היא הלכה " { נו , הייתי חייבת לגרד את הביטחון העצמי מהרצפה } וניסיתי להתחיל לשוחח איתה אתן יודעות סתם לשוחח להכיר אבל היא לא בדיוק היתה בעיניין סחבתי את עצמי החוצה להלכתי הביתה, לבד מקווה שאוליי הבחורה שהתחילה לפתח דיאלוג תהיה שם שבוע הבא אפילו את שמה אני לא זוכרת , ומהרהרת בזה ששוב התפספס לי ולמה זה קורה לי למה אני מתבלבלת ולא יודעת מה להגיד , טוב חייבת ללכת שתהיה שבת שלום הרבה אהבה ביי

למעלה