אוריאנה מתנצלת על שהיא לא יכולה להיות כאן איתכם הלילה. המימשק החדש פגע בה שוב... מחר, לאחר השחייה עם הביקיני המשגע...ואם אנשי תפוז יחליטו שהם פתאום אוהבים אותה...היא תהיה כאן. אור (בשם אוריאנה).
יערית מתנצלת על כך שאין לה בעיות עם המימשק החדש, הוא לא יכול לפגוע בה(מפחד),מחר לאחר הספונג`ה, האריזה,וכל החרטה היומית.... למרות שכל אנשי תפוז אוהבים אותה... היא תהיה איתכם כאן,מחר, באותה שעה..24 שעות ביממה. יערית(תאומה של יערית)
אין חוסר בטחון! אבל ..אממממ... לא נראה לי שאני רצוי כאן! לא שעשיתי למישהו כאן משהו. לא שאני אמור לבקש רשות! אבל והאבל הוא גדול. אני נתקף כאן בישירות או ברמיזות כל הזמן! אין טעם שאשאר במצב הזה. אולי זה אומר שאני לא שייך לכאן אולי כן, אולי לא, מה שבטוח זה ה..אולי. קונפוז~(שממש יצא לו החשק סופית לשמוע שהוא אולי ההוא.. ואולי ההוא.. ואולי ההוא ואולי ההיא...ובאופן סופי מזמין את כל החפץ בכך לבוא לבקר ולהבין סופית שחריצת דברים ללא משפט..זה פשע) מאוכזב!
שאלה לי אלייך: איזה ביקיני? אה, הסמרטוט המתפורר ומסריח מכלור ההוא. שלם בגיזרת-סבתא משנות ה- 20 (של המילניום שעבר). מי בכלל יכולה לשחות עם ביקיני? הרי הכל גולש החוצה. ועל כך נאמר ``אש, יא גולש?`` אוריאנה