ושוב התנצלות...

אור-לך

New member
ושוב התנצלות...

אוריאנה מתנצלת על שהיא לא יכולה להיות כאן איתכם הלילה. המימשק החדש פגע בה שוב... מחר, לאחר השחייה עם הביקיני המשגע...ואם אנשי תפוז יחליטו שהם פתאום אוהבים אותה...היא תהיה כאן. אור (בשם אוריאנה).

יערית

New member
ושוב התנצלות:).....

יערית מתנצלת על כך שאין לה בעיות עם המימשק החדש, הוא לא יכול לפגוע בה(מפחד),מחר לאחר הספונג`ה, האריזה,וכל החרטה היומית.... למרות שכל אנשי תפוז אוהבים אותה... היא תהיה איתכם כאן,מחר, באותה שעה..24 שעות ביממה. יערית(תאומה של יערית)

avitalp

New member
קונפוז?

יש לך חום או משהו? מוישה קפץ לביקור? אביטל (מנסה להבין מאין צץ חוסר הביטחון הזה)

KONFUZ

New member
הי אביטל..

אין חוסר בטחון! אבל ..אממממ... לא נראה לי שאני רצוי כאן! לא שעשיתי למישהו כאן משהו. לא שאני אמור לבקש רשות! אבל והאבל הוא גדול. אני נתקף כאן בישירות או ברמיזות כל הזמן! אין טעם שאשאר במצב הזה. אולי זה אומר שאני לא שייך לכאן אולי כן, אולי לא, מה שבטוח זה ה..אולי. קונפוז~(שממש יצא לו החשק סופית לשמוע שהוא אולי ההוא.. ואולי ההוא.. ואולי ההוא ואולי ההיא...ובאופן סופי מזמין את כל החפץ בכך לבוא לבקר ולהבין סופית שחריצת דברים ללא משפט..זה פשע) מאוכזב!

avitalp

New member
מבחינתי....

אתה רצוי כאן, כמו כל אחד אחר..... ועכשיו, לך לבדוק דואר. אביטל.

KONFUZ

New member
מבחינתי....

עשית לי את הלילה למתוק יותר. תודה לך. ואני שמח תמיד לארח אורחים נפלאים כמוך ב ICQ שלי שיהיה לך סוף שבוע נפלא! קומפוז~

KONFUZ

New member
כנראה..

שמרוב עייפות.. הקלדתי <מ> במקום <נ> קונפוז(הולך לישון> :)

אור נשמה, כפרות על גבותייך

שאלה לי אלייך: איזה ביקיני? אה, הסמרטוט המתפורר ומסריח מכלור ההוא. שלם בגיזרת-סבתא משנות ה- 20 (של המילניום שעבר). מי בכלל יכולה לשחות עם ביקיני? הרי הכל גולש החוצה. ועל כך נאמר ``אש, יא גולש?`` אוריאנה

למעלה