ושוב הסרט חוזר על עצמו

בת-עמי

New member
ושוב הסרט חוזר על עצמו

פיצוץ עז נשמע הם אומרים.. מהר מאוד זה פיגוע ואתה נזכר בבן של השכנים שנרצח ודיווחים מתחילים לזרום והתמונות עוברות סירנות,עשן,אש,דם,תופת... והמספרים מתחילים לרוץ עוד פצוע.. עוד הרוג.. אני נזכרת באח שאמור להיות שם אבל אומרת לי זה לא יקרה ובכל זאת מתקשרת והתשובה המוכרת שהמנוי אינו זמין עונה ואני ממשיכה לראות טלויזיה והדם והכל מול העיינים פתאום אני רואה אותו את התיק שלו ונבהלת ומחכה שהוא יתקשר מהר מאוד אני מבינה שהוא לי יתקשר אף פעם השוטרים והרב סיפרו שהוא לא יחזור לי זה לא יקרה.. תמיד אמרתי את זה אבל זה קרה.... הוא גם מת אז למה לא נוקמים את הדם שלו????? אני אוהבת אותך אחי היקר רק תחזור תחזור מהר

B.Shokor

New member
בת-עמי, תפסיקי את זהההההה..

בת-עמי, תאמיני לי שכל העולם יודע שישראלים הם הכי טובים בתיאור פיגועים, אנחנו לא צריכים שמישהו יתאר לנו שלבי פיגוע כשלהו. מה שרשמת לעיל זה מאוד כואב מלראות תמונה, כן כן, מאוד כואב.. בת-עמי, את עדיין צעירה, אל תתני לכאב הזה ולמחשבות הרעות לשלוט בראש שלך, אין נקמה ולא תהיה שום נקמה, מה שיהיה זה השלום. שלך ב.שוקר מ.הפורום

B.Shokor

New member
פעם מישהו אמר לי:

אתה יודע איך בישראל מתים? אוליי במחלות? (עניתי!.) לאאאאא, בפיגועים (ענה) שלך ב.שוקר מ.הפורום

בת-עמי

New member
אני לא חושבת שאתה מבין

חבל שאנחנו טובים מדי בתיאור פיגועים (ואני לא חושבת שבגללנו) אבל אולי אנשים יתעוררו כדאי שיתעוררו מהר לפני שח``ו יקרו דברים שאי אפשר לשנות

B.Shokor

New member
שיתעוררו בשביל מלחמה?

השתתגעת? למה שלא יתעוררו בשביל שלום? שלך ב.שוקר מ.הפורום

בת-עמי

New member
אתה אוהב לזרוק שלום

אבל אני חושבת שבפנים את יודע שזה לא כ``כ פשוט

B.Shokor

New member
כל אחד מכיר אותי יכול להגיד לך שאת

טועה ובגדול, כי אני בן-אדם ``דוגרי`` ישר ולעניין, אם לא הייתי מאמין בדבר כזה לא הייתי מנהל את הפורום הזה. שלך ב.שוקר מ.הפורום

קלייר

New member
נכון הכאב רב-למה להמשיך ולהכאיב

התמונות קשות וכואבות וכולם מקווים שלא ניפגע איש קרוב,וליבי החסיר פעימה היום כי בני היה בנתניה,וחיכיתי לשמוע ממנו, אך אין צורך לזרוע מלח על הפצעים מה זה נותן לך בת-עמי סיפוק ותפסקי לדבר על נקמה זו דרך של חסרי תרבות,יש מי שעושה את העבודה ומנסה למצוא את האשמים,למרות הכאב והסבל אני מאמינה שבסוף ידברו ויפסק ההרג המיותר,כי רק השלום יביא קץ לסבל

B.Shokor

New member
כמו תמיד קלייר יקרה צודקת,

ואני חושב שאין צורך להגיב להודעות נפלאות של קלייר.. שלך ב.שוקר מ.הפורום

בת-עמי

New member
השאלה איזה שלום

נכון אנחנו לא יכולים לחיות במלחה כל החיים מתישהו יהיה חייב להיות שלום השאלה מאיזה נקודה אני לא מוכנה לעשות שלום עם אלה שרוצחים אותנו ובגלל זה חייבים להרוג את כל הרוצחים ל-נ-ק-ו-ם אולי אז אם ירצו שלום בעצם לא נראה לי שהם ירצו שלום

קלייר

New member
הנקמה תגרור אותנו להרס

מתי תצאי מהשטות הזו נקמה ,היכן את חייה רק תגרום להרס ושוב פיצוץ , רק שלום עם העם שרוצה שלום ובטח לו עם מצחים הם לא העם הם ומץ של חסרי חוליות שלא יודעים את דרך הדו-שיח,רק באלימות -ואת רוצה להיות כמותם תנסי לראות יותר לעומק את הבעיה ולא בצרות עין

בת-עמי

New member
את לא ריאלית

מה את מצפה שאני ירוץ לשלום??? הם רוצחים אותנו יום יום שעה שעה דקה דקה הדם צועק: אל תשתקו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

קלייר

New member
שאלה לי אליך בת עמי /את דתיה

לפי הנקמה ,והדם הצועק,ואל תרוצי לשלום תלכי לאט לפחות תני לו סיכוי

קלייר

New member
נקמה?לא ,עונש מתאים לחומרתהפשע

הנקמה היא לטיפשים,לצערי הרב אין עונש מתאים לאנס לכל היותר 5 שנים וחוזר לחברה להמשיך במעשיו כולל טיפול נפשי צמוד, לכן יש לשנות את החוק ,כי הסבל שעוברת נאנסת וממשיכה גם אחרי האונס עי`` החברה ,יש לתת לאנס לחוש מעט סבל וכאב,ואני האחרונה שמדברת על נקמה טעית בכתובת

B.Shokor

New member
בת-עמי, למה את תמיד אומרת שהם אלה

שרוצחים אותך, אני רוצה לשמוע ממך רק פעם אחת אומרת שגם אנחנו רוצחים אותם, למה להסתיר עובדות, למה? שלך ב.שוקר מ.הפורום

למעלה