ושוב הכתמים

• פותח הנושא gui1
  • פורסם בתאריך

gui1

New member
ושוב הכתמים

עוד לא קרה לי פעם אחת שלקחתי גלולות ברצפ ואחרי 3 חודשים עדיין הכל היה כשורה תמיד לאחר 3 חוד מתחילים הכתמים והם לא ניפסקים עד שאני מפסיקה את הגלולות ומקבלת מחזור ולא משנה איזה גלולות לקחתח [ ולקחתי לפחות 5 סוגים ] מבחינה ביולוגית גניקולוגית אני יכולה להבין מדוע אני מדממת הרי יש שם רירית עבה שצריך לנשור והגלולות חלשות מדי שו שמא הגופ שלי בריא מדי ומתנהג כמו שצריך אבל לא מצאתי פתרון ניסיתי גן לקחת 2 גלולת למשך 3-5 ימים אבל זה לא עזר אם יש ניסיון אחר או רעיו אחר אשמח לשמע

ר ו מ י ה

New member
גם אצלי אותה בעיה

בזמנו, רק גלולות מיקרודיול פתרו את הבעיה. לאחרונה לקחתי סרזט וזה בכלל היה קטסטרופה, כך שהחלפתי למרסיליון ונראה מה יהיה.

gui1

New member
בעקבות הפורום

התחלתי עם מירקוגינון שבזכותו אני לא ניראת פמלה אנדרסון בחודש ה200 ובאמת יש פחות נוזליות בגופ ופחות בצקתיות אבל כמו כולם הגופ חייב לזול אחרי חודשיים פעם קודמת לקחתי צמחים להפסקת דימומים והצלחתי לסחוב עוד חודש וחצי אבל לא יותר אני לא יודעת מה לעשות ורופא הוא לא פיתרון כי שוב יגיד לי לנסות גלולות

מוכר, מוכר, מוכר.....

אני סובלת מאותה בעייה. כשמתחילים הדימומים אני נוטלת שתי גלולות ליום למשך שבוע עד עשרה ימים. לעתים זה עוזר ולעתים לא. השבוע התייאשתי והפסקתי את הגלולות לאחר דימום ממושך. המחזור הגיע וזה היה סיוט, בלשון המעטה... בעבר בנוסף לגלולות נטלתי כדור נוסף בשם ARAGEST שהפסיק לחלוטין את הדימומים. במידת הצורך, מציעה להשתמש גם כן....

שמחה כל כך לראותך ../images/Emo24.gif

מה שלומך ??
לעזאזל עם הכתמים הארורים האלה, אין לי רעיונות חדשים בנושא, שולחת
שירכך את התיסכול. אולי תנסי סוג אחר שוב? יועת שזה מ ת ס כ ל נורא! אל תעלמי לנו
שבת שלום

היי../images/Emo140.gif

אני על יסמין ובנתיים יצא שכל חצי שנה לערך התחילו כתמים והמשיכו לדימומים כבדים
עפ"י המלצת סוריאנו אם זה עובר לדימום אמיתי אני מפסיקה את הגלולות לשבוע ואז הדימום מפסיק ואני חוזרת לגלולות. הבנתי גם שזה מראה על "תקינות" של הרחם.
כשזה קורה לי אני נכנסת להיסטריה
מתקשרת לסוריאנו הוא מרגיע אותי אני נרגעת ועושה מה שהוא אומר..... החלטתי גם שכנראה למרות הדיכוי הגוף עדיין צריך להתנהג איך שהוא צריך להתנהג ולכן אני נותת לו ולכן עד עכשיו לא החלפתי סוג וגם לא ניסיתי לקחת שני כדורים ביחד פשוט עושה מה שסוריאנו אומר לעשות (אבל זה לא אומר שאני לא נכנסת להיסטריה ענקית - מותר יש לי אנדו'
)

gui1

New member
בואינג כפרה וזק הכפרה אז ככה

בואניג תודה רבה על הקבלת פנים הלבבית ממש שמחתי לקרא אותה שוב ושוב ושוב ומחזירה נשיקות וחיבוקים עוד חי פעמים אני העלם אחרי שהאנדו יעלם ואז זה נראה לי העלמות ניצחית.... בנתיים אני פה לסרוגין שמחה לקרא על ההצלחות ומתייעצת בעיתות משבר. איך הצאצא? לפחות מחלה אחת וארורה נחסכה ממנו ... ז'קו 6 חודשים בלי כתמים ? זה נס רפואי זה בלתי מתקבל על הדעת יסמין בנוספ לדימומים גרמה לי כאבי ראש אז היא נמחקה די מהר . אין לי תשובות ולצערי הרב הניסיון שלכם הוא גם שלי וחוצ מ לנסות ולקוות שאולי הפעם הגלולה תתאים הוא סתם אשליה שנמשכת שלושה חודשים ואחריה מפח ודכי ובכי תמרורים ונרות שנידלקים [ זה הומור ציני כל פעם שאני משתמשת בנר אני אומרת הדלקתי נר ] אולי המערכת ההורמונלית שלי תקינה ומסרבת להיכנע לאנדו ולגלולה ופועלת כאילו היא מוכנה ומזומנה לקיים מצוות אנשים מלומדה

למעלה