ושוב הכל מתחיל...

טול8

New member
ושוב הכל מתחיל...

היום, כלומר עוד 5 שעות מעכשיו, מתחילה בשבילי עוד שנה, אני מתחילה כיתה יא'... ובינתיים אני לא מצליחה להירדם... אצלי, זה לא כמו אצל כולם אני חושבת לעצמי להתחיל שנה, הם לא מבינים כמה כוח זה דורש אצלנו בבית.. להתחיל עוד שנה, של טקסי זיכרון, היומולדת שלו, האזכרה... הכל יחד, כל כך כואב וכל כך קשה וכל שנה לעבור את זה מחדש... כאילו זאת הפעם הראשונה, הדמעות לא מפסיקות לנזול והמחשבות על מאיפה לאזור כל כך הרבה כוח מתרוצצות לי בראש- ועוד לא מצאתי תשובה.. כבר שנתיים ו8 חודשים כמעט והתשובה לא קרובה... בבית נשארנו רק אני וההורים ומרוב הלחץ אני מתחילה לריב איתם, להתווכח על כל דבר, למרות שבתוכי אני יודעת כמה קשה להם , אני הדבר היחיד הכל כך יקר שנשאר להם... אני יודעת שעוד שבועיים בערך אנחנו נוסעים כהרגלם של שכבת יא' בבית ספרנו לגדנ"ע , רק המחשבה על לראות את כל החברים במדים ועוד יותר להכניס את עצמי למדים - הורגת אותי (כן אח שלי נהרג בצבא.. ) איפה מוצאים את הכוח הזה? להמשיך, לסחוב, להתרכז בלימודים או בכל השאר.. כל כך קשה, כל כך כואב, כל כך מתיש... סליחה אם ההודעה יצאה קצת מבולגנת, הכל כל כך מבולבל כשלא נרדמים ב3 וחצי בלילה ... :/

"השעות המתות"

מישהו פעם קרא ללילה "השעות המתות"... אני מניח שבהקשר של הפורום הזה זה מקבל משמעות קצת אחרת ממה שהוא התכוון,קצת יותר מדי משמעות אפילו. "עוד שנה". עוד לא יצא לי להתחיל עוד שנה. אני עדיין בשלהי הראשונה. אז אין לי טיפים גדולים בשבילך. אני בספק אם למישהו יש. הטיפים,התשובות לכל אחד מאיתנו הן שונות וסביר להניח שמי שיגלה אותן לא יהיה מישהו זר-אלא מישהו שאת מכירה די טוב-את. יש לי בשבילך רק את ההודעה הזאת, ואת התקווה שלי שיהיה יותר טוב. וסתם,רציתי שתדעי שאת לא היחידה שערה עכשיו בשלוש וחצי בלילה עם הודעות מבולגנות,ומחשבות עוד יותר. שבכל זאת תהיה שנה טובה כמה שהיא יכולה להיות,טול. לילה טוב...

solitaryshell

New member
עוד שנה...

טול היקרה, מילים לנחם אותך אין לי. אבל אני כן יכולה לאחל לך הצלחה בשנה החדשה, שזו תיהיה שנה יותר טובה מהאחרונות, ושיהיה לך כמה שיותר קל בגדנ"ע. אנחנו פה בשבילך

טול8

New member
תודה לכם..

תודה רבה, מקווה שיהיה כמו שאמרתם ... :]

בר03

New member
היי ../images/Emo24.gif

מקווה שהיה לך נחמד ביום הראשון ללימודים

טול8

New member
ממ נחמד זה מילה קשה...

חחח.. האמת די מדכא אחרי חודשיים לחזור ולשבת על התחת ולשמוע את כל הקושי שאנחנו מתחילים, נקווה שיעבור מהר מה שכן גיליתי שאין גדנ"ע השנה, אולי זה לטובתי, ירד קושי אחד מהרשימה... תודה רבה, יום טוב שיהיה... :]

רעוּת

New member
...

מקווה שהיום הראשון עבר לך בסדר (יש דברים שאני לא מתגעגעת אליהם, למשל ה-1 בספטמבר..) אני יודעת כמה התחלות חדשות הן קשות. וכיתה יא זה לא קל, אני חושבת שזאת הכיתה הכי קשה, אבל עוברים את זה. איפה מוצאים את הכוח? אני לא יודעת, כל אחד מוצא את הכוח שלו- מהמשפחה, מהחברים, אפילו מהשגרה שעוד מעט תכנסי אליה שוב אחרי החופש הגדול. זה מתיש נורא, התחלות חדשות, ואת מכולם יודעת, כמה זה קשה להתחיל שוב כשמישהו קרוב תמיד כל כך חסר.

טול8

New member
כן...

בדיוק כמו שאמרת... התחלות קשות כמה שהן קשות.. אין ברירה אה? :/ משתדלת להחזיק מעמד.. תודה..

טול8

New member
תודה רבה...../images/Emo24.gif

בלתי נסבל זאת מילה טובה לתאר את זה, מקווה באמת למצוא את כל הכוחות ולא להישבר... תודה :]

למעלה