ושוב, הזוג המבחיל...

SaxonK

New member
ושוב, הזוג המבחיל...

כי לא שמתם לב אליי. וכי אפשר ורצוי להציע גם זוגות סטרייטים. ד"ר קתרין פולסקי וד"ר בוורלי קראשר. איי, איי, איי! כל אחת בודקת את השנייה בטריקורדר... ואז נכנס ווסלי... "אימא! מה את עושה?!" ומתעלף. ד"ר קראשר אצה רצה אל יוצא חלציה החשופים, רק חלוקה הכחלחל על כתפיה, ומשתטחת לצדו בפישוק חושפני. "הו, קתרין, מה עשינו לילד?" "תפסיקי להיות כל כך רגישה, בוורלי, מוטב מאוחר מלעולם לא. הילד שלך גם ככה סיסי שזה נורא. מי הולך בגילו בטייטס אפור?!" מה דעתכם?

R o b i n

New member
אני

מציע להפסיק את דיבורי הסקס האלה בפורום הזה. חלילה לא סתימת פיות, זו בקשה , להישאר בענייני טרק.

DDN

New member
רק עצם הזכרתה

של הטעות שנקראת ד"ר קתרין פולאסקי גורמת לי לחפש שקיות הקאה.

ואם אתה מוצא כאלה...

תשמור כמה בצד, בשבילי. היום יצא לי לראות את The Icarus Factor... הפרק שבו רייקר כמעט ועובר לפקד על הארוס (מישהו אמר משהו על להפסיק עם סקס? זה כבר לא אני... זה הם). פולאסקי הקונפה ניהלה רומן עם האבא של רייקר... מה זה אומר על רייקר? מה זה אומר על פולאסקי? האם דאטה מעורב בכל זה?

SaxonK

New member
הייתי מגיבה, אבל...

אסור לדבר על סקס...
מצד שני, אולי נמשיך. g.o.d, מה אתה אומר? אתה המנהל.

G.O.D

New member
נדרשתי לעינין

ואחרי שהפכתי והפכתי בו והתייעצתי עם אשתי כרמלה... הגעתי להחלטה שדיבורי הסקס יכולים להימשך בתנאי שלא נכנסים לפרטים קטנים. אחרי הכל אלו דיבורים בבדיחות הדעת ואין בהם משום פגיעה אישית. אם מישהו\הי רואה בהם פגיעה אישית אנא שיפנה אלי במסרים ונישקול את צעדינו הלאה אז אל תשכחו לברך...

SaxonK

New member
תודה רבה! ../images/Emo13.gif

אני לא אכנס לפרטים ה... אהמ... קטנים.

Esmena

New member
מתוק וטעים ../images/Emo78.gif

וול דאן. מקורי? למי, למי יש יומולדת מחר?(רמז:זאת לא אני)

למעלה