דרור תמיד תתן פחות ממה שמבקשים ממך כי גם ככה ייקחו ממך הרבה יותר... אדון צבר ללשכתי
א אור גלבוע New member 3/8/06 #20 דרור תמיד תתן פחות ממה שמבקשים ממך כי גם ככה ייקחו ממך הרבה יותר... אדון צבר ללשכתי
מ משמרותי New member 3/8/06 #21 אור ממני לא לוקחים,אלא מקבלים... הכל תלוי בטיב המילוי,נתינה זאת מצווה.מי כמוך יודע... לו יהי רצון...אמן
אור ממני לא לוקחים,אלא מקבלים... הכל תלוי בטיב המילוי,נתינה זאת מצווה.מי כמוך יודע... לו יהי רצון...אמן
מ משמרותי New member 3/8/06 #22 רפי אינטואיציה? או... איזו מתולתלת חמודה ויקרה ליחששה לך?בקשר לאינטואיציה,איזה מזל אתה אם מותר? כנראה שאני צריך לראות את הסרט בכדי לדעת אם זה אני או גנדי.אבדוק במקורות
רפי אינטואיציה? או... איזו מתולתלת חמודה ויקרה ליחששה לך?בקשר לאינטואיציה,איזה מזל אתה אם מותר? כנראה שאני צריך לראות את הסרט בכדי לדעת אם זה אני או גנדי.אבדוק במקורות
ר רפי צבר New member 3/8/06 #23 אני מזל 69 לא נרדם בלי איזה פכפוך מים ברקע של פיצוצי מלחמה מלבנון וזה באמת היה ניחוש, אור לא אמרה לי כלום
אני מזל 69 לא נרדם בלי איזה פכפוך מים ברקע של פיצוצי מלחמה מלבנון וזה באמת היה ניחוש, אור לא אמרה לי כלום
מ משמרותי New member 4/8/06 #25 טיפ לסקרנים תדפדפו אחורה ערב המופע כתבתי קטע על מאיר בשם שבע שנים.בערך ב8/7 ... קצת שאלתי את אור והבינותי שאני לא כל כך בסרט,אולי הבלחה ריגעית של טעות עריכתית,אבל נראה את הסרט בהזדמנות בינתיים מאחל לכם סופ"ש רגוע (בכפר) ....מזל שיצאת עם הכלב...
טיפ לסקרנים תדפדפו אחורה ערב המופע כתבתי קטע על מאיר בשם שבע שנים.בערך ב8/7 ... קצת שאלתי את אור והבינותי שאני לא כל כך בסרט,אולי הבלחה ריגעית של טעות עריכתית,אבל נראה את הסרט בהזדמנות בינתיים מאחל לכם סופ"ש רגוע (בכפר) ....מזל שיצאת עם הכלב...
ב בואן פפינו New member 5/8/06 #28 שישים ותשע זה יופי של מזל... אם יודעים מה לעשות. פכפוך אמרת? מעניין. לנו יותר קשה, בני מזל שלוש נקודה שבע.
שישים ותשע זה יופי של מזל... אם יודעים מה לעשות. פכפוך אמרת? מעניין. לנו יותר קשה, בני מזל שלוש נקודה שבע.