ושוב הגיע סוף שבוע

סופשבוע :)

אז איך עבר השבוע? ארוך -שבוע ראשון בלי החבר... החייל יצא/סגר?יצא :)) מה התוכניות להיום? יש גם תוכניות למחר? להיות עם החייל שלי עד שהוא חוזר לבסיס משהו טוב שקרה לכן השבוע: השבוע נגמר סופסוף והחבר חזר :)

Jeanne D Arc

New member
די באיחור אבל מותר לי ../images/Emo140.gif

בדילאי אבל מותר לי אז איך עבר השבוע? השבוע עבר מהר, היו הרבה צחוקים החייל יצא/סגר? סגר, פעם אחרונה לפני הרגילה מה התוכניות להיום? יש גם תוכניות למחר? אתמול יצאתי בערב ופגשתי תיפוסים מוזרים, היום הלכתי לחברה לשכתב פאנפיק ישן משהו טוב שקרה לכן השבוע: בתכלס לא קרה יא ב25 אני נוסעת לטקס של החייל שלי ווז יש לו רגילה ^ ^

Jeanne D Arc

New member
חחחח ../images/Emo6.gif

סתם לקחנו עם חברה את הבסיס של הארי פוטר והלבשנו על הוגוורטס דמויות משלנו ובינתים יוצא משהו נחמד

ToryMaster

New member
../images/Emo6.gif

אני ממש אשמח לראות

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo9.gif

אני אדבר איתה ונפרסם אולי פרק או שתיים (אבל כנראה שקודם צריך לחכות שהיא תסיים את הספר השביעי כי היא לא יורדת ממנו, והיא כבר בעמוד 300 או משהו)

ToryMaster

New member
LOL, אלי הוא עוד לא הגיע

היית מאמינה? כבר יומיים שאני מנהלת את הפורום בלי הספר

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo12.gif

למה את לא הולכת ולוקחת את ההזמנה שלך? ואני כבר יודעת כל כך הרבה ספויילרים שלא מעניין כבר לקרוא את הספר

Woman In White

New member
עונה באיחור ../images/Emo4.gif

מצטערת
אז איך עבר השבוע? היה כיייף
החייל יצא/סגר? יצא , אבל לא הינו ביחד בגלל המרחק הזה
מה התוכניות להיום? יש גם תוכניות למחר? בשישי יצאתי עם חברות והיום היתי בים איזה כייייף היה
משהו טוב שקרה לכן השבוע: הים

ToryMaster

New member
../images/Emo7.gif

אז איך עבר השבוע? חרא, תודה ששאלתם, תשאלו את טל שראתה את ההודעות האישיות האומללות שלי. החייל יצא/סגר? יצא. מה התוכניות להיום? יש גם תוכניות למחר? היו תוכניות, לחמישי, שישי, שבת, אבל הן התבטלו אחת אחרי השניה, מעבר מזורגג ווירוס מזורגג עוד יותר. משהו טוב שקרה לכן השבוע: לא מצליחה לחשוב על משהו ספציפי, זה כל כך מעצבן

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo24.gif יהיה טוב

תמיד תוכלי להעביר את התוכניות לשבוע הבאה או זה שאחריו

ToryMaster

New member
לא תהיה ברירה

בהתחשב בזה שהתוכניות כללו נטו "לראות אותו"

Jeanne D Arc

New member
מה הוא סוגר 21? ../images/Emo12.gif

כי אם זה שבועיים אז כן זה די עצוב, גם לי היה שבוע כזה אבל תחשבי שככה הוא יתגעגע אליך הרבה יותר ואז הפגישה תיהיה יותר כיפית

ToryMaster

New member
הוא דווקא לא סגר

אלוהים יודע מה יהיה השבוע, כמובן. ואני לא רוצה געגועים, געגועים שמורים לתקופה קצת יותר מאוחרת בקשר, לא להתחלה ממש

למעלה