ושוב הגיע מועד האזכרה...

acky007

New member
ושוב הגיע מועד האזכרה...

"שושי, רק רגע, אל תלכי. קחי כסא, שבי רגע. אולי תשבי פה על הפרחים, לך הם הרי לא יפריעו. אני רק רוצה לדבר איתך מעט, מזמן לא עשינו את זה. כן, אני יודע. כל שנה זה "גומרים, מדברים קצת והולכים". אבל הפעם זה אחרת. הפעם זה 14. ול-14 הזה יש משמעות רבה... ראשית, הרי נולדת בארבעה עשר באוגוסט. הייתי בן 14 כשבקשתי ממך לראשונה חברות... ארבע עשרה שנות נישואין היו לנו יחד, שנים נפלאות מבחינתי. ועכשיו, 14 שנים בלעדייך, 14 שנים מאז החלטת שנמאס לך מהבלי העולם הזה ועזבת אותנו. ואני זוכר..." יום הפטירה - י"ח בחשוון, יום האזכרה - 25.10.02... ומה שכתוב למעלה עשוי להיות הפתיחה למה שאומר בבית הקרבות. עשוי להיות - כי אני לא בטוח שאומר משהו... וביום שבת תוכלו, כמעט בודאות, לפגוש אותי בעמק הבכא, ליד העץ שהשלט התקוע באדמה מציין שניטע לזכר "יוגב לירון,"1.02.01". להתראות... שיהיה רק טוב... אברהם

שוב ושוב

ורק עוד רגע בית קברות או בית קרבות עמק הבכי. שיהיה יותר טוב אברהם. רק טוב לא קיים

אורי_ח

New member
עמק הבכא -

שם פסעתי הלום בין הטנקים המפוייחים וגוויות הסורים המצחינות שעדיין לא פונו משדה קרב. זה היה 8 או 9 ימים אחרי פרוץ המלחמה ההיא. קיבלתי אישור להשתחרר מן היחידה ולעלות לאל-רום, לסייע לחבריי בשיקום ההריסות. עמק הבכא - אביגדור ופיקודיו גיבורי החיל עצרו את הפולשים 2 ק"מ או פחות מסף ביתי. בבקרך שם אברהם, לפקוד את העץ של לירון, אנא זכור לפרוס שלומות ממני למקום שבו ההר נושק שמיים, למקום שבו לבי תמיד.

יולי63

New member
עם הרוח, ליד האנדרטה, הדברים

יגיעו למחוזם. יש פעמים שכמוך, אני שם, מדברת אל הרוח ויודעת שיש מאזינים! שהדברים שלי לא נאמרים לחינם. האבל, באשר הוא, זה חלל מאד גדול, למרות שאולי תרים גבה, כל כך איתך. יולי

nypx

New member
אני רק רוצה לומר.....

שתמיד תזכור את השנים הנפלאות שהיו לכם ושיהיה לך רק טוב יהי זכרה ברוך

למעלה