ושוב האוטו מפוצץ!

עץ ועצה

New member
הקבלה

זה בגלל שזה מסבתא שלי, רוצה להראות לה שזה הגיע ליעדו,אחרת לא היתי מבקשת...

רותם111

New member
מבקשת לשלוח לרחובות את:

הבגדים הצנועים, צעצועים, מצעים, שמיכות, כרית (צריכה עוד המון), מגבות, שימורים, תיק לגן, תיק לנסיעות, כלי מטבח שלא היו בשימוש מעולם ורואים זאת עליהם (למשפחה מאוד דתיה שדואגת לכשרות הכלים), תחתונים וגרביים לילדים. את מוצריי ההגיינה אנחנו מאוד צריכים כאן, אבל בגלל שJOLE לחוצה עליהם כל כך, נוותר הפעם.

עץ ועצה

New member
אז לעשות סדר

כלי המטבח שהגיעו דרך דלית הם משומשים, את החדשים יותר שבלו סקיי ארגנה אני עוד צריכה לאסוף,משומשים לאן הולכים? והתיקים לבית הספר+עטיפות מחברות+קלמרים?

רותם111

New member
אני חושבת שJOLE ביקשה את הכלים

המשומשים למעון לנערות בקריות. איילת עדיין זקוקה לתיקים וציוד באשדוד. אפשר להעביר אלי והיא תיקח אם אין דרך להעביר ישירות אליה.

עץ ועצה

New member
אז ככה

הכלים המשומשים, הילקוטים ומוצרי ההגיינה עוברים לJOLE, כל השאר לרחובות, צודקת? אז מי אוסף ממני את הדברים לחיפה?

jole

New member
אני בודקת עם אמא של מוריה היא באה

לזיכורן ביום ראשון

jole

New member
ילקוטים זה לאשדוד- לאיילת אני לא צר

צריכה

רותם111

New member
אפשר להעביר אלי את הילקוטים ואיילת

תאסוף ממני. אנחנו בקשר תמידי.

blue skies

New member
הכלים שקיימים בפ"ת

הם כלים חדשים שלא השתמשו בהם בשביל המשפחה הדתיה מרחובות

עץ ועצה

New member
יקירתי

דיברתי איתו היום ואני אוספת ממנו בשלישי בערב (בשאיפה להגיע אליכם בשלישי או רביעי בערב),אבל הוא אמר שהם משומשים,סתם לידיעה.

רותם111

New member
אז מבחינתי (אם זה בסדר עם BLUE S)

אפשר להעביר את הכלים המשומשים למשפחות בחיפה. אלא אם כן, הבחור מאוד דתי והכלים מופרדים חלב/בשר. הבעייה כרגע היא כלים חדשים/מופרדים בגלל ההקפדה על הכשרות.

blue skies

New member
הבחור הוא דתי

גם אם זה לא טוב למשפחה של רותם את יכולה אולי להעביר לרחובות וחלק אני אעביר למשפחה אחרת וחלק תעבירו לחיפה

רותם111

New member
BLUE אם המשפחה עבורה את רוצה

כלים היא לא משפחה דתית, אל תדאגי. ביום רביעי בערב יהיו לך כלים עבורם. תני לבנות להעביר את הכלים מפתח-תקווה לחיפה.

למעלה