ושוב אתכם...

subatoi

New member
ושוב אתכם...

בוקר. חזרתי מכמה ימים בשטח אי שם בצפון הארץ, ועכשיו אני שוב מקבל כסף על הישיבה בבית. הזוי. רגע של ס"ג בחיים מוזר במיוחד היה כשמישהו נתן לי פנס שהוא הביא מהבית, ואמר "תלחץ שלוש לחיצות" (הראשונה נותנת הבהוב מהיר, השניה הבהוב איטי והשלישית אור קבוע). מעניין מה ישר עלה לי לראש... אה, כן, ותתפלאו כמה חיילים יש בצה"ל שנראים ממש כמו ינון מגל מערוץ 10. אני פגשתי שלושה. מוזר. עוד לא התחלתי אפילו לקרוא את מה שהפסדתי בפורום (השארתי את המשימה הכי טובה לסוף ההתעדכנויות). יש פילק חדש שנכתב עוד לפני המילואים (על באטמן ורובין
), לפי פלפלת, אחד שנכתב במהלכם (על הטריבלים של מב"כ) גם הוא לפי פלפלת, אולי בקרוב יהיה עוד אחד של ס"ג. נראה. בתקווה שכולם יגיעו הביתה בשלום וישוחררו מהשבי ומהמילואים (להבדיל אלף אלפי הבדלות), ובתקווה שבשאר אסד ילמד לסתום ת'פה, שבת שלום סובאטוי/סוב/סובא/סקובי/סקוב

Chelnak

New member
ברוך השב

יֹפי של פילקים! (על-אף שאין לי מושג מה זה טריבל...).

Chelnak

New member
דוקא לא...

אם כי הם נראים כמו גרסא מוקטנת של הכלבה שהיתה לי פעם...

subatoi

New member
דווקא כדאי.

אם לא אשכח באייקון, אביא את הטריבל שלי

מ א ג ר ט

New member
ברוך השב!

אפילו בצבא זה רודף אותך... מאיפה אני משיגה פנס כזה?? שבת שלום לכותב הפילקים שאף פעם לא נח ולשאר חברי הפורום...

סלמאק

New member
ברוך שובך!

טוב לשמוע ממך שוב. אני שמח לשמוע שאתה לא נותן למילואים לדכא לך את המוזה.

subatoi

New member
ואם כבר עדכונים

לחובבי ימי ההולדת - תודות לקינספיריט ששלחה לי יומולדת חדש עבור אתר המועדון, נזכרתי לחפש עוד כמה ימי הולדת שצריכים היו כבר להיות שם מזמן: "סטארגייט SG1" 11.10.72 יום הולדת לקלודיה בלאק-ואלה מאל דוראן. 9.12.41 יום הולדת לבו ברידג'ס-גנרל הנרי לנדרי. 11.12.62 יום הולדת לבן בראודר-קולונל קמרון מיטשל. "סטארגייט: אטלנטיס" 19.1 יום הולדת לרייצ'ל לטרל-טיילה אמאגן. 1.8.79 יום הולדת לג'ייסון מומואה-רונון דקס. 6.12.66 יום הולדת לטורי היגינסון-ד"ר אליזבת' וויר. בלוח האירועים וברשימת ימי ההולדת של סטארבייס, כמובן.

למעלה