ושוב אני פה..

v i o L e T

New member
ושוב אני פה..../images/Emo7.gif

תעזרו לי בבקשה...החברה הכי טובה שלי עוברת דירה, והיא לא תיהיה איתי בבית ספר וכל זה...מה אני העשה? ולא רק זה, גם אחד הידידים הכי טובים שלי עבר...:( מה אני העשה?! תעזרו לי בבקשה!...

מאו יין

New member
ויולט מתוקה...../images/Emo20.gif../images/Emo142.gif../images/Emo20.gif

אל תיקחי את הכל כל כך קשה...
את צעירה! כל החיים לפנייך זה אולי נשמע נדוש.. אבל תחשבי רגע מה המשפט הזה אומר בעצם... שכל דבר שקורה לך זה רק התחלה של מה שיהיה אח"כ... זה אולי נשמע מסובך... אבל לדוגמא אם חברה שלך עוברת דירה אז נכון היא אולי לא תימצא לידך בהפסקות בבית הספר אבל תוכלי לבקר אותה ולהכיר מקום חדש...וחברים חדשים .ומצד שני תוכלי בבית הספר אולי להכיר חברות חדשות ומישהי אחרת תהפוך להיות חברה קרובה. והיום יש כל כך הרבה דרכים לתקשר בין שתי חברות גם אם הם לא גרות קרוב... בטלפון באינטרנט.תוכלו להמשיך לשוחח אחת עם השניה בעצם כרגיל .אז זה לא כל כך נורא,וכנ"ל לגבי הידיד שעוזב.. בחיים אנחנו כל הזמן ממשיכים להכיר אנשים חדשים,חברים חדשים ולפעמים גם מאבדים חברים מכל מיני סיבות...אבל תמיד יהיה מי שיאהב אותך
אנחנו....
נ.ב. יש לי הרגשה שאת קצת עצובה ולא רק בגלל החבר שלא נפגש איתך ולא רק בגלל החברים שעוזבים?? אני צודקת?? משהו מטריד אותך? אני שואלת בגלל החתימה שלך,היה עדיף למות בסתו? אף פעם לא עדיף למות!!! אם בא לך תספרי קצת על עצמך.שולחת לך
מאו.

v i o L e T

New member
תודה.......:)

אממ כן ברור אף פעם לא עדיף למות, עדיף לחיות ולהנות מזה חח:)..אמממ זה סתם שיר.. אבל לא הבנתי..על איזה חבר של ניפגש? למה היתקוונת? אני לא מבינה... אממ..אולי באמת יש עוד דברים שמטרידים אותי..נכון אבל אני מעדיפה לדבר בפרטי..:) תודה את מזה נחמדה מאו.

ממררבב

New member
אל תתבאסי...

בסוף תראי כמה נחמד זה שיש חברים בכלמני מקומות בארץ ואם זו חברות אמיתית היא תישאר למרות המרחקחוצמיזה יש גם אינטרנט, sms וכל הדברים האלה ככה שזה ממש כבר לא בעיה

למעלה