ושוב אני עם הדיווח

ושוב אני עם הדיווח ../images/Emo8.gif

נתחיל בזה שהעייפות הקטלנית שאפפה אותי בשבוע האחרון עברה לה, ואני דווקא מרגישה מאוששת יותר היום (אחרי הטיפול החמישי). אני לא יודעת אם זה רגעי, אבל בינתיים יותר טוב. בטיפול הבוקר אמרתי למטפל שלי שאני מתחילה לתהות אם הדיקור הוא באמת הטיפול בשבילי והוא אמר שאחרי הטיפול השישי נדע יותר, אם כי הוא אישר שהזרימה האנרגטית אצלי באמת לא ממש השתנתה מאז הטיפול הראשון. הפעם הדיקור היה הרבה יותר אגרסיבי (לדעתי) בנקודות שטרם נדקרתי בהן עד היום והמים החמים עם הלימון של הרפלקסולוג בהחלט עשו את העבודה (אין לי מושג מה, אבל מלבד החמיצות הנוראית באמת שהרגשתי עירנית ומפוקסת יותר). אז אני נותנת עוד צ´אנס ומחכה לשבוע הבא.. תודה לכם על התמיכה והעצות הטובות!

במסגרת ההיפוכונדריה - ../images/Emo8.gif

מה אומרים כאבים מוזרים בכרית כף היד (הגבעה התפוחה)?

היי עינת

טוב אני שמח שמים חמים עם לימון עזרו כולי תקווה שתשתי כל יום כי זה עוזר למערכת החיסונית של הגוף ולא סתם את יותר ערה עכשיו אני לא יודע להגיד לך לגבי המטפל שלך אבל עקרונית טיפול אלטרנטיבי אמור לעשות שיני בין 1-4 ככה שזה נראה לי די מוזר אבל זה לא עיניני
עכשיו לגבי הכאבים בכרית היד תלוי איזה יד שמאל או ימין ואם אני מבין את כוונתך אז מדובר בקטע של שחרור של נתינה ואני שמח על כך מקווה שהצלחתי לעזור ושיהיה לך את היום הכי קסום שיש ותזכרי תמיד שהכלי הריפוי היחדי בעולם הינו האהבה שלך עדי קצמן

לגביי הטיפול..

מההתחלה הוא אמר לי שרק אחרי השישי נדע מה קורה כי הגעתי מרוקנת וחסרת איזון לגמרי, הזנחה של שנים.... לגבי כף היד, מדובר ביד ימין, אשמח אם תרחיב קצת יותר..

נקודה הקשורה למערכת הנשימה

שלום עינת, כאב ממוקד באיזור כרית כף היד בין מפרק האגודל לפרק כף היד - קשור לרגישות במערכת הנשימה . יכולה לתת לי פרטים מה קורה איתך מהבחינה הזו ? חלית לאחרונה? שיעול ? ליחה ? קושי נשימה ? חום ? משהו אחר,,,? תומר הר חורב - מטל בשיאצו

או!!!! עלית על הנקודה!!!

לפני כחצי שנה הפסקתי את אימוני הכושר בגלל קשיי נשימה שהתחילו אאוט אוף דה בלו. לא חליתי ולא כלום, תפקודי הריאות תקינים, הלב בריא כמו שור הכל תקין אבל הנשימה שלי מאוד כבדה ואני נושמת נשימות עמוקות עם הרמת כתפיים כחלק מהשגרה כבר. אותם קשיי נשימה הם אלה שהובילו אותי לכל הבדיקות עד למרפואה המשלימה..

נקודה למחשבה

היי עינת, לדעתי בעיות הנשימה כולל הכאב בכף היד בשכלול תוצאות הבדיקות שציינת - הם רק סמפטומים של בעייה אחרת. לצורך אבחנה מדוייקת יש צורך בתישאול מקיף על מנת לשלול או לאשש השערות כלשהן. על פניו,,, נראה לי שמטפל שיאצו טוב יועיל לך . אגב, מה התיחסות המטפל שלך בעניין ? ? ? אשמח לענות בשאלות נוספות :) בריאות טובה :) תומר הר חורב - מטפל בשיאצו

המממ.. על מה זה מצביע לדעתך?

ולא סיפרתי למטפל שלי על הכאבים ביד כי זה התחיל רק היום...

חסרים לי נתונים../images/Emo4.gif

היי עינת, הכאב בכף היד הוא שלב מתקדם בסמפטומים, ואני משוכנע שאת פזורה בסימפטומים נוספים שמקשרים למקור הבעייה . האפשרויות הן רבות, משום שהריאות חולשות על פיזור האנרגיה לכל הגוף. יהיה לא אחראי מצידי להוסיף מעבר למה שאמרתי בהודעה הקודמת ללא איבחון רציני. על פניו נראה לי שיש לך ´חסימה´ שמקורה ודרך הטיפול בה מצריכה בין השאר הסתכלות פיזית ותישאול מקיף. אשמח להמשיך להיות לך לעזר :) תומר הר חורב - מטפל בשיאצו

היי עינת ...

היי עינת יכול להיות שתומר גם צודק אבל אני מסתכל על זה מנקודה יותר הולסטית שכן יד ימין זה מה שאנו מקבלים מהחברה ויד שמאל זה מה שאנו נותנים אז ככה אני חושב שזה בעצם התחלת לקבל מודעות פנימית לכן את מרגישה צורך בלהוציא דברים החוצה כי ככל שאדם יגע למודעות עצמית יותר גבוהה ככה הוא יהיה יותר מודע לגופו אני עדין חושב שזה הקטע לקבל מאחרים דברים מאשר שאת נותנת ונותנת ונותנת ובסוף אין לך זמן לעצמך אז לפי דעתי הכאב הזה לא סתם הוא פשוט רוצה לרמוז לך על הקטע של קבלת החלטות שינוי דרך חיים וכו ואם את מרגישה שיש שינוי בטיפול אז סבבה פשוט זה היה נראה לי מוזר שאין לך שום ראקציה מטפל שבכל הטיפולים למטופל שלו אין שום ראקציה לפי דעתי בכלל לא יודע לטפל זאת דעתי כולי תקווה שאותו טיפול יצליח אז שיהיה לך את היום הכי קסום שיש ותזכרי שהכלי הריפוי היחדי בעולם הינו האהבה שלך עדי קצמן

עצה

בכל הזמנים טיפולים הכי מרגיעים היו מסז´ או רפלקסולוגיה או שיאצו. צורך תגובה מהירה אפשר להשתמש בצמחים או בחומצות אמיניות.

למעלה