ושוב אני משתפת אותכם......

keliy

New member
ושוב אני משתפת אותכם......

בכל הסטיות והפנטזיות הבלתי מוסברות שלי.... חברה.. אני מתה לאיזה שוטר .... זה נשמע רע אני יודעת... אבל תמיד חשבתי ופינטזתי על איזה גבר סקסי מדהים כזה כמו בסרטים.. שהוא שוטר... למה דווקא שוטר??? לא ידוע!!! אני עובדת באיזור הומה אדם ובמהלך העבודה אני צריכה לעבור בכמה מקומות ללכת לחזור וכאלה... כבר כמה ימים רצופים אני רואה את אותו שוטר מסתובב באותו איזור...לראות אותו כל יום מאוד החדיר בי את החשק לשוטר... הוא בחור גבוה, נאה בטירוף.. וסקסי לא פחות.. פנים יפות.. גוף מושך..ממממממ... רק לחשוב עליו אני מרטיבה.. (ועל האזיקים האלה שמבצבצים לו מאחורה בחגורה). הייתי פונה אליו במלא הביטחון אבל הוא אף פעם לא לבד.... אני לא יודעת אם בא לי עליו ספציפית כמו שבא לי על שוטר.... פשוט שוטר..... נכון.. זה מוזר וחולני.. אין לי איך להסביר לכם למה דווקא שוטר אבל בהחלט...בא לי בטירוף על אחד כזה... אתם יודעים.. בחור צעיר (עד גיל 30) לא נשוי... מעניין איפה אפשר למצוא כזה...... בא לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zvikabz23

New member
בתגובה לבקשתך

אני שוטר ואני יכול לעזור לך להגשים את הפנטזיה שלך אם את מעוניינת אני בן 24 עוד מעט. בת כמה את ומהיכן? יש תמונה? תצרי איתי קשר במייל טוב ביי [email protected]

למעלה