ושוב אני כאן...

אתושקה

New member
ושוב אני כאן...

אחרי כמעט חודשיים של ניתוק מהופורום, פשוט ההתמודדות מולכן הייתה לי קשה מדי אחרי הכשלון האחרון. היום אזרתי אומץ להכנס ולשתף אתכן....בתקווה שלא תשמרו י טינה על ההעלמות הארוכה... אז ככה... אני אחרי שאיבה שנייה...אתמול שאבו של 20 בציות, מתוכן הופרו בהצלחה 13 בציות. מחר ההחזרה... ואני מתרגשת כמו ילדה קטנה, הדמעות מסרבות להפסיק.... תחזיקו לי אצבעות... אתי

זוליק

New member
היי אתושקה,

אני יחסית חדשה, אבל הרשיתי לעצמי לענות לך. אני בטוחה שאף אחת לא שומרת לך טינה וכולן מבינות ומזדהות איתך. הרי כולנו באותה סירה ואם לא נבין אחת את השניה מי יבין??? אני מקווה שהפעם זה הפעם ולא תתאכזבי, מאחלת לך המון הצלחה ומחזיקה לך אצבעות - גם ברגליים.

ronylew

New member
בהצלחה מחזיקה אצבעות../images/Emo141.gif

אין צורך להתנצל כל אחת וההרגשה שלה אני מקווה מאוד שלאחר הפסקה של חודשיים את עם כוחות מחודשים ושהפעם לא תצטרכי להתמודד עם כישלון נוסף אז קחי לך חיבוק גדול ממני
והמון
בהצלחה רוני

לי חן

New member
../images/Emo50.gif מחר

הי אתושקה! אף אחת לא שומרת לך טינה... אפשר להבין אותך, ואני בהחלט תומכת בהחלטה להתנתק לפעמים, אם זה כבד מידי. וואאוו, הופרו 13 ביציות, זה המון!!! בכולופן, מחזיקה לך
שהכל ילך טוב מחר...
לי חן

קרן פ

New member
בהצלחה ../images/Emo57.gif../images/Emo140.gif

חברה מתוקה שלי, מחזיקה לך אצבעות חזק חזק.
קרן

הי אתושקה ../images/Emo140.gif

חס וחלילה שנשמור לך טינה... איזה יבול נהדר ! מחזיקה לך אצבעות חזק חזק עד להודעה משמחת !

אתי יקרה - גם אני מחזיקה חזק ../images/Emo45.gif

ברור שאף אחת לא כועסת, אין כמו חופש קל מכל דבר, בעיקר כשקשה. וכל הכבוד שחזרת וברור שאת מתרגשת.... אני מחזיקה חזק חזק אצבעות ומקווה לבשורות טובות
העיקר שיהיה לך חג שמח (תרתי משמע)!!!! ממני מכל ה-
ד.

נועם@בת

New member
טינה? נו... ב´מת ../images/Emo8.gif

אני מקוה שחזרת בגדול בשביל לקצור בטא ענקית. סחטיין על היבול המוצלח. שיוחזרו עוברים יפיפיים ושיוולד מהם הילד שישנה את פני ההיסטוריה
בהצלחה נועם

מיכל25אב

New member
בהצלחה

הי..אני חדשה בפורום...הכשלונות באמת שוברים...אבל היום החזירו לי 3 עוברים ומחר לך ...אולי נעזור אחת לשניה לעבור את הציפיה מורטת העצבים בייחד.....בהצלחה לנו...!!!!

נטאשה

New member
אתושקה הי ../images/Emo25.gif

מה פתאום שנכעס עלייך... זה מאוד לגיטימי ללכת וגם לחזור כשרוצים באמת חשבתי עלייך ותהיתי מה קורה איתך מסתבר שאנחנו מתוזמנות ממש יחד בטיפולים אני נכנסת לשאיבה ביום שישי בבוקר ואם הכל יהיה בסדר, אז שוב נמתין יחד וחוץ מזה...איזה יבול נהדר הלוואי עליי... אבל יותר מהכל, הלוואי שאחד לפחות יקלט אצלך ואצלי אז, בנתיים להתראות ו"נדבר" בהמשך דלית

venus13

New member
היי דלית, שיהיה לך בהצלחה ../images/Emo45.gif

ושאלת תם - ביום שישי זה חג - אז איך זה שעושים לך החזרה ? בכל מקרה שתהיה לך החזרה מוצלחת ויציאה מוצלחת - בעוד 9 חודשים ד"א אגב - לא היבול חשוב - אלא ההיקלטות - ובשביל זה צריך רק ביצית אחת, זרע אחד וקצת מזל... מחזיקה לך אצבעות ונוס

נטאשה

New member
ונוס יקירתי ../images/Emo79.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo141.gif ../images/Emo39.gif

מסתבר שבמדיקל סנטר בהרצליה, עובדים בחג אבל לא בשבת וביום שישי - מחר מתבצעת השאיבה ואם הכל יהיה בסדר, ביום ראשון מתוכננת ההחזרה יש לי 4 זקיקים לתפארת מדינת ישראל ומקוה שמישהו מהם יחליט להמשיך הלאה בתהליך תודה על האיחולים וחג שמח
דלית

הרמוניה

New member
לאתושקה ולדלית

החזרה בערב שבועות נראת לי כל כך מתאימה מקווה שכששערי השמיים יפתחו- התפילות תעננה והעוברים ישתרשו אצלכן חזק חזק ברחם ואחר כך בלב ובזרועות לעוד המון שנים יפות הרמוניה

אופה3

New member
מחזיקה לשתיכם אצבעות,, ומסכימה

עם הרמוניה, ערב מתן תורה, חייב להיות לזה תוצאה חיובית, והלוואי ובשנה הבאה, נאפה לילדכם, עוגת גבינה ענקית לכבוד השבועות, שיהיו כמעט בני חודשיים משהו כזה, אז שיהיה בהצלחה, ומחזיקה לכם אצבעות, חזק חזק חג שמח האופה

למעלה