ושוב אני(החדש)

ושוב אני(החדש)

היי אנשים . קראתי פה הרבה דברים וזה ממש נוגע ללב כל הסיפורים פה ,הקטע הוא שנפרדתי היום מחברה שלי וחשבתי לרוקן את לב . אולי זה לא עוד אחד הסיפורים הנוגעים ללב או שהשוואה לאחרים ה"סיפור" שלי הוא ממש לא רציני וגם אני לא בטוח שזה המקום אבל זה לא רק הקטע של הפרידה זה ההרגשה הכללית שיש לי וכנראה עכשיו אני יצטרך לעבוד על זה ממש לעומק ,זו הרייקנות שאני מרגיש בחיי ,בן 27 עדיין לא השיג כלום בחיים לא מוצא את עצמו ומה שיהיה נותן כוח האדם היחיד בעולם שקיבל אותי כבר לא איתי. אני מרגיש כל כך קטן ושלאף אחד ממש לא איכפת מה איתי וכאלה ואני יודע שרק אם אני ימות כולם יהיו בהלוויה בוכים לא מאמינים ויגידו למה הוא לא דיבר ,אז אנשים ניסיתי לדבר ניסיתי להגיד בעיני כולכם אני מוזר ואף פעם לא הולך בדרך הנכונה. זה רק בכללי אני מרגיש והייתי רוצה להכנס יותר לעומק ממש להוציא את הכל אבל כרגע אני ממש לא יכול ,אני רק יודע שאני ממש לבד ולאף אחד לא איכפת. פאקקק איזו ריקנות . אולי זה נשמע כמו רחמים עצמיים אבל זה רק ההרגשה העמוקה שלי . אני בטוח בקרוב היכנס להוציא את הכל. סלחו לי על "השחור" שכרגע אני רואה אף אחד לא אוהב ייללות הקטע שזה הרגשה לא רק של הרגע אלא לאורךטוב עזבו מחר אולי....

אף אחד לא עבר הכל

אין דבר כזה שיש מישהוא שעבר את הכל. תמיד עוברים עוד חוויות לטוב או לרע ותמיד יש חויות חדשות ותמיד יש מה ללמוד . בסופו של דבר אולי אסתדר ואלי אוותר זה כבר תלוי בי ,אבל זה לא חוכמה להגיד אל תדאג אתה תסתדר ,מה עם כל הדרך עד שאני יסתדר ?(אם אני יסתדר)

drnaji

New member
../images/Emo24.gif

קרלוס יקר: אני אומר לך,בסוף אתה תסתדר
כבר עברת תקופת קשות מהתקופה הזאת ועברת אותם,נכון
אז גם את התקופה הזאת תעבור
כולנו,לפעמים,מרגישים ריקנות מבפנים,זה בסיידר
אל תחשוב על ההלוויה שלך,תתמקד בהווה
אני מאד ממליץ לך לספר את הכל,כאן או במקום אחר,אל תפנים דברים

גם מסכים וגם לא

היי לא הבנתי את שמך אז ץ.. רק היי לא עברתי תקופה יותר קשה מזו ,ואם הייתה דומה לה עברתי אותה לבד עם הבקבוק . ומי אמר שאעבור ? מי אמר שלפעמים רק לפעמים אני מרגיש רייקנות ? ואולי תמיד ? יש לי די הרבה לספר וזה ממש ארוך ואני לא רוצה להכנס לפרטי פרטים ואני ישתדל מאוד לתמצט את הכל ממש ישתדל . אבל לא עכשיו וגם לא יודע למה אולי מחר... תודה בכל מקרה

drnaji

New member
../images/Emo26.gif

קודם כל,קוראים לי נאג'י אבל כולם קוראים לי דוקטור נאג'י (ומכאן השם), נעים מאד
יצאתי מנק הנחה שעברת דברים יותר קשים,כך אני הבנתי ממה שכתבת,בקיצר, אני בטוח שעם רצון אתה תעבור את השלב הזה,איך אומרים:עם קצת רצון ויכולת גם פיל יכול לשכב עם תרניגולת
צר לי,שאת כל הכאב שהיה לך העברת עם הבקבוק ולא עם מישהו אחר,אבל העיקר ללמוד מטעיות,יש לך אותנו כאן,תאמין לי שאנחנו עדפים על הבקבוק
לא משנה אם מה שאתה רוצה לכתוב הוא ארוך,ץשפןך את הכל כאן,זה רק יעזור לנו להבין את מה שאתה עובר
מקווה לשמוע ממך

תודה רבה

אני מאוד מעריך את התגובות את החיזוקים ואת הקבלת פנים . כרגע אין לי אף אחד מלבדכם. חזרתי כרגע מהים כדי לחשוב קצת ,היה גשם עצבני והייתי שם לבד (וכן וואלה יש חברה שמתאמנים בחושך עם הגשם וממש עצבני היה הגשם)חשבתי המון אבל ככל שהייתי שם יותר הרגשתי יותר לבד .ההרגשה הזו תמיד נטועה בליבי תמיד ועוד יותר כשהחברה עזבה (מסיבות ממש עמוקות ומסובכות) כשחזרתי לרכב לא הייתה אף שיחה ,לא ההורים לא החברים ולא החברה .חשבתי ואולי קיוויתי שלפחות ידאגו או משהו אבל לא(אולי כן דאגו אך לא הראו טוב אני חייב לעסות הפסקה אבל זיכרו ! אתם רציתם לשמוע את הסיפור ,אני ישתדל לעשות אותו קצר וקולע כמה שיותר..... באהבה ...

JudyWn

New member
קרלוס ../images/Emo185.gif

כתבת קודם על כמה לבד לך. יש הרבה דברים שאפשר לעשות לבד שיעסיקו אותך - לקרוא, לעשות ספורט, לצפות בטלוויזיה. ואם אתה לא רוצה להיות לבד, אתה יכול לבלות עם המשפחה שלך, עם החברים, להצטרף לחוג, ללכת לשחק כדורסל עם החבר'ה ועוד כל מיני כאלה. זה ברור שזה יכאב כמה זמן, השאלה היא מה אתה עושה כדי להתגבר על זה.

לג`ודי

אני קורא ספרים(רובין שארמה וכדו`) ,בני משפחה- עם אבא יש משהו שאני עדיין מנסה לברר ,אני לא יכול לקרא לו אבא או לפנות אליו בשם או לפנות אליו בכלל ,אמא היא אשה נהדרת אך נמצאת רק שהכל טוב ,כל פעם כשאני עושה משהו לא "לעניין" היא לא מדברת איתי וזה נמסך כמה ימים ועכשיו אני לא מנסה גם לדבר איתה אני ממשיך בדרך שלי וזה. חברים-יש לי כמה חברים אך רובם יותר חושבים מהשכל ולא מהלב ולכן אין לי למי להגיד מה שבאמת אני מרגיש מבפנים .(אני רק כותב את זה ב"יומן") אני לא עושה כרגע כלום כדי להתגבר בגלל שאני נמצא באי וודאות ,היא אוהבת אותי אבל אני צריך "לנסות" משהו" ורק אז אם התוצאה תצא ככה וככה אז היא אמרה שנחזור ,ההרגשה שלי אומרת שזה לא תלוי בנסיון הזה אבל פשוט היא רוצה להמשיך הלאה בלעדי וקשה לה להגיד (כך לפחות נראה לי). מאז ומתמיד יש לי "חרדת נטישה" וגם בקשר עצמו כל מה ש"מראה " לי שאולי היא תעזוב אותי אני מפחד וחרד אבל למדתי להגיד לה את האמת והיא יכלה לדבר איתי בצורה כנה ומרגיעה וזה באמת היה מאוד נחמד ומצחיק אבל כשהיא עזבה אותי הגיעה התחושה הרגילה-רייקנות מוחלטת ,לבד בעולם ואין לי בעצם כלום בלעדיה... הסיפור שלי קצת ארוך ואולי תביני יתו אם אני אספר אבל זה בגדול... ג`ודי תודה רבה לך....

2shani

New member
קרלוס

אני לא יודעת עד כמה מעודד זה, וגם לא קראתי את הקודמים מעלי, אז יש מצב שאני חוזרת לחינם, למרות שאין דבר כזה, בכל אופן, כולנו, מרגישים את הריקנות הזו, הבדידות, על אף שסובבים אותנו לא מעט אנשים וכביכול תמיד יש לאן לפנות... זה לא כזה קשור לנטישות לדעתי אבל אני לא אתווכח, זה חסך גדול במשהו עמוק מזה. יכול להיות שבת זוג או חבר אחד קרוב ממש, יוכלו להוריד מעלייך את עול החרדה הזו, אני מקווה שכן...

היי שני

הריקנות זה משהו מתמשך שאני מרגיש ,כנראה רק לעבוד בעבודה שלא מעניינת ולא לעשות תחביבים או לימודים או לא משנה מה זה ריקנות אבל אני "עובד" על זה . תמיד בקטע של פרידה אני מרגיש שאני לבד ,אף אחד לא מקבל אותי כמו שאני(אני בתהליך של גילוי עצמי וואלה גיליתי ואני ממשיך לגלות ) אבל פתאום שאין לי את בת הזוג שאהבה אותי כמו שאני ורק אותי אז אני תפאום שוב לבד ואין לי עם מי לדבר על דברים עמוקים ואמיתיים כשאני מרגיש .יש לי חברים אבל הם יותר חושבים מהמוח ולא מהלב . אני מפחד ב"עולם הגדול" ומרגיש שלא משנה איפה אני עובד ומה אני עושה שיש לי בת זוג שאני אוהב(מן הסתם ) והיא אותי אני מרגיש אני מרגיש לא לבד גם עם אני לא ממש מוצלח ,היא אוהבת אותי . עכשיו כנראה שלא ואני שוב לבד ...

2shani

New member
קרלוס

אתה באמת מאמין שה"אושר" שלך, וכל מה שאמור למלא לך את הירקנות, טמון בבחורה לאהוב? אני חלילה לא מזלזלת אבל אני רוצה להגיד לך שלדעתי, אתה צריך למלא את הריק הזה קודם כל בעזרת שינוי גישה וכל הגילוי העצמי הזה, לא יוביל אותך למיצוי ברגע שתפגוש את המיועדת". זה כיף ונחמד כשיש עם מי לחלוק חיים, אבל י/ש המון סביב פקח את העיניים...אולי תגלה דברים חדשים.

2shani

New member
קרלוס

אתה באמת מאמין שה"אושר" שלך, וכל מה שאמור למלא לך את הירקנות, טמון בבחורה לאהוב? אני חלילה לא מזלזלת אבל אני רוצה להגיד לך שלדעתי, אתה צריך למלא את הריק הזה קודם כל בעזרת שינוי גישה וכל הגילוי העצמי הזה, לא יוביל אותך למיצוי ברגע שתפגוש את המיועדת". זה כיף ונחמד כשיש עם מי לחלוק חיים, אבל י/ש המון סביב פקח את העיניים...אולי תגלה דברים חדשים.

לא ממש הבנתי.....

נראה לי שאני צריך לבדוק טוב למה אני מרגיש ריקנות והתחלתי לעשות את זה אבל כנראה יש לי משהו או נסיון רע בקטע של "עזיבה" ושאני "לבד" . אני כן רוצה לגלות את עצמי וכן שינוי גישה ואני חושב שזה כן יעזור לפי דעתי. את אמרת--אתה צריך למלא את הריק הזה קודם כל בעזרת שינוי גישה וכל הגילוי העצמי הזה, לא יוביל אותך למיצוי ברגע שתפגוש את המיועדת" התכוונת שלא יעזור לי "גילוי עצמי" ושינוי גישה ,לא הבנתי כל כך את כוונתך .... תוכלי לנסח בצורה אחרת .... תודה בכל אופן

2shani

New member
התכוונתי

שאל תבנה את הביטחון והאושר שלך על בחורה, על פרטנרית. תהיה אתה לעצמך, תביא את השינוי ומלא את החסר מתוך עצמך, הישגים, השלמה.. לא מתוך אהבה או סוג של משהו שתלוי במישהו אחר, בבחורה...

תודה לך שני

הבנתי עכשיו וזה מאוד נכון אבל איך עכשיו בונים ביטחון ואיך ממלאים את החסר יש דברים שחוסמים בכדי להשיג הישגים.... אבל כל מילה זה נכון מה שאת אומרת.... תודה

2shani

New member
מה גורם לך להיות חסר ביטחון?

יש כמה גורמים שמשפיעים על הדימוי העצמי שלנו ועל ההערכה נמוכה או גבוהה. נסה לחשוב מה גורר אצלך את הנחיתות הזו, ועליה תתגבר לפני הכל ברגע שתדע מה המניעים, תמצא לזה פתרון, מעשי, משהו בעל יישום. לאחר, תרוויח את בטחונך ועשית צעד רא/שון והכרחי.

2shani

New member
לא בהכרח

חוסר בטחון יכול לבוא כתוצאה של מקור חיצוני, כמו חברה, חוויות טראומטיות בילדות וכיוצא ומנגד, יכולה הסיבה להיות טמונה במשהו פסיכולוגי אישי, שלא קשורה לאנשים סמלים ומוסכמות חברתיות למה אתה חושב שמילדות?

למעלה