ושוב אכזבה..

The Blue Fairy

New member
ושוב אכזבה..

קורס קצינים באוגוסט הא? נסו נובמבר..אני אהיה שנה ו4 חודשים בצבא ואז אצא לקורס קצינים. הפעם זה היה פאק של הטייסת שלי, הייתה אי הבנה בין השלישה לבין המפקד שלי ובגלל זה שכחו להודיע לי שהייתי אמורה להיות אתמול בגיבוש. ב2 בצהריים המפקדת שלי באה ואומרת לי: "עדי,אל תילחצי. אבל את יוצאת ע-כ-ש-י-ו לגיבוש.את צריכה להיות שם עד 4" אז כל הטייסת (ופה הם הוכיחו עד כמה הם מדהימים!) נרתמה לעזרתי אבל לצערי לא הצלחנו לעמוד בזמנים. אז דוחים אותי לנובמבר :/ אבל הפעם אני לא כועסת...הסמ"ט א' שלי אמר לי שהוא יצעק על כל מי שצריך כי אני לא הייתי צריכה להידפק מזה. אני אמרתי לו שלא יצעק על אף אחד כי זו הייתה רק אי הבנה וזה קורה..כולנו אנושיים.. וזהו,אז היום קיבלתי רב"ט.. המפקד טייסת שלי אמר :"עדי רצתה דרגות קצונה,במקום זה היא קיבלה רב"ט. אבל אנחנו שמחים שהיא פה" אז נובמבר...היר איי קאם! (או ש...לא)

nuky1

New member
עדי לא נורא לכל דבר רע יש גם טוב.

אז חכי לו. הוא יגיע .בכל מקרה בהצלחה.

oshiko

New member
עדי, איזו אישיות יש לך!

את מסוגלת להתגבר על הכעס ולהבין את המימד האנושי שגרם לטעות. לא בטוח שאני הייתי מצליח להתגבר על הכעס. פיספוס כל כך טפשי ומרגיז. רק בגלל זה מגיע לך להיות קצינה. מייחל ליום שבו תהפכי לקצינה ותעלי את רמת הפיקוד בצה"ל.

The Blue Fairy

New member
חחחח זה לא קשור לאישיות

זאת פשוט טעות..ויכלתי לקחת את זה ב2 דרכים.. דרך אחת הייתה להתעצבן ולכעוס..ומזה שני הצדדים היו מפסידים דרך שניה הייתה להבין..ומזה שני הצדדים היו מרוויחים ואני באמת מבינה :) זה קורה לכולם! אז אמנם זה פיספוס,אבל אני מאמינה שהכל לטובה :) חחח תודה רבה
אבל אני כבר לא יודעת אם אני אצא..אם אני אצא אני אהיה חריגת פז"ם ואז אצטרך לחתום בסביבות השנתיים קבע. והאוניברסיטה קצת מחכה לי ככה ש... :)

שויו

New member
מזל טוב לרב"ט.../images/Emo34.gif

אגב, למה כבר גיבוש לקק"צ של אוגוסט? הבן שלי בירוקים, מדובר על לצאת לקק"צ אבל אין שום מבדקים/גיבושים וכו 'כעת? למה אצלכם זה כ"כ מוקדם?

The Blue Fairy

New member
תודה רבההה :)

החיל הירוק שונה מחה"א בחה"א כל מי שיש לו קב"א מעל 53 מקבל זימון לקצונה. בחיל הירוק רק אנשים נבחרים מקבלים זימון לקצונה,והם לא רבים כל כך (אז תהיי מאוד גאה בבן שלך!!) בגלל זה נוצר מצב בחה"א שיש המון המון מועמדים לקצונה אז היו צריכים לחשוב על דרך לנפות אותם. אחת הדרכים היא הגיבוש :) אז אצלנו כל התהליך מתחיל מוקדם מכיוון שיש לעבור מבחנים,ואז גיבוש,ואז ועדה חיילית וועדת צרכים ואז מבד"קים ואז הכנה לקצונה ואז הקצונה עצמה מקווה שעזרתי

The Blue Fairy

New member
חחחחח תודה רבה ../images/Emo24.gif

אבל באמת שאני לא! אני חושבת שכולם היו נוהגים כמוני..

סמדר בנ

New member
באמת מרגיז

וכל הכבוד לך איך את לוקחת את זה בפרופורציה. אני מקווה בכל זאת שלא תוותרי ותצאי - נראה שיש לך את האישיות המתאימה להיות קצינה נהדרת. מזל טוב על הדרגה

שויו

New member
מחלה מדבקת לכל השלישים????? גם

לבן שלי הודיעו היום שבגלל טעות הוא יצא כנראה ואי"ה בנובמבר. השליש והשלישה טעו (כנראה בילו יחד עם השלישים של הפיה) ויפצו אותו בכך שיאפשרו לו לגשת בנובמבר אחרי שכבר הודיעו לו שאוגוסט זאת "הזדמנות אחרונה". הוא דוקא קיבל את זה יפה, אז מה יש לי להגיד. כלום..

oshiko

New member
כמה חבל. כל הכבוד לבן.

שקיבל את זה כמו שעדי קיבלה את זה. צה"ל ראוי לזו וגם לזה בתור קצינים. נקווה שיגיעו.

סמדר בנ

New member
שויו ../images/Emo201.gif

העיקר שהבן לא לוקח את זה קשה. ראית איזה גורל משותף עם עדי? - שניהם קיבלו רב"ט ולשניהם הסיפור עם ה'קלישים והקק"צ.

mikca

New member
אושיקו, מה הייתי עושה בלעדייך

שכחתי את המילה "בהווה" תודה לך

mars4

New member
חכם סיני אמר

(לפני שהיתי בסין לא הבנתי למה כל החכמים הם סיניים דווקה..) שגם המסע הארוך ביותר מתחיל בצעד הראשון. אז שהרב"ט יהיה הצעד הראשון בדרך לקצונה . משום מה יש לי הרגשה שהרווח יהיה כולו של ח"א. נחכה בסבלנות עד נובמבר ונחזיק אצבעות לגיבוש מוצלח.

למעלה