ושוב איתכן..

מתוקה!

משום מה נראה לי שאיתך אני יכולה לתקשר אם את עובדת עם אנשים ממורמרים ומדוכאים אולי תצילי אותי? מה שאמרתי לכנפיים אני נמצאת בקורס ציור ויוצאת עם חברות כלום לא מועיל. כל פעם מנפילה נפילה אני נהיית חולת נפש יותר יותר. . . במלוא מובן המילה

מתוקה!

משום מה נראה לי שאיתך אני יכולה לתקשר אם את עובדת עם אנשים ממורמרים ומדוכאים אולי תצילי אותי? מה שאמרתי לכנפיים אני נמצאת בקורס ציור ויוצאת עם חברות כלום לא מועיל. כל פעם מנפילה נפילה אני נהיית חולת נפש יותר יותר. . . במלוא מובן המילה

ושוב איתכן..

תכלס באמת מהלב נראה לי שרק כאן אני אמצא קצת תשומת לב אין שום תשומת לב ואני לא פתוחה עם אבא שלי וחוץ מיזה שכל הזמן יש לו דברים על הראש. אבל אני שמחה שלפחות כאן אני אוכל לקבל את מה שאני מחפשת.. כל פעם שרע לי בלב ויש לי ימים גרועים אני אומרת לעצמי הכל בגלל שאמא הלכה. בגלל זה פיתחתי הפרעות אכילה ובלל זה אני שונאת את עצמי . וכל מקום שאני מניחה את כפות רגליי בדרכים השונות והמשמעותיות אני לא מצליחה לסלול את דרכיי. יש לי כ"כ הרבה רגשי נחיתות ואני לא חושבת שמגיע לי כ"כ רע מהכ כבר עשיתי??? מה? כלום כל החיים הולכים לי הפוך... בגלל הסיבות האלה כל פעם אני שוקעת במחשבות ונסחפת לכל המחשבות השליליות. כל אורח החיים שלי כרגיל עבודה בית ושוב שבת.. ושוב לא עושים כלום רק יושנים כל הזמן אוכלים יושנים אוכלים יושנים. המחשבות האלה גורמות לי להרגיש שמה שהכי יכול לעזור לי זה להתחתן ולעזוב את הבית... וממש אני מחכה "לנחמה" הזאת. אני לא רוצה שיצעו לי שום טיפול כי אני לא סובלת את עצמי ואני לא מאמינה שטיפול כל שהוא יכול להועיל ולהוציא אותי מכל החרא. לא מגיע לי כלום ! ! !

יקירתי...

קודם כל, תוציאי את המושג "לא מגיע לי" מהלקסיקון... אין דבר כזה לא מגיע לי... אין אדם בעולם שלא מגיע לו!! אני כל כך מכירה את ההרגשה הזו.. לכל אחד זה מגיע ממקום אחר, מהמקום שלו, אבל ההנחה שלא מגיע לי כל כך חזקה ואמיתית מבחינתו... היא הייתה כך מבחינתי המון זמן... וכן, עדיין יש רגעים שקשה להתגבר על ההרגשה הזו... אני חושבת שקודם כל הכי חשוב לקבל את כל הרגשות הללו שעולים אצלך.. לקבל את זה שכך את מרגישה, לא משנה אם זה נכון או לא או מאיפה זה מגיע... זה נכון בשבילך וזה מה שחשוב... אצלי בכל אופן, אחרי שאני מקבלת דברים, רגשות, כעובדה הרבה יותר קל לי להתמודד איתם... אולי תנסי לכתוב לנו (ולעצמך בעיקר) כמה דברים שאת אוהבת בעצמך ושאת גאה בהם? אולי אפילו תעשי את הסיכום שנה של פרח75? יש כמה שאלות שיכולות לעשות לך טוב לענות עליהן... וסיכום וחשבון נפש זה תמיד טוב ומועיל בעייניי... את לא חייבת לשתף אותנו, את יכולה לעשות את זה בינך לבין עצמך ואם תרצי לשתף אותנו איך את מרגישה אחר כך... דבר נוסף שחשבתי עליו הוא, אולי תמצאי לעצמך איזה תעסוקה מעבר לעבודה בית.. משהו שאת אוהבת ויספק אותך.. אולי חוג מעניין, להתנדב איפהשהו, לקחת איזה קורס בנושא שמעניין אותך..... ומה אם חברות? יוצא לך להיפגש איתן מידי פעם? ו.... את חייבת להתחתן כדי לעזוב את הבית? למה? אם זה מה שאת רוצה וזה מה שאת חושבת שיעשה לך טוב, לעזוב את הבית ולהיות עצמאית, מה מונע מבעדך לעשות את זה לפני חתונה? בכלל, אני לא זוכרת בת כמה את אבל הייתי בטוחה שאת בתיכון או לפני צבא או משהו כזה.... אז תקני אותי אם אני טועה... בכל מקרה, אנחנו כאן.... אשמח לשמוע מה שלומך היום... ותמיד כייף לראות אותך איתנו... איתך...

למעלה