עברתי את זהושוב איתכן
רציתי לקבל בבקשה ממי שמכירה או יודעת חוות עדת לגבי צינתור חצוצרות ,קראתי על הצינתור אתמול בעיתון וזה נשמע ממש מפתה אפילו טוב מדי ,חשבתי שאולי במקום לרוץ לטיפולים אלי כדאי לבדוק את זה קודם ,אשמח לשמוע עם משהי שמעה משהו בעניין, תודה מראש.
ברוכה השבהושוב איתכן
רציתי לקבל בבקשה ממי שמכירה או יודעת חוות עדת לגבי צינתור חצוצרות ,קראתי על הצינתור אתמול בעיתון וזה נשמע ממש מפתה אפילו טוב מדי ,חשבתי שאולי במקום לרוץ לטיפולים אלי כדאי לבדוק את זה קודם ,אשמח לשמוע עם משהי שמעה משהו בעניין, תודה מראש.
אני עברתי צינתורושוב איתכן
שרוניתאני עברתי צינתור
ואכן הריתי באופן ספונטני. מה שאת צריכה לעשות זה ללכת לרופא המצנתר עם צילום הרחם האחרון שעשית והוא יקבע אם את מתאימה לתהליך. כמו שנאמר פה,זה באמת תלוי במיקום החסימה ובחומרתה. במהלך הצינתור,הרופא שוב מצלם את הרחם ומכניס צנתר עם בלון,ממש כמו בצינתור לב. בעזרת הבלון הוא פותח את החסימה ולאחר מכן שוב מבצע צילום כדי לבדוק שאכן הדרך פתוחה.התהליך ממש לא ארוך וכשאני חושבת על כל טיפולי ה-IVF שעברתי,אני מצטערת שלא ידעתי על הצינתור קודם,זה היה חוסך הרבה כאב ואכזבות. אני הריתי כמעט שנה לאחר הצינתור והתינוקת שלי כבר בת 7 וחצי חודשים. מאחלת לך מכל הלב המון הצלחה ואם יש לך עוד שאלות אשמח לענות.
אין לי פרטים. לא מכירה עוד נשים.שרונית
קודם כל תודה על התשובה , רציתי לדעת האם יש לך יותר פרטים סטטיסטים ? כמו השאלה שאני שואלת את עצמי שוב ושוב-למה הקופה לא מפנה אותנו לטיפול כזה לפני טיפולי ivf הרי הוא נשמע הרבה יותר זול ?ולמה הבנות מראש לא הולכות אליו ? האמת היא שאין לי סבלנות לתת לזה הזדמנות ,איבדתי את האמון שלי זה יקרה באופן טיבעי ,למרות שלפני הטיפולים הריתי מהר יחסית אך כמו שאת מתארת לעצמך זה הסתים בלפרסקופיה (ניתוח קטן שבו מוציאים הריון מהחצוצרה ) מאז היו לי עוד 2 כאלה והריון תקין אחד עם ילדה מקסימה אחת .(עולם ומלואו ). תודה מראש .
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.