ושוב איתכם...

ושוב איתכם...

אז ככה שוב לא היה לי מחשב יומיים ושוב חזרתי ושמחתי לגלות שההודעה שלי הגיעה לעמוד 5 וזה אומר שהפרום נהיה קצת יותר מעניין...
ועכשיו לעניין...היו מעטים שביקשו נורא יפה שאני אספר את הסיפור אז הנה הסיפור...מקווה שתהנו... הוא הגיע אלי בלילה אחרי שסיימתי לעבוד כולי מרגישה מסריחה וחייבת להתקלח...חיכיתי לו בחוץ בקור ונסענו עוד דקה עד הבית שלי...נכנסנו לחדר שלי וישר אמרתי לו יש טלויזיה תשים לך מה שאתה רוצה אני הולכת להתקלח...עשיתי מקלחת מהירה אך יעילה והרגשתי הרבה יותר טוב... נכנסתי למיטה מתחת לפוך כי היה לי קר והזמנתי אותו גם כן...הוא נכנס עם הג'ינס למיטה ואמרתי לו "אצלי לא נכנסים עם ג'ינס למיטה" הוא זרק משהו על זה שהם נקיים אבל בכל זאת החליף לשרוואל בלי תחתונים והוריד את החולצה...ראינו קצת טלויזיה ותוך כדי גם דיברנו קצת...ואז התלוננתי שכואב לי הראש והוא אמר לי בואי לפה...פתח את הרגליים שלו לפיסוק ואני התיישבתי בין הרגליים שלו עם הגב אליו נשענת על החזה שלו...הוא התחיל לעשות לי מסז' נעים בפנים וברכות ואז עבר לגב...העברתי את החולצה שלי מעל הראש שיהיה לו יותר נוח ולי יותר נעים ואז הוא התחיל לנשק לי את הצוואר ואת האוזן וליקק...הורדתי את החולצה לגמרי והוא ישר התחיל לגעת לי בציצי , השכיב אותי על הגב, נישק אותי ירד לציצי שלי ליקק קצת ואז די במהירות אני חייבת לציין הוא התחיל לרדת לי שתוך כדי כך יד אחת שלו על הציצי שלי...או שהייתי באמת חרמנית או שהוא יודע לרדת ממש טוב כי ממש תוך שניה הוא נגע לי בדיוק בנקודה הנכונה ולא לקח הרבה זמן עד שגמרתי...לצערי זה לא היה בקול כמו שאני אוהבת כי ההורים היו בבית...אבל הוא אמר שהוא הרגיש את זה...ואז בשתי שניות הוא כבר שם את הקונדום והיה בתוכי מעלי עם הזין הגדול שלו (לא הספקתי לראות אותו כי הוא לא נתן לי למצוץ לו אבל הרגשתי ביד שהוא גדול) התחיל לזיין אותי לאט מנשק אותי תוך כדי מחזיק לי את הרגליים בצדדים ואח"כ שם אותן על הכתפיים שלו וממשיך עוד ועוד עד שהוא גמר...(אני לא גמרתי כי אני לא גומרת ככה מחדירה אבל ממש נהנתי)...אח"כ ניסינו לישון כי הוא היה צריך לעוף כמה שיותר מהר מהבית שלי בבוקר
ופתאום הוא נצמד ומתחיל ללטף לי את התחת...זה היה דווקא נחמד אבל לא הבנתי למה
נשכבתי על הבטן והוא המשיך וירד עם היד למטה ונגע לי בכוס מלטף לי את הדגדגן עם האצבע שלו ואני תוך שניה נרטבת ולו תוך שניה נעמד הזין והוא לוחש לי באוזן "את רוצה להרגיש אותי עוד פעם"? ואני עונה לו כן כמובן...ושוב תוך שניה הקונדום עליו אני נעמדת בדוגי והוא נכנס לתוכי מתחיל לזוז לאט קדימה ואחורה נוגע לי בתחת שולח יד אחת לציצי שלי ויד אחת לדגדגן וממשיך לזיין, הקצב איטי לי מידי ואני מתחילה לזוז איך שאני רוצה ודווקא שאני מגיעה למהירות הנכונה הוא גומר..ככה שאני לא גמרתי מהתנוחה היחידה שבה אני גומרת מחדירה אבל לא נורא לפחות גמרתי מזה שהוא ירד לי...נהנתי? כן! מתחרטת על זה? כן!

גם אני לא מבינה בדיוק

מאיפה הגיע ה"מתחרטת". גם לא זוכרת בדיוק לאיזה הודעה הסיפור הזה מקושר, אבל בלי שום קשר, זה לא היה מספיק "וואוו"? כי זאת לא נשמעת לי כמו סיבה לחרטה רק אולי סיבה שלא תחזרי על זה.

תראו...תקשיבו...תבינו...

זה סיפור לא ממש ארוך אבל אני לא ממש מתלהבת לספר אותו פה אני רק אגיד שהבחור יצא רע מאוד בכל הסיפור הזה הדבר היחידי שהיה ואוו מבחינתי זה שהוא יודע לרדת טוב זה הכל!!!

נוAה דווקא מבינה אותך

לפי הסיפור שלך נשמע שהוא בעיקר התחשב בעצמו, ולא בך. הוא רץ מהר מידי ולא היה מספיק משחק מקדים, וגמר מהר מידי ואת לא. בעצם הוא לא התחשב בצרכים שלך ללכת לאט יותר בקצב שלך, לא עשה את הדברים שאת אוהבת ורוצה ואת התאכזבת. חבל שלא אמרת לו מה את מרגישה באותו הרגע. אולי זה היה עוזר לו ידע... ואולי הוא בכלל לא שם לב.

למעלה