ושוב איתכם.

ושוב איתכם.

נגמרה הקייטנה ויחד איתה קיבלתי סוף סוף את המרשם המיוחל לריטלין לשנה הבאה וגם חצי קופסא של גלולות ריטלין על חשבון בית החולים גהה (נחמד מצידם). אז אנחנו כנראה מתחילים ריטלין בבית יומיים לפני התחלת בית הספר בתקווה שלא יהיה שביתות. מחר אני הולכת לרשום אותה לבית הספר - סוף סוף נפתחה המזכירות. וכמובן שביום שישי - חגיגה אמיתית קניית הציוד לכיתה א´ אחרי שילקוט היא כבר קיבלה מסבתא א´ וקלמר מסבתא ב´. ועוד קלמר אחד בדרך מאחי שחזר מהכפור (לונדון - לי היא לא מחכה אבל הוא טרף אותה). איריס ורותם.

דליה.ד

New member
ואנחנו איתכם בחזרה!../images/Emo65.gif

איזו התרגשות שלפני כיתה א´, הבן שלי גם מאוד מתרגש במיוחד עכשיו כשעבר לבית הילדים של כיתות א´-ג´ ועזב את הגן (ממש היום). ב28 לאוגוסט יש לו, ולכל הילדים, עוד ביקור בכיתה א´ ומפגש עם המחנכת. רק שלא תהיה שביתה בראשון בספטמבר כמו שמתכננים אצלינו במועצה האיזורית בגלל הצמצומים של ההסעות ממשרד החינוך. אולי הם מצפים שהילדים יצעדו 9 קילומטרים לבית הספר.

ayagu

New member
../images/Emo50.gif בכיתה א

מאחלות קטנטונת ואמא שלה. ולא לשכוח לצלם את היום הגדול.( אנחנו שכחנו את המצלמה בבית)

bis fd

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo50.gif../images/Emo20.gif

סליחה אני דיסלקטית

זהו זה רישמית הילדה נרשמה לכיתה א´

בעלי מילא את הטפסים אתמול ושילם סכום מטופש קר לביטוח לסל תרבות. וחוץ מזה ניפגש במקרה עם המורה שהיתה שם למשהו אחר והיא נראית לו נחמדה מאד "סבתאית" לאור התגובה שלו וזה בדיוק מה שהבת שלי צריכה עם חום והמון אהבה והוא התרשם שהיא כזו. נקווה לטוב. מחר אני שולחת סוף סוף את כל הטפסים לביטוח לאומי להכרה לגימלה לילד נכה ונקווה שאקבל משהו - אמרו לי שאם בית חולים גהה מעורב אני יכולה לצפות לגמלה גדולה אבל לא חשוב כמה העיקר שהילדה סוף סוף תהיה מוכרת במל"ל. תחזיקו לי אצבעות. ואפרת מה איתך - מזמן לא דיברנו, את עדיין כאן? אולי נפגיש את הילדים סוף סוף מתי שהוא? כתבי לי במסר ואחזור אליך. איריס.

שלום מתוקה! שיהיה בהצלחה../images/Emo57.gif

מזדהה איתך בעניין ההתרגשות לכיתה א´ - גם ההיפר המתוק שלי מתכונן בימים אלה לבית ספר כולל שינוי מינונים, הכנות מטורפות אצל המרפאה בעיסוק ועוד כהנה וכהנה. שתהיה לכולנו שנה קלה!

דליה.ד

New member
והייתם מאמינים ש..

מתוך 8 ילדים שצריכים ללמוד בכיתת הcp שלי בשנה הבאה נרשמו שלושה?????? כך, אין לי אפשרות להכיר את הילדים לפני תחילת השנה ועוד מדובר בילדים נכים! ממש לא מבינה את זה!

למעלה