ושוב איתכם - "Songs In Time"

AeroTom

New member
ושוב איתכם - "Songs In Time"

אחרי היעדרות קלה בגלל הנסיעה לגרמניה ומה שמסביב. אבל עכשיו אנו חוזרים לפינתו שמסקרת את כל שירי הלהקה ודעת גולשי הפורום עליהם. ואנחנו חוזרים מההיעדרות עם... Subway פרטים:
נכתב ע"י בראד וויטפורד, טום המילטון, ג'ואי קריימר.
שוחרר לראשונה בדיסק הבונוס של Box of Fire ב-1994.
זהו קטע אינסטרומנטלי שנכתב ע"י בראד, טום וג'ואי בזמן ההקלטות של Draw The Line ב-1977. רצועה של הלהקה מלא הרבה כאלו שסטיבן או ג'ו לא מופיעים בקרדיט שלהם, וזה בגלל הריחוק שלהם בהקלטות של Draw The Line שבזמן הזה חברי הלהקה האחרים והמפיק ג'ק דגלאס עשו כמה וכמה דברים בלעדיהם. שאלות:
מה דעתכם כיום על הקטע האינסטרומנטלי הזה?
מה חשבתם עליו בשמיעה ראשונה והאם דעתכם השתנתה עם הזמן?
האם לדעתכם היה יכול לצאת ממנו משהו גדול יותר אם סטיבן וג'ו היו מעורבים בעשייתו? למשל שיר עם Lyrics שבנוי עליו. והאם הייתם משלבים אותו בהופעות הלהקה? (באופן אינסטרומטלי מלא, חלקי, כתוספת לשיר אחר וכו').
איזה ציון אתם מביאים לו מ-1 עד 10 ולמה?
Songs In Time - Subway

AeroTom

New member
אז אני ראשון?

מה דעתכם כיום על הקטע האינסטרומנטלי הזה? אני מאוד אוהב אותו. אני חושב שהוא מראה לנו מהכישרון הנהדר של שלושת חברי הלהקה האלה, ובאמת נותן רעב לעוד חומרים שעל הקרדיט שלהם לא רשומים רק סטיבן וג'ו.
מה חשבתם עליו בשמיעה ראשונה והאם דעתכם השתנתה עם הזמן? מההתחלה אהבתי אותו. לא חושב הדעה השתנתה ממש. תמיד דעתי עליו הייתה שהוא קטע אינסטרומנטלי מצויין.
האם לדעתכם היה יכול לצאת ממנו משהו גדול יותר אם סטיבן וג'ו היו מעורבים בעשייתו? למשל שיר עם Lyrics שבנוי עליו. והאם הייתם משלבים אותו בהופעות הלהקה? (באופן אינסטרומטלי מלא, חלקי, כתוספת לשיר אחר וכו'). יכול להיות שאם סטיבן וג'ו היו מפוקסים קצת (ומפוייסים גם יותר) בתקופה הזו והיו עובדים עם בראד,טום וג'ואי על הקטע, אז אולי היה יכול לצאת מזה שיר טוב. אבל לא בטוח. אני הייתי בהחלט משלב אותו בהופעות. לא באופן מלא, אלא הייתי מכניס אותו כהקדמה נגיד לאיזה משהו או בתוך Medley של Sweet Emotion או Train...לדעתי היה יכול להיות מגניב.
איזה ציון אתם מביאים לו מ-1 עד 10 ולמה? אני מביא לו 8. לא משהו ענק של הלהקה, אבל קטע אינסטרומנטלי מעולה ואני מאוד אוהב קטעים כאלה במוזיקה. אני גם מאוד אוהב כל דבר שהשמות המילטון או וויטפורד קשורים אליו...
הודגש באמצעות מדגישומטיק

AeroTom

New member
../images/Emo208.gif

חבל, אנשים...אני רואה פה לא מעט בסביבה כותבים, אבל מתעלמים מהפינה. הכל נרשם

SaintJohn

New member
אין לי אותו פה בב"ש../images/Emo10.gif

הרבה זמן עבר מאז ששמעתי את השיר, וכל פעם שאני מנסה להיזכר איך הוא הולך, אני נזכר דווקא ב-Circle Jerk...

AeroFan

New member
עונה

מה דעתכם כיום על הקטע האינסטרומנטלי הזה? קטע חביב מאוד. מה חשבתם עליו בשמיעה ראשונה והאם דעתכם השתנתה עם הזמן? הוא לא היה מהקטעים האינסטרומנטלים האהובים עליי... אבל תמיד חיבבתי אותו. האם לדעתכם היה יכול לצאת ממנו משהו גדול יותר אם סטיבן וג'ו היו מעורבים בעשייתו? למשל שיר עם Lyrics שבנוי עליו. והאם הייתם משלבים אותו בהופעות הלהקה? (באופן אינסטרומטלי מלא, חלקי, כתוספת לשיר אחר וכו'). שאלה טובה, יכל לצאת מזה משהו ממש טוב לדעתי אם הם היו קצת יותר משקיעים (במילים וכו'...) איזה ציון אתם מביאים לו מ-1 עד 10 ולמה? 7

white russian

New member
תורי

: מה דעתכם כיום על הקטע האינסטרומנטלי הזה? הקטע האינסטרומנטלי השני הכי אהוב עלי אחרי THE MOVIE מה חשבתם עליו בשמיעה ראשונה והאם דעתכם השתנתה עם הזמן? דעתי ממש לא השתנתה די מהתחלה חשבתי שהוא ממש טוב האם לדעתכם היה יכול לצאת ממנו משהו גדול יותר אם סטיבן וג'ו היו מעורבים בעשייתו? למשל שיר עם Lyrics שבנוי עליו. והאם הייתם משלבים אותו בהופעות הלהקה? (באופן אינסטרומטלי מלא, חלקי, כתוספת לשיר אחר וכו'). יש דברים שעדיף להשאיר ללא שינוי ואני אסכים עם תומר ואומר שכל דבר שוויטפוד כתוב בקרדיטים שלו הוא דבר מוצלח מאוד איזה ציון אתם מביאים לו מ-1 עד 10 ולמה? 8.5

למעלה