ושוב איתכם.....

ב ר נ ד ה

New member
ושוב איתכם......./images/Emo23.gif

"ושוב איתכם בבית המואר ושוב איתכם כי דרך אין אחרת ואליכם שירנו זה יושר. ושוב איתכם ננשום את הכחול ושוב איתכם בדרך המוכרת הנה יומכם זורח וגדול. ושוב איתכם ושוב איתכם ושלום עליכם ועלינו על כולנו......"
עדיין זוכרים אותי??? וואווווו כמה שהתגעגעתי אליכם! אתם ודאי תוהים איפה הייתי ומה עשיתי...אז ככה... הרבה עבודה גם בארץ וגם בחו"ל
קצת חופש באילת
ואפס שעות אינטרנט בגלל החופש הגדול!
ואם לא די בחודשיים חופשה, אז המורים שבתו יומיים נוספים...התעללות לשמה...
אני רואה כאן הרבה חברות וחברים חדשים
אז ברוכים הבאים כולם ונעים מאוד
אני גם רואה שהספקתם למלא המון דפים בפורום ואני בטוחה שעם כל הרצון (והסקרנות) לא אצליח לקרוא את כולם. אני שולחת לכל אחת ואחד מכם המון חיבוקים
ונשיקות
אוהבת ומתגעגעת....

ברנדההההההההההההה

אווווו אווווווו טוב לראות אותך פה,,,, שמחה שחזרת לכאן.......
התגעגעתי(אבל זה כבר אמרתי לך אתמול) מקווה שתראי את עצמך פה קצת יותר, כי כולם התגעגעו... אבל אני הכי הרבהה.......... אוהבת אישה יפה.

ב ר נ ד ה

New member
נראה לי.....

שאני התגעגעתי יותר............ ובכל מקרה יש לי כוונה להיות כאן....והרבה !!! זה הרי הבית השני שלי...
ואני אוהבת אותו אבל יותר מכל אני אוהבת את היושבים בתוכו...

גילה37

New member
השיר יפה שלי מוקדש אך ורק לענת

אבל אני מאמינה שהיא תשאיל לך אותו כי את יפה שלנו כאן בפורום את היית חסרההההההההה התגעגענו והפסת מפגשון קטן בנינו .. אבל לא נורא את סוזי עוד לא הכרת .. יש לנו מיפגשון נוסף אצלה בבית (סוזי תהרוג אותי שלך גילה עם המון אהבה

ב ר נ ד ה

New member
../images/Emo51.gif גילושששששששש

גם אני התגעגעתי מאוד מאוד...האם מתוכנן מפגש בקרוב? אני קוראת שגם את עובדת קשה מאוד ואפילו קשה מדי.... באחד מקורסי הניהול שעברתי פעם, נתבקשנו לרשום על גבי 3 פתקים את 3 הדברים החשובים לנו ביותר בחיים. רוב המשתתפים רשמו: משפחה, חברים ועבודה. אז הודיע המנחה שהספינה שלנו טובעת ושיש לזרוק פתק אחד לים. כולם ללא יוצא מן הכלל ויתרו על העבודה ולאחריה על החברים. כשנשארנו עם הפתק האחרון ביד שאצל כולם היה רשום משפחה, נתבקשנו לרשום על דף אחר מהם 3 הנושאים שבהם אנו משקיעים את מירב הזמן שלנו והסתבר לכולנו שאנו משקיעים את מרבית זמננו על הדבר שעליו ויתרנו ללא כל היסוס וכי אנו משקיעים הרבה פחות זמן על הדבר החשוב לנו ביותר בחיים - המשפחה. חומר למחשבה לרבים מאיתנו. אוהבת...

את לא יכולה לעשות לנו את זה!!!

וואלה??????? משלחות שלמות של חיפושים הוצאנו אחריך........ אנשים הלכו ברחוב עם שלטי היכן ברנדה?????????????? נשים לבשו חולצות.......העם רוצה ברנדה!!!!!!!!!!!!! גברים חבשו כובעים.....ברנדה יש אל תתפחלץ !!!!!!!! איך?????????? איך עשית לנו את זה נשמה? לדקה? לשניה? אויייייי הלב שלנו כבר לא היה במקומו (ואני מניחה שאת יודעת היכן הוא היה)..... ברנדוש....כל כך געגעתי אליך...אחותי הגדולה
(ממש כך!!) העיקר החופש נגמר וכנ"ל גם השביתה...... הנה לאחר עבודה קשה וחופשה..חזרת.... אאחל לך באופן אישי חג שמח ונפלא......הרבה בריאות ואהבה נשיקותתתתתתתתתתתתת
אוהבת מקסימוששששששששש

ב ר נ ד ה

New member
אל תשאלי......./images/Emo4.gif

לא יכולתי לעבור ברחוב מבלי להיתקל בצוותי החיפוש, ומבלי לראות את דיוקני מתנוסס על חולצות ברחבי חוצות. כל כך פחדתי שיזהו אותי: הרכבתי משקפיים
חבשתי פיאה
ולבסוף....עזבתי את הארץ.....
אוףףףףףףףףף איזה לחץ.........כל הזמן הזה חשבתי שמחפשים אותי כדי להאשים אותי ברצח ארלוזורוב......
מקסימוששששששש....אחותי הקטנה המקסימה והמאוד שובבה
התגעגעתי אלייך המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ולא....אני לא מצליחה לנחש היכן היה הלב הענק שלך......
אוהבת

DREAM111

New member
שלום לאישה המקסימה ביותר שהכרתי

החופש הזה היה גדול מידי בשבילי בלעדייך. אבל הכי חשוב איך היה באילת? איפה היית בחו"ל? ונו איך עבר אם כך היום הראשון של ביה"ס? ראית איזה אקשן יש בפורום? שמחה לראותך איתנו שוב כאן ואם יש תוכניות להעלם תני הודעה שתיים לפני כן ואז אם יש אישור בבקשה.

ב ר נ ד ה

New member
לחולמת העירנית ביותר שהכרתי...

על קבלת הפנים החמה....גם אני התגעגעתי מאוד מאוד. הייתי בהולנד כעשרה ימים, בעיקר בהאג...די משעמם שם מה גם שלא נותר לי זמן פנוי לבילויים. באילת לעומת זאת, היה מקסים ולא חם מדי....
אבל עסקתי שם בהמון פעילות גופנית בטן גב בטן גב.......................
והאוכל במלון היה מ-ד-ה-י-ם ומותאם לאלפי הצרפתים שהציפו את אילת
לגבי תוכנית להיעלמות נוספת...האמת היא שמתוכננת לי עוד היעלמות לשבוע עקב נסיעת עבודה נוספת לחו"ל, מיד לאחר החגים (מקווה שאחרונה לתקופה הקרובה). אוהבת...מתגעגעת ומקווה להתראות בקרוב

ברנדה האישה מאחורי האגדה../images/Emo68.gif

ברנדה - שם שאומר הכל קראתי את כל הקבצים והדברים שכתבת ותהיתי לי באמת כל הזמן מי זאת.... כשרון כתיבה פשוט מרהיב ומלהיב... אז סתם רציתי להגיד תודה לך על הרבה דברים שכתבת, אה ונעים מאוד אני סוזי וכל שאני יכולה לאחל זה חזרה מוצלחת לחיי הפורום ומהר

ב ר נ ד ה

New member
סוזי יקירתי....

על הפירגון. אומנם לא נפגשנו, אבל זכיתי להכירך לפני ההיעדרות הזו שנכפתה עליי. לפני כחודש עמדת לעבור דירה
....האם עברת לבסוף לדירת חלומותייך?

וואלה, את מוכרת לי

באמת, איפה ניפגשנו? תזכירי לי אותך..... ברנדהההההההההההההההההההההההההה מלכתנו הבלתי מעורערת:))))) ( מה שלא סותר את העובדה שאנחנו מעורערים נפשית לגבייך:)))))) את לא אחראית! ואני לא אחראית לתוצאות של החיבוק שאת תקבלי! (תתחילי להתעניין על אורטופדים מומחים!) חוץ מזה, אני רוצה להזכיר לך שאת חייבת לי 750 ש"ח!!! שזה הסכום שביזבזתי בגללך. הפסיכולוג ועורך הדין שלי קבעו שניהם שאת אחראית לסכיזופרניה שלי, עקב מתח וגעגועים עזים. אני מקווה שתעבירי לי בהקדם את התשלום הנ"ל. ולכל הניפגשים והניפגשות בסתר, אתם עוד תשלמו על זה!!! ידעתי, ידעתי שאתם לא אוהבים אותי! אני אפגש איתי ולא אזמין אתכם! אם אני אשחק אותה קשה להשגה, תחזרו להזמין אותי למפגשים?:))))))))

ב ר נ ד ה

New member
תזכירי לי מי את...../images/Emo12.gif

יחפניתושששששששששששש האחת והיחידה ! אותך חיפשתי...כדי לספר לך שהבאתי לך הפתעה מחו"ל..... נעליים !!! ולא סתם נעליים אלא קבקבים הולנדיים... ומעכשיו יקרא שמך בישראל: נעלולית את שובבונת כתמיד.....
באמת שהתגעגעתי להודעות המטריפות שלך...ויותר מאשר אליהן...אלייך. ואגב, את הצ´ק שלחתי אלייך כבר מזמן...אחת מכן בטוח פדתה אותו
אוהבת ומתגעגעת

AlteX

New member
אחחח, ברנדה!!! ../images/Emo24.gif../images/Emo85.gif

אוי, ברנדה!!! וואו, ברנדה!!! אני לא מאמין... זאת באמת ברנדה...?! כמה חיכינו, התגעגענו וקיווינו!!!
כמה התייבשנו, כמה השתוקקנו, כמה היינו צמאים...
... למלים שלך!
... לחוכמה שלך!
... לתובנה שלך!
... להומור שלך!
... לחרוזים שלך!
כמה טוב שחזרת, ב ר נ ד ו ש יקירתינו...
סוף-סוף שוב נוכל לסבוע...

ב ר נ ד ה

New member
אלכס יקירי....../images/Emo25.gif

על קבלת הפנים החמה ממש כייף לחזור הביתה
ויותר משהתגעגעתם אתם אליי התגעגעתי אני אליכם........ גילה לחשה לי שהיה מפגש ואני מבינה שפיספסתי חיבוק שלך
אלכס...אין אין אין עליך
ואין אין בעולם כחיבוקיך
אוהבת...

יוניתי1

New member
ברנדההההההההה../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

ואוו,היית מה-זה חסרה, כל כך חסרה שהמסך שלי היה מעומעם קצת,והיום כשפתחתי את המחשב, פתאום הבנתי למה יש אור מסנוור כמעט מהמסך....חזרת!!!!!!!!!!! מה שלומך? אני מקווה שהכל טוב,ואני כמו כולם מחכה כבר לשמוע.... אוהבת יונית

ב ר נ ד ה

New member
יוניתוש יפתי...../images/Emo23.gif

יקירתי האור הזה שבוקע ממסך המחשב שלך, מקורו בשילוב האורות של כל חברי הבית החם והנפלא הזה גם יחד. כל אחד מאיר באור המיוחד שלו וכולנו יחד מאירים באור גדול. מי יתן ושנה זו תאיר לכולם את הדרך לאהבה, להצלחה ולבריאות. אוהבת מאד ומתגעגעת

למעלה