ושוב איתכם

• פותח הנושא @@
  • פורסם בתאריך

@@

New member
ושוב איתכם ../images/Emo187.gif

בוקר טוב חבריי המקסימים
נעדרתי לכמה ימים עקב השתבשות בבטן, הייתי זקוקה לשטיפת קיבה
זה מה שקורה שמישהו משלם ת´ארוחה לא מ
יום של קסמים

mariana

New member
חחחחחח../images/Emo6.gif

בוקר טוב לך דווקא אתמול רציתי להגיד לך את זה בגלל שמישהו לא שילם מכל הלב אז עשה לך עין
אבל אמרתי את הערות שלי אני אשמור לעצמי אני שמחה שאת מרגישה יותר טוב. ממתי הכאבים בבטן?

@@

New member
מרינגו ../images/Emo25.gif

ממושקה שלי, יום רביעי בילתי וביום חמישי בבוקר תקפו אותי הכאבים. קיללתי הרבה את הבן ז***....
ומה שלומך את??? ספרי לי קצת מה עובר עלייך, מזמן לא

mariana

New member
יא זבללללללללללללללללללל

התקשרתי אלייך ביום חמישי אבל לא ענית לי, אולי בגלל הכאבים אבל השארתי לך הודעה ואת לא מתקשרת גם דווקא הכל ישן, העיניינים ביני לבין אריאל עומדים במקומם אבל היחסים בינינו הישתפרו המון ואני עדיין בהלם מהשינוי של שנינו
את רואה אני גם לא מספרת בפורום כי אין מה לספר, חושבים כבר על העתיד שלנו, אני מאמינה אם המצב ימשיך להיות ככה עוד שנה וחצי אנחנו מתחת לחופה.
יום שישי היינו בבית כי לא הרגשנו טוב, בגלל החדר הלא נקי של אריאל, אז זה עושה לי אלרגיה, והפוך שם לא ניקו אותו כבר כמה שנים טובות, אז לקחתי על עצמי את העבודה וניקיתי לו את החדר ודינדשתי אותו, החלפתי לו את הפוך בפוך חדש וכו´ החדר ממש נקי והוא נהנה מממנו עכשיו וכמובן מודה לי כל יום
ויום שבת היינו ביום הולדת של חבר שלנו והיה נחמד והוא בא מזה חתיך אז עשו לו עיניים וכמובן יצא עם כאבי בטן איומים
עד היום כואבת לו הבטן וזהו אין יותר חדש מזה. מה איתך? מה חדש אצלך?

@@

New member
בלי עין הרע,את אוהבת לכתוב...

אז לידיעתך הרבה, את יום חמישי בליתי במיון עם הרבה "בליינים" בתלבושות של רופאים ואחיות...אז מן הסתם לא יכולתי לענות
אני באמת מאושרת בשבילך שהזוגיות שלך בפריחה
בלי עין הרע
הכל תלוי בשניכם, ואתם אכן רואים תוצאות..
ומה איתי
הנסיך
שלי עדין לא הגיע, לא על סוס לבן ולא ברגל, את לא חושבת הוא קצת מגזים??? אבל...זה לא מעכיר לי ת´אווירה, אני מחייכת
והמון, אני אוהבת ת´חיים בטירוף, אני יוצאת ומבלה
, אני מכירה אנשים בכמיות בלתי רגילות. ו...ממש לא רע, האהבה עוד תגיע (גם אם זה יקח לה כמה שנים) ועד אז אני מחייכת

mariana

New member
יפה יפה

מה שרשמתי למעלה זה ארוך????
אז מה אני אגיד על הפעמים הקודמות לא נורא רשמתי הרבה כדי שיהיה לך מה לקרוא כי חשבתי שאת משתעממת חחחחחח

@@

New member
אני??? משועממת???

אחרי 3 ימי היעדרות אני ממש לא מושעממת.....

mariana

New member
שמתי לב

את בקושי ניכנסת לכאן בטח יש לך מלא עבודה אז עבודה נעימה שיהיה לך

למעלה