ושוב איתכם משהו מרתק וחדש ?
ב בת ה י ם New member 25/11/02 #4 בעע - נחנקתי מהבסלי | |4u |חיב וק| |נש יקה| חשובה ביותר חחחח תגעגעתי, איך לך שם?
ב בת ה י ם New member 25/11/02 #7 כל העולם ולהקתו צוחקים עלי ......נזק בטוח לא תהיה בהריון....ומה איתי ? חחחחחחחחחחחח שוקו כב התקשר 17 פעם לפלאפון שלי 12 פעם למשרד 9 פעמים לאבא 3 פעמים לסבתא 1 אחת לסבתא ההיא (חמתי) אאהה ויש לי גם עבודה בת שרותי שגעת
כל העולם ולהקתו צוחקים עלי ......נזק בטוח לא תהיה בהריון....ומה איתי ? חחחחחחחחחחחח שוקו כב התקשר 17 פעם לפלאפון שלי 12 פעם למשרד 9 פעמים לאבא 3 פעמים לסבתא 1 אחת לסבתא ההיא (חמתי) אאהה ויש לי גם עבודה בת שרותי שגעת
מ מאו יין New member 25/11/02 #8 מהההההה???. מה הולך פה?? חודש אני מחוץ לתמונה וכבר יש חששות שנזק בהריון?!?!?!?!?!?!?! ומה שוקו עושה בבית???? אין בי´צפר???
מהההההה???. מה הולך פה?? חודש אני מחוץ לתמונה וכבר יש חששות שנזק בהריון?!?!?!?!?!?!?! ומה שוקו עושה בבית???? אין בי´צפר???
נ נופר המקורית New member 25/11/02 #9 מאו נזק בלעה בטעות גלולות נגד הריון הרגת אותי בת בת זה נכון? או שזה במסגרת ההומור המיוחד שלך?
ב בת ה י ם New member 25/11/02 #10 נזק........מנעה מעצמה הריון בגיל 5 (בלעה את הגלולות של אמא) שוקו - חולה שהתחבר לבזק (כל היום בפוןאבא-אמא-סבתא-סבתא-אמא-אבא-סבתא) וחוץ מזה החיים מחיכים אלי
נזק........מנעה מעצמה הריון בגיל 5 (בלעה את הגלולות של אמא) שוקו - חולה שהתחבר לבזק (כל היום בפוןאבא-אמא-סבתא-סבתא-אמא-אבא-סבתא) וחוץ מזה החיים מחיכים אלי