ושוב איתכם

מירה28

New member
ושוב איתכם ../images/Emo168.gif

למי שזוכר אותי, אני עובדת עכשיו לא עבודה משהו אבל לפחות מחכה לי תלוש משכורת הדבר הראשון שאני רוצה לעשות איתו הוא משהו שיעזור לי להעלות את הדימוי העצמי יש הצעות? תודה

אוי איפה להתחיל ../images/Emo204.gif

לעצב את השיער למשהו שונה לחלוטין (לי לקח כמה שנים טובות להבין שבעקרון אני אמורה להיות אם שיער שחור) לקנות בגד חדש שגורם לך להרגיש הכי יפה בעולם (אצלי זה שמלה חדשה וירוקה) ללכת לפינוק בספא (יצאתי קוסמופוליטנית לחלוטין מהאחרון) וכמובן להזמין את עצמך לגלידה (ממממ....גלידה
)

את עדיין הולכת בערבים?

ההצעה היחידה שיש לי להעלות את הדימוי העצמי, אם הוא לא עולה מעצמו, היא טיפול. עכשיו, כשאת עובדת, את יכולה לממן כזה.

מירה28

New member
כן

עדיין הולכת בזכות העידוד שלכם פה ודוחפת את עצמי ללכת יש לי ניסיון רע ומר עם טיפול היה לי בו כל כך רע ואני לא רוצה לחזור לשם תודה

אטיוד5

Active member
בענין הרע ומר

זה היה צפוי, רק היית שואלת אותי, הייתי אומר לך. אפשר לחפש פה בפורום אם את לא מאמינה. ולשאלה הראשית שלך - רעיון די רע להעלות דימוי עצמי בעזרת הכסף. תמשיכי לצעוד, לא ללכת, ותתחילי לעשות גם סוג התעמלות נוסף, אחר. ואל תשכחי - בלי קולה!

קולה... ספרייט... פאנטה... מה שהיא אוהבת

העיקר שתמשיך לצעוד. אם היא תתמיד בזה, הקולות יעלמו מאליהן.

צימעס

New member
מישהו שאני תופסת ממנו אומר

שאם שותים רק מים פושרים (אולי אפשר להתפשר על טמפרטורת החדר), הגוף מתחיל לבקש רק אוכל שטוב לו. אבל קשה לי לוותר על תה.

אם הייתי שותה רק מים פושרים

הגוף שלי היה מתחנן לקולה. גם ככה לפעמים ממש מתחשק לי. אז אני שותה.

nutmeg

New member
לאאאאאאאאא!!!

מים לא נבלעים לי בכלל בלי טונה קרח בפנוכו

צימעס

New member
קני ספר של לואיז היי או ביירון קייטי,

ותתאמצי
בעצם, עדיף בליווי מישהו שמנוסה בזה. בעצם, כל טיפול שהוא - פסיכולוג, או טיפול הוליסטי (הייתי אומרת "אלטרנטיבי", אבל יש נטיה לחשוב שזה רק טיפול גופני) - מה שמדבר אליך. אני יכולה להמליץ על קוסמות (פעם קראתי לקוסמת שלי מכשפה, אבל בגלל שהיא עושה רק כשפים טובים, החלטתי שזה לא פר לקרוא לה בשמות-לא-יפים) מזנים שונים באיזור הצפון. ~~~~~~~ מכשפה. למה יש לזה קונוטציה שלילית? כי זו אשה? כי "ציד מכשפות"? כי "ומכשפה לא תחיון?"

shellyland

New member
../images/Emo28.gif

קסם הוא פעלול שעורך קוסם, פעלול הנראה כאילו הוא בלתי אפשרי בהתאם להבנה המקובלת את העולם, אך למעשה נובע מזריזות של המבצע, או מתחבולה אחרת הניתנת להסברה במסגרת הידע המקובל (להבדיל מכישוף, העוסק בפעולות שהמדע איננו מסביר אותן). קסם נועד בעיקר למטרות בידור, ובהתאם לכך הוא נעשה בעיקר בהופעה על הבמה, במופעי רחוב ובמסיבות. קסם נודע הוא שליפה של בעל חיים (בדרך כלל ארנבון או יונה) מתוך כובע ריק. כישוף הוא פעילות שנועדה להשפיע על המציאות באמצעים על טבעיים. המונח כישוף מתייחס לפולחנים שמטרתם לבצע קסם. במונח "כישוף" טמונה קונוטוציה שלילית, הן של חוטא ושל כפירה והן של קוסם רע המשתמש בפולחנים אפלים. מוניטין שליליים אלו נשתמרו היטב בכל אגדות הילדים בדמותה של המכשפה הרעה. מנקודת המבט של דת שנוסדה זה מכבר, המונח "כישוף" שימש כמונח שלילי עבור פולחנים פגאניים של קבוצות אתניות יריבות, נחותות לכאורה, המחללות שם ועובדות אלילים. הדתות המונותאיסטיות תמיד גינו את העוסקים בכישוף, וראו בכישוף מאפיין של פוליתאיזם (אשר היהדות מכנה עכו"ם, והנצרות מכנה פאגאניזם),

מירה28

New member
יש ספר

שמישהי פה המליצה לי נראה לי שאני אנסה אותו קודם
כמו שכתבתי למעלה טיפול עדיין מרתיע אותי ועל קוסמות בכלל אין על מה לדבר תודה בכל אופן

למעלה