ושוב אזורים...

קולאז

New member
ושוב אזורים...

שירים בהם מופיעים אזורים אבל לא מקומות!!! הכוונה היא למדבר, ערבה ,מישורים, גליל,ואפילו אוקיאנוסים....

אממ...

לא עולים לי הרבה עכשיו... מלון קליפורניה- איגלס "בדרך מדברית..." הבית של פיסטוק- "עוברים את ההר" ועוד כל מיני כאלה... המוח קצת יבש היום
אני עוד אעלה כמה...

I am cool, Cool as the Deep

Blue Ocean (milk - garbage) Elton John - blue eyes (blue eyes, baby´s got blue eyes like a deep blue sea) ויש גם את שירי המשצי"ם למיניהם: "אחרי העליות, עוד יבואו ירידות" ו"הולכים הולכים הולכים, הגענו לשדה קוצים" ויש ל-manic street preachers Ocean Spray

ד ג י

New member
כל הכבוד למשצי"ם

גם אח שלי הולך לקרוס משצ"ים עוד מעט (מש"צ= מדריך שלא צריך) "שם הרי גולן" "ירושלים של זהב" יש שיר שהולך בערך ככה "יש לי חבר בבכפר החורש יש לי חברה ברמת דו" ועד... (אני גר בכפר החורש) "גלבוע נושק לתבור לו היית לצידי" "ההר הירוק כל ימות השנה" "...ממטולה עד הנגב מהים עד המדבר כל בור וטובלנשק כל בחור על המשמר"

Nuitari Girl

New member
הנה התשובות שלי:

"ליל הסתו יורד על נגב, ערבה בוכה מנגד..." "קח מקל, קח תרמיל, בוא איתי אל הגליל..." "לילה חיוור משתרע, על שדות עמק יזרעאל..." "על הנגב יורד ליל הסתו..." "אל יבנה הגליל..." אני עוד אתן כמה...

המממ

New member
כמה מש"צים יש פה?!

של"ח?! איכס... כמה טוב שסיימתי את בית הספר. יומטוב ושקט שיהיה לנו!

mug

New member
לה לה לה

"בקצה השמיים בסוף המדבר..." "פגשתי אותו בקצה המדבר..." "ילדים באור שקיעה מפרקים בחוף טירה..." "חופים הם לפעמים ...." "קח מקל קח תרמיל בוא איתי אל הגליל..." "____ אל המדבר היה שולח.... (קול קורא לנדוד לנדוד)"

Nuitari Girl

New member
והנה עוד כמה:

"לך לך למדבר..." "בהרים כבר השמש מלהטת, ובעמק כבר נוצץ הטל..." "צמא כמו הלך במדבר..." "שבויה, קסמו של המדבר..." "עוד שדות פורחים יש לפנינו, עוד הרים גבוהים, וצונני פסגות..." "כחול ים המים..." "אני זוכר את בית הערבה..." "כנרת שלי, הוי כנרת שלי..." ונראה לי שיהיו עוד...

אתנה33

New member
ועוד כמה.....

בערבות הנגב חלמתי חלום על דנובה למרגלות ההר נולד ליד הנחל עצי שקד בדרך אל עירי המסתתרת לה בהר בדרכים המובילות דרומה מחלקה יוצאת לקרב לאילת לאילת שער העולם דרומה צמא כמו הלך במדבר בערבה תרועת צופר והלאה הלאה למדבר אנו כיתת סירים הולכים בואדיות והרים הים הוא מלוח הים הוא עמוק קול מן ההרים התשמע אמור לי תרמילי נפל בגאי יד רכה שם בליל חושך בדרך לצפון הם התקדמו לאט למדבר שאנו על דבשות גמלים שכעת פורחות בעמק שלל חבצלות הבר הרוח שוב מוסרת הודעה לים חלון לים התיכון כול עוד אני ים תיכוני תחת שמי ים התיכון אור עןלה מהמזרח יום חדש מגיע בדרכי מדבר בארץ לא זרועה העמק הארור נמלא ציוץ של ציפורים עננים שטים על הגלבוע בדרום אותו פגשתי על הטנק בלב סיני בסירות הים יעבר ובאוניות גדולות ויאמר הקברניט אין דבר אין דבר עוד מחר תישאני ספינה אל הים ציפורי הצפון כבר הגיעו כבר ירד השלג בהרים רחוקים מפזזות במחול מניאנה בגונגל בין עצי הקוקוס על הצילו אריות וקופים מלוא הגונגל וזהו לבינתיים......

למעלה