ושוב...אודטה

יעל י

New member
ושוב...אודטה

מה יהיה עם האישה הזו? התקשרה אלי דודתי וספרה שאודטה אירחה מישהי שדיברה רעות על הריטלין. על ילדי ריטלין שמתאבדים וכאלה מי יודע במה מדובר? מחר שידור חוזר ומתכוננת לראות

סוס אש

New member
כולם מוזמנים לפנות לרשות השנייה-

ואפשר גם להציף את הפוסטמפון.

שתארח את סבתא של אלי בן מנחם.

כל סיפורי הסבתא מהמטבח של מוטי מורל מעצבנים אותי.

שבלולי1

New member
אפרופו אודטה...

מישהו שמע?יודע? מכיר? יכול להפנות לטיפול האלטרנטיבי שהיה אצלה היום בתוכנית אפילו שכחתי את שמו...

sky*

New member
קינסיולוגיה

מה ז"א להפנות אותך לטיפול? אם זה עוזר, אני מכירה מטפלת בקינסיולוגיה באזור הצפון. ע"פ התרשמותי היא מעולה אבל אינני מכירה אף אחד ממטופליה ולא טופלתי בעצמי על ידה. לכן זה קצת בערבון מוגבל. sky

מיכל ג1

New member
קינסיולוגיה ובעיות קשב וריכוז

הקינסיולוגיה היא דרך עבודה מדהימה בעוצמתה וביכולת השינוי שהיא מביאה ללילדים עם בעיות קשב וריכוז ובכלל לילדים ליקויי למידה ואכן כדי ליצור שינוי לעיתים צריך לעבוד ולתרגל בבית דברים שונים מי אמר ששינוי הוא דבר קל כשמו הוא ... הקינסיולוגיה נותנת פיתרונות טובים ולעיתים מהירים במקום שטיפולים וגישות אחרות ניכשלים וזאת אני אומרת מנסיוני האישי

מיכל ג1

New member
קינסיולוגיה

אכן כך כדאי לנסות ואז להפעיל שיפוט אישי ולהחליט אם הדבר מתאים לי או לא לילה טוב

יעל י

New member
ראיתי את השידור החוזר

פשוט חוצפנית האודטה הזו זה התחיל בראיון על קינגיסיולוגיה (אני מקווה שכך רושמים/אומרים) על תיאור של ילד שלא יכול לשבת בכיתה והמורה אומרת אולי נטפל בו האמצעות קינ' או שנוציא מהכיתה ואז אודטה התערבה ואמרה או שחס וחלילה ניתן לו ריטליןן (ואני ראיתי מבט מזלזל בעיניה9 והוסיפה במבט מתריס למצלמה אני אומרת ועומדת מאחורי כל מילה שלי ומצידי שיתבעו אותי יש מחקרים שילדים שלוקחים ריטלין מתאבדים. פשוט קבעה סטיגמה!

הדיסקט

New member
הכי אהבתי שאם אני ניגע ביד ימין ב..

בברך שמאל ולוחץ על עצמי בקנה הנשימה (עוד סוג של ניסיון התאבדות) אני כבר לא סובל מהפרעות קשב וריכוז.... יותר אהבתי שהבן שלה היה מאובחן ב- ADD וגם ADHD וגם... והאינטליגנטית הזו שאינה יודעת מה ההבדל בין ADD ל- ADHD היא זו שמחזיקה בסוד החיים, בתרופה האולטימטיבית להפרעת קשב וריכוז... ושלא נדבר שתרגילים אלו צריכים תירגול יום יומי והתמדה.... בקיצור עוד תרופה של "שימו פטרוזילה מאחורי האוזניים והכל יהיה בסדר....אם לא לפחות יהיה לכם טעים"

פטרוזיליה אוהוווווו - פתרון מעולה

להורדת נוזלים מיותרים... נראה לי שיש שם נוזלים מיותרים באפרכסת האוזן, כך שאם שמים את הפטרוזיליה, יש סיכוי להורדת לחצים מיותרים, ואולי כך היא תוכל לשמוע את הדברים הנכונים ולא את רב סרן שמועתי.

אם היה לי כישרון ציור הייתי מצייר

את בן מנחם, בן לולו ודורון בפוזת שלושת הקופים המיתממים: אחד עם פטרוזיליה בפה, השני עם פטרוזיליה באוזנים ולשלישי פטרוזיליה מכסה את העיניים.

הדיסקט

New member
תשיג לי את התמונות שלהם ונראה מה

אוכל לעשות....
אבל זה פרוייקט לסופ"ש

gallop28

New member
אני שמעתי על יותר ילדים שלא לוקחים

ריטלין שמתאבדים... אולי כדאי לשים את כולם על ריטלין.... סתם מחשבה אודטית שכזו

מישהו יכול להגיד

משהו על האייטם שהיה אתמול אצל "אודטה", אני לא הפנמתי את השם גייבסולוגיה.... המממ משהו כזה, עוזר להתמודד עם לקויות למידה והיפר אקטיביות על ידי אימון המוח.

למעלה