ושבו בנים לגבולם

shellyland

New member
ושבו בנים לגבולם

נו... את מי מהשבויים והנעדרים הצלחתם להחזיר לפורום? הפנטזייה שלי היא לראות כאן רשימה ארוכה של ניקים אבודים, שיספרו לנו איפה היו ומה עשו מאז שעזבו אותנו. אז איפה הם, כולם?

מוגג

New member
לדעניותי

מאז שהמנהלת החדשהביאה לכאן את כל החברים הגרייאטרים שלה, הם הבריחו את יושבי המקום לכל עבר וגרמו להדרדרות הפורום עד כדי בורות ולא רק בקצוות. זהזמן לחשבונפש נוקב!

גנגי

New member
אני החזרתי את

מוגג. הנה, כבר אתמול הוא הניח אחריו כמה הודעות. נו? מה? מקבלים איזה פרס?

גנגי

New member
לא כל מי ש

מבצע חדירות ליעד בלתי מבוצר הוא אמיץ ולוחם, אתה יודע? יש גם פחדנים שסתם הולכים עם הזרם..

אוֹחַ

New member
להפך! לא כל אמ(י)ץ לוחם מבצע חדירות

ליעדים לא מבוצרים (או כן [מבוצרים]). לפעמים אני מוצא את שמוליק כמו בנאום הלוויתנים של חיים רמון - משליך עצמו מעל מי-זעף אל עבר החוף. ואני? אני בשארית כוחותי הודף אותו חזרה אל המים. אבל שמוליק אמ(י)ץ ולוחם.

taz512

New member
זה סופי, אפשר לארוז את המזוודות...

זהו זה נגמר, בשלישי ביולי בשעה חמש אחר הצהריים, אני עולה על מטוס... היעד מקסיקו, שם ננחת אני ואיתי (מי שלא יודע אית זה החבר הכי טוב שלי) נבלה במקסיקו כחודשיים לערך... ואז בעזרתם של שני אופנועים שנרכוש במקום נמצא את דרכנו לברזיל, דרך מדינות מרכז אמריקה המסוכנות... בקיצור אנשים, אני יוצא להרפתקאה שלי, אני לא יודע מתי אני חוזר עם בכלל... יש הרבה רעיונות הרבה אפשרויות והרבה דרכים... אני יודע רק שאני נוסע להרבה מאוד זמן, לא שכחתי אותכם למרות שנלעמתי, ונהנתי בכל הזמן שהייתי איתכם, מקווה שיהיה לכולכם רק טוב ושתהיו תמיד מאושרים ועם חיוך על הפנים... בנתיים עד סוף החודש אפשר עדיין למצוא אותי בפלאפון שלי. אחרי זה האופציה היחידה היא דרך המייל שנפתח במיוחד לטיול וכתובתו היא: [email protected] תהנו בארץ ותשמרו על עצמכם טוב טוב... אני אשתדל לשמור על עצמי שם... לפחות אשתדל.... טאז, השד והטירוף

resputin

New member
טאזזזזזזזי השמיע קול.

שד יקר, הגיע הזמן ליצור קשר, לא? אניווי, הגיע הזמן שתפנה מקום בלו"ז העמוס שלך ותשכן אותי בביתך לאיזה צהריים. מה אומר? יאללה, צור קשר בפרטי. ~מתגעגע~

גזורים

New member
וואלה מקווה שלא נחזור

ככה שאני לא מתכנן להביא יותר מידי דברים..
תסתדרו... טאז, השד והטיסה

גנגי

New member
מייד אימצתי את ההמלצה

וארזתי בחמדה עוד ארגז. בקרוב אצלכם*. (*אני בקרוב אצלכם.)

De-Panther

New member
אתה זה שזרק אותי מהחדר ההוא אתה רשע

אבל תהנה בטיול הזה שלך *מקנא*

למעלה