ושאלת הקנקן

ושאלת הקנקן

האם אתם מוכנים להשתנות חיצונית לפי טעמו ובקשתו של בן הזוג? למשך לשנות תספורת, צבע שער, סגנון לבוש, דיאטה, איפור וכו'... עד כמה אתם מוכנים ללכת לקראת רצונותיו ולשנות? והחלק השני-והאם הוא מוכן ללכת לאותו מרחק כמוכם? (השאלה מתייחסת כמובן לשני המינים).

יש לי סיפור מעניין על זה

כשהכרתי את בעלי הייתי הולכת בלבוש אלגנטי, רק עקיבם, פן, איפור, תכשיטים. והוא היה הולך בבגדים מרושלים, כמו מושבניק, נעליים בלי שרוכים, מכנסיים גזורים, ואמא שלי מתה מזה. לימים, היום הוא מתלבש יותר מסודר, חולצות מכופתרות, מכנסיים אלגנטיים, שעון יוקרתי. ואני - התחלתי להתלבש ספורטיבי, קוקו בשיער, בלי איפור, בלי תכשיטים, מושבניקית. מה אתן אומרות על זה?

maybesure

New member
../images/Emo68.gif

לא שמעתי אותו מבקש, אבל: תספורת - הוא לא מתערב לי ואני אוהבת את שלי צבע שיער - אני בחרתי ואין לו התנגדות (בלונדיניות נהנות יותר) לבוש - רק אם יקנה לי משהו סקסי! דיאטה - אין צורך, נשארתי באותה המידה כמו שהוא הכיר אותי, וגם אז לא הייתי צריכה. איפור - הוא בכלל לא שם לב אם כן או לא מאופרת. לפעמים נמרח לי קצת האיפור והוא בכלל לא מסב את תשומת ליבי.. למקרה ששכחתן..הוא בקושי רואה אותי. אחרי כמעט 30 שנה שאני מכירה אותו, יום אחד בשעת הארוחה הוא אומר לי: "וואו איזה עיניים בהירות ויפות יש לך".. ואני: "אתה חושב כך? כי באמת הרבה אומרים לי" ........אופס.....טעות טעות טעות!!!! שלשה שבועות של נתק בתקשורת אבל אחר כך עבר לו.
אני גם לא מבקשת ממנו להשתנות חיצונית, לא מפריע לי הקרחת, הכרס המתוקה והמשקפים. יותר מפריע לי שהוא גר בעבודה שלו.

Miss פטל

New member
הזכרת לי קטע מצחיק שקרה לנו../images/Emo6.gif

כשהיינו בתחילת קשר, ישבנו מחובקים באווירה רומנטית אצלי בבית והוא אומר לי בקול רומנטי "איזה עיניים יפות יש לך! הצבע שלהן כל כך יפה..צבע של ים" אני כמעט נפלתי!! ים?? יענו כחול?? יש לי בכלל עיניים חומות!!!
אם הוא היה אומר לי את זה היום לא הייתי מתעצבנת כמו אז כי אחרי כמה זמן הבנתי שהוא פשוט לא רואה חלק מהצבעים

Tully Is Here

New member
לשמחתי עם הנוכחי לא נתקלנו

בבעיה הזאת... ממש לא מעניין אותנו איך אנחנו נראים או מתלבשים, ומצד שני יש לנו מספיק הבנה מה מתאים לאן... אמנם בשנה שהיינו בארץ הקפדתי יותר על איך שאני נראת, אבל ממש בלי שום קשר אליו, זה היה סתם כי בא לי. ועכשיו אני עקרת בית טיפוסית, מסתובבת בפיג'מות וטרנינגים לכל מקום
אני מנדנדנת לו בעניין דיאטה אבל מטעמי בריאות, לא מראה.

Miss פטל

New member
שאלה שכל כך מדברת אלי :)

לי לבעלי בנושא הזה יש חילוקי דעות קטנים
לי יש שיער גלי. אני אוהבת את השיער שלי יותר מטולטל והוא אוהב כשהשיער חלק ולא סובל טלטלים. אז התפשרנו ואני משאירה אותו גלי כמו שהוא
בעלי אוהב שיער ארוך..מאוד..כמו שהיה לי כשהכרנו..אבל מה לעשות בא לי להיות אופנתית יותר וגם קצוות מפוצלים..כאן הוא התפשר מאודדד
צבע שיער- זאת נקודה רגישה אצלו כי הוא מת על השיער שלי והוא פוחד מאוד שאני אהרוס אותו. הוא ממש נגד קרמים לשיער למיניהם(אבל התרגל שמידי פעם אני אשים כמובן..) וממש ממש פוחד מצבע שיער. אז פה אני התפשרתי ולא צבעתי בכלל אף פעם בחיים שלי, חוץ מזה אני לא רוצה- יש לי ג'ינג'י טבעי
לבוש- פה הוא ממש אחלה, ואני ממש מכבדת אותו על זה שהוא מוכן לקבל אותי בכל בגד, כי אני רואה בנות שהחברים שלהם מזה מגבילים אותם בקטע של מחשופים, ואני חולה על מחשופים ולא סובלת חולצות סגורות. והלבוש שלו זה כל דבר שאני אקנה בשבילו ואגיד לו ללבוש
לא מבין בזה כמעט כלום. ובקטע של שיער- אני רוצה שהוא יעשה את שהיער יענו מבולגן בעזרת ג'ל או מוס והוא לא מוכן כי הוא הרי לא רוצה להרוס שיער..לא שלי ולא שלו..חמוד
אה, איפור- פעם הוא אמר לי משהו שהוא לא רוצה שאני אשים אודם כי זה הורס שפתיים, טוב, הוא אמר את זה פעם, וזה לא חזר על עצמו ואני כמובן ליציאות תמיד שמה אודם
אז באיפור- הכל מותר ולא מגביל. אבל אני כמובן אף פעם לא שמה על עצמי טונות איפור ככה שזה בטח לא היה מפריע לאף אחד

ShirShir

New member
כן, אבל קודם כל ../images/Emo26.gif

אני אעשה את זה בשביל עצמי. <רק אם זה משהו שמקובל עליי ורצוי בעיניי כמובן>

שאלת יפה, ואני עונה

שינוי צריך להגיע מתוך תוכי, להבין את השינוי, ולדעת מה יקרה בעקבותיו. נכון שזה נשמע טרגי, אך אני מאוד מודעת למראה שלי, ובד"כ השינויים שאני עושה הם לא דרסטיים. אם בן זוגי יעיר לי אני אקח את זה לתשומת ליבי, זה הדדי.

אניטהא

New member
אין הרבה דרישות

בד"כ בעלי מאוד מרוצה מהמראה שלי. גם בטרנינד עם אקונומיקה ושיער שלא נדע. למזלי אני אשה שמאוד חשוב לה להראות טוב. בארבע השנים בהן למדתי עליתי במשקל כמעט 20 ק"ג ובעלי בעדינות אמר שעלי לעשות עם זה משהו כי אני צעירה ויפה (המחמאות היו כנראה לריכוך..) ובאמת לקחתי את עצמי בידיים והורדתי בינתיים 12 ק"ג בארבעה חודשים. אני עדיין מתאמנת ועושה דיאטה כי נעים לי כל המחמאות שאני מקבלת וגם כיף לי שאני יכולה להתלבש יפה. (קשה למצוא בגדים מחמיאים במידות גדולות). אז זהו שיש דברים שאשנה לבקשתו ויש שלא. ואני "מתה" עליו.

s h i r k u s h

New member
שאלת הקנקן- אהבתי את הכותרת ../images/Emo6.gif

קודם כל, החבר שלי בחיים לא יבקש לשנות משהו בי כי הוא אוהב אותי כפי שאני, אבל לפעמים הוא מעיר על דברים קטנים, נגיד אם לבשתי חולצה שהוא לא ממש אוהב, או שהוא חושב שהיא לא מתאימה לי, אני שוקלת את זה ואם בא לי להחליף וחושבת שהוא צודק- מחליפה. אני לא אשנה את עצמי מבחינה חיצונית בשביל אף אחד, הוא ראה אותי ככה, התאהב בי ככה וקיבל אותי ככה. אני מתאפרת, מתלבשת יפה וכו' רק בשבילי, בשביל ההרגשה הטובה.

ולי יש דיפלומט בבית ../images/Emo3.gif

הוא לא יגיד מפורשות או ידרוש. רק מדי פעם נפלט לו שהוא אהב אותי עם הקצוץ, כמו כשנפגשנו (ממש לא טיפוסי לגבר כי רובם אוהבים ארוך). אבל אני אוהבת קצת יותר ארוך ונשי ולא מוותרת. העיקר שאראה טוב בסופו של דבר. ולגבי דברים אחרים-הוא לא אוהב לבוש נועז, וגם אני לא. ולא משנה לו בדיוק איך ומה אתלבש או צבע שער העיקר שאראה "בטוב טעם". וגם אני לא מנסה לשנות לו סגנון לבוש וכו' ורק מייעצת כשולכים לקנות יחד מה מתאים לדעתי. והוא מקשיב לשמחתי.

לא מתערב לי ואני לא לו

אני מתלבשת בצורה שאני מוצאת לנכון. אם אנחנו יוצאים יחד הוא עשוי להסב אתצומת ליבי לכך שהבגד לא מתאים ואני כנ"ל כלפיו אך זה לא קורה כי יש לי מודעות עצמית גבוהה...הנקודה היא שיש בנו את הפתיחות הזו. למשל, על הנעליים שלי הוא כן עיר (יש לי 2 זוגות שהוא לא אוהב) אז הוא שאלה נעלי סבתא אבל זה כבר עניין של טעם. ואם באיפור עסקיננו..הוא מעדיף אותי בלי. הוא טוען שיפה לי יותר בלי.

ענתי 10

New member
לא מוכנה!! עוד לא נולד בעולם בן אדם

שיגיד לי איך להתלבש ואיך להתאפר. אני משקיעה מאוד בטיפוח/לבוש/איפור ואני רואה כפגיעה אישית אם מישהו מעיר לי על המראה שלי. התשובה שלי: "אם לא נראה לך - אל תסתכל עליי!" לגבי בן הזוג - אני מאוד לא ביקורתית כלפי אנשים בכלל וכלפי בעלי בפרט. כמו שאני שונאת שמעירים לי אני מכבדת אנשים אחרים. אני מאמינה שכל בן אדם רוצה להראות טוב ומשקיע בשביל זה במידה זו או אחרת, ולא אני זו שתקבע להם מה לעשות ואיך להראות.

אצלנו זה קצת הפוך מאצל הרוב...

כשאנחנו יוצאים אני שואלת איך אני נראית, והוא אומר לי מה מתאים למה וכו'. אבל זה נובאה מהעובדה שתמיד אני נראית כאילו עכשיו יצאתי מהמיטה והוא לאומת זאת תמיד נראה כאילו יצא מז'ורנל אופנה. עד שהכרתי אותו הייתי לובשת, ג'ינסים מתפוררים, וחולצות טריקו. וליציאות מרוב שהייתי משתדלת להראות טוב נראית כמו
. היום הבגדים שלי קצת יותר מתונים וקשורים אחד לשני. אני מאוד אוהבת ללבוש צבעוני, ולפעמים אני יכולה ללבוש מכנס אדום עם חולצה שלדעתו לא קשורה בגוונים. אז זהו, בקיצור יש לי מעצב אופנה בבית. לגבי דברים אחרים כמו תכשיטים, איפור, שער ועוד אין בעיה... הכול הולך. וואו יצאה לי ארוך

מה שתארת זה חיובי ביותר

בן הזוג עוזר לך להשתפר ורק נותן לך תחושה טובה יותר עם עצמך זה ממש יפה

למעלה