ור-ס-טי-לי!!!

• פותח הנושא .m
  • פורסם בתאריך

.m

New member
ור-ס-טי-לי!!!

בחיי שככה נפתחת הפרסומת החדשה להונדה b-2500
כבר דיברנו כאן לא מזמן על פרסומות עם נטיות, ואני שמחה להוסיף עוד שתי פרסומות לרשימה: הראשונה היא הפרסומת (ברדיו) להונדה B-2500, שחוזרת שוב ושוב על הביטוי ור-ס-טי-לי
. בירור קצר בין חברי הסטרייטים הראה כי רק אחד מתוך 8 ידע מה פירוש המילה (
) השניה היא הפרסומת החדשה לקוטג´ תנובה: 2 הומלסים בקופסאות קרטון, על רקע מוזנח, מדברים על איסוף X מכסי קוטג´ (הגבינה) ואפשרות לזכות בקוטג´ (הבית). בחלק השני של הפרסומת, 2 ההומלסים, עדיין בקופסאות קרטון, הפעם בתוך בית מהודר. הומלס אחד מגיש לשני תבנית אפיה "בדיוק מה שהיה חסר לי" אומר הראשון "נורא מרגש אותי שאתה משקיע ביחסים שלנו" "וזו רק ההתחלה" משיב השני המצלמה מתרחקת אל מחוץ לקוט´ג והאור נכבה... (המלל, כמובן, לא מדויק, אך רוח הדברים ברורה...) ואני אומרת:
mai

amet

New member
סליחה על הבורות

אבל מה זה ורסטילי??????????????????????????????????

.m

New member
מכיר את אק / פס?

ורסטילי זה מישהו שהוא גם וגם
mai

Liroy25

New member
באמת ציפית שסטרייט יבין

מה פירוש המילה ורסטילי?? שלא להזכיר יתנסה בה?!

ז י ק ו

New member
זה ניהיה היום במודה ../images/Emo150.gif

להיות ורסטילי = IN להיות אקטיבי ופאסיבי = OUT

עודד 24

New member
אמנם הרבה אנשים, לא ממש יודעים...

מה הפירוש של ורסטילי, אבל המילה הזו לא מכוונת רק להומואים (במובן אק´ ו/או פס´), אלא מציינת באופן כללי מישהו/משהו שהוא רב-גוני (מילה זו ודאי כבר מוכרת לכם). כך שהפירוש של ורסטילי הוא רב-גוני, בעל כישורים רבים, וכד´... זה שמשום מה קישרו את זה להומואים, זו כבר לא הבעיה שלי ולא של מי שהמציא את המילה הזו... וגם לא של מי שעשה את הפרסומת הזו. ותחשבו על זה...

InMyHead69

New member
ורסטילי ההגדרה המלאה

אוחצ´ה מזעזעת המסרבת לקבל את העובדה שהרקטום שלה כבר פרוץ והסיסמא היא נוחי, וחייבת להגיד לעצמה שהיא גם אקטיבית כדי להמשיך לחיות ללא רצון לקפוץ מעזריאלי (או לפחות ללכת למכון ההומלס, שכל ההומואים חייבים להירשם אליו)

Yaniv-DC

New member
כחובב ציניות מרושעת

אני תוהה מה בדיוק ההודעה שלך אמורה לעשות... להצחיק? לעורר פרובוקציה? להראות טיפשות מה?

אז תצחק כמה שאתה רוצה...

כי ההגדרה של עודד היתה נכונה לחלוטין (בדקתי במילון) והאדיוט שניסה להצחיק, ממש לא הצחיק אותי. זה אפילו גרם לי לבכות
.

Liroy25

New member
אנחנו שלילים על הבוקר...../images/Emo4.gif

ההגדרה על פי המילון נכונה, אבל יאללה, קצת הומור!
ואגב - ברוך הבא לפורום! עגלת השתיה חמה/קרה נמצאת מימינך, הג´חנון בתנור, עוד מעט יהיה מוכן, תרגיש ב-
.

Yaniv-DC

New member
הומור טוב כשהוא מצחיק

ולא כשהוא ברמה נמוכה יותר מרועי לוי או אלי ומריאנו או רמי ורד.

למעלה