ורשה

הלינקה

New member
ברוך הבא למועדון ../images/Emo13.gif

גם אני ביליתי את שנותי הראשונות בסיביר, אבל אין לי שום טראומה קשורה באימי ה"פולניה", להפך, כל זכרונותי ממנה הם אושר צרוב בשבילי.

Apellai

New member
לא ראיתי את התשובה שלך כשכתבתי את מה

שכתבתי כרגע למעלה. אני למדתי לקח אחרי שלחצתי בקשיחות על סטודנט לקרוא משהו בצורה תקינה ורק מאוחר מדי הבנתי שהוא לא יכול היה.

Apellai

New member
אם אתה מתכוון למה שהיה לפני איזה שבועיים,

אז הם טענו בכמה מהדורות ששדרות ירושלים (Aleje Jerozolimskie) היו השטעטל היהודי, שזו שטות גמורה

deebeebee

New member
ואפרופו אוכל- אתמול שוב הגענו למקום 1

במצעד האוכל הישראלי- בקטגורית מרקים- זכה מרק העוף במקום הראשון

ברוכים הבאים לאגף..

לקויי הלמידה של פורום פולין..אז אנחנו שלושה
(שים לב מנור אתה תקוע בין שתי בלונדיניות!) גם אני לא מבינה את הכתב של עצמי
אמא שלי משגעת אותי
,אני אוהבת גפילטעפיש נורא ועם זה הכל בסדר. בורשה לצערי לא הספקתי להיות הרבה,אשמח לשמוע על עוד מקומות נחמדים שם. שלכם חנה גונן

Apellai

New member
כתב בלתי קריא אינו סימן מובהק לדיסלקציה.

גם אני לא מבינה את הכתב שלי אבל אני מייחסת את זה לחוסר תרגול, מאז התחלתי להדפיס ואחר כך להקליד, וזה היה באמת מזמן

מנור9

New member
התסמונת של כתב לא קריא נקראת - דיסגרפיה

ומזכה את המוכשר בתואר המבוקש "לקוי למידה" שכידוע הטבות רבות בצידו...

לעונג הוא לי!

ואני מקווה שגם אפל נהנית. אוהו סוף סוף אני יודעת שיש לי דיסגרפיה...פששוט לא חשבו שצריך לידע אותי... חוץ מזה יש לי גם קשיים בקליטת ופליטת מידע,ריכוז,זיכרון,מיקוד ומוטוריקה עדינה..ואני גם היפר אקטיבית. מישהו רוצה קצת? שלכם חנה גונן

חייםלוי

Member
מנהל
אני מרגיש ממש במיעוט כאן

אין לי דיסגרפיה, אין לי דיסלקציה או כל לקות למידה אחרת. אבל יש לי אפילפסיה. זה נחשב?

אבל יש לך תפקיד מאוד חשוב!

להחזיק את הפורום למרות חוסר הפרופורציה ושגיאות הכתיב שלנו! שלך חנה גונן

חייםלוי

Member
מנהל
שגיאות הכתיב הן הדבר האחרון שמטריד אותי

בפורום. ולי מעולם לא היו שגיאות כאלה בשום שפה שאני יודע (בניגוד לשגיאות הקלדה שזה יש לכולנו) מה שמטריד אותי אלה המריבות המיותרות בין מעריצי הפולנים ומתנגדיהם.

אאוצ

היית חייב להזכיר את זה?
כן אני מודה הדרדרנו לגמרי
אם זה הדבר היחיד שעושה אקשן הפורום הזה אז אני מעדיפה לחזור להתנמנם
מבחינתי זה הגיע למצב שאני חושבת 10 פעמים על כל מילה שאני מקלידה או מעדיפה לא להגיב ביכלל ויש לי הרגשה שגם על זה אני אקבל
. שלך חנה גונן

הלינקה

New member
אלה "מריבות" מרתקות ומלמדות, ולא צריכות

להפריע לאף אחד. בלי "מריבות" אלה שאני הייתי מכנה אותם ויכוח, אין טעם לפורום הזה. עובדה, שבין וויכוח אחד מסוג זה לשני, הפורום נכנס לתרדמת, והופך ללא נחוץ.

למעלה