ורק שתדעו

Yaniv-DC

New member
ורק שתדעו

שאם מישהי תחזיר אותי להיות סטרייט, זוהי ג´סיקה אלבה (דארק איינג´ל). ומי שיחזיר אותי להיות פאג זה שאר השחקנים בסדרה...

יניב........אני רק מקווה

שלא תחזור להיות.....לא אוכל לעמוד בתחרות נגדה
אוהבת אותך איך שאתה!!!!!!!!!!!!!!! מקסימוששששששש... והנההההההה שוב אין אף אחד בצ´אט...זהו... הלכתי לישון... מקסימוששששששששששש

Yaniv-DC

New member
אל דאגה...

צפייה קלה בכל השווים שם ב"פסדינה" והכל חוזר לקדמותו... ואני אצטט שם את הבן שמשחק את "הכבשה השחורה": So I want to thank my father from the bottom of my bottom

marsala

New member
יאללה יניב

לא להתעצל קפוץ לצאט ותודה לטוקיו על השעון השימושי

Yaniv-DC

New member
שני דברים

זה נראה לי החתול ההוא של מורן אחרי המקלחת והדבר השני - מתי האירופאים האלה יבינו שהם לא צריכים ללכת לישון מאוחר, אלא לקום מוקדם? אנחנו כבר שעתיים מצ´טטים להנאתינו בזימה גדולה.

**Blue-Lagoon**

New member
נראה לכם...

שאני אתעורר ב5 בבוקר ואכנס לצ´אט? הדבר היחיד שיהיה זה שאני באמת אקום אחליט שאני ממשיכה לישון וזהו. אולי יום יבוא וניפגש בצ´אט....

marsala

New member
אל תגיד "היינו"...

אני הייתי שם עד שלוש GMT (עשר אצלך) כך שם אתה אומר "היינו שם" והשעה על ההודעה היא 5:14אז או אתה ודאי מתייחס לעשר דקות לפני כי כמו שאמרתי אני את הצאט סגרתי בחמש שעון ישראל לגבי עצתך לקום מוקדם אני אישית מסוגל בשש בבוקר רק לפהק והמחשבה המקורית ביותר שהפרוססור שלי יכול לעבד זה "אני צריך עוד קפה" אז ה ישעמם אתכם לא?

Yaniv-DC

New member
אירופה היקרה...

אני רק בא ונותן הצעות... בשעות עליהן אתם מדברים שאנחנו נבוא * גפן מטפלת בילדים * אידית מבשלת לילדים * סאנשיינס מטפלת בחבר * אפרת מטפלת בבעל ולומדת ספרדית * דניאל מטפל בבית * עבדכם הנאמן או מלמד ילדים או צמוד לפריים טיים * מרמלד יתאים את עצמו לאיפה שניאל יהייה
מי יודע... אולי פעם נצליח
היה אגב צ´ט של שלוש וחצי שעות..

MARMELAD

New member
אני בשוק ../images/Emo2.gif

אני רק רוצה להזכיר שאני הייתי שם לפני דניאל והלכתי כשהוא עוד היה!!! באתי בגלל גפן, נשארתי בגלל השירות. קפה? תה? מעמול?

Yaniv-DC

New member
שמת לב שהאמוטיקון

הזה ששמת נראה לאו דווקא שוק אלא יותר בכיוון של
?

למעלה