ורק כי חיממתם אותי ..

danistar

New member
ורק כי חיממתם אותי ..

1. מי הוא "של סמוכה עליה השלום" 2. איך מורידים את הבולים מהמעטפות ?? 3. מי עברה את הגבול ?? 4. את מי "דפקו מסדר נוסף" ?? 5. למה מחוף לים ?? 6. מי תקע את המסרגה בשטקר ?? 7. מה מתקפל ללא טייס ?? ומי היה מחופש לשושנה דמארי ?? 8. מי הדרדר לנוברסיטה ?? 9. את מי שפטו על גנבת זוג אופניים ?? 10. למי צריך לעשות אנליזה?? 11. מי מתקשר להודו ?? 12. מי היה עובד ניקיון מטעם הלכלוך ולמה חשבו אותו?? 13. על מי היה צליל זלזול ?? 14. בנזין ספר ( יעני רזרבי ) ?? 15. מה יש בגזר ?? 16. מי זה ג´נטילה 17 מה לא ידוע לגבי אלקוצר , איזו עיר , איפה ראש העיר ולמה הוא שם ?? 18. מי בישל ל "זקן" ?? 19. על מסועתיו של מי כתבה נעמי שמר שיר לגששים ?? 20. תנו שם של מערכון שאחד מחברי השלישיה שיחק בו את עצמו זהו .. זה מה שקורא כשמחממים אותי

Houndour

New member
עכשיו אני אענה!!../images/Emo13.gif

2. שמים בקערת נפט 4. את אהרון 6. המטומטמת שלמדה סריגה בשיטה עיוורת אצל פיקסל´ה ווציגל´ה. מה הם אשמים שאחר כך פרצה שריפה בבניין? 8. נשרק´ה... 10. לקריזיונר הרגוע או התמוי 11. שוב פעם נשרק´ה. יש לו שם חבר. 12. חישבו אותו למתורגמן מטעם הסוכנות והוא היה זה ש"תרגם" את דבריו של "העולה המליון" מרוסיה. 17. אאלקוצר, הוא גר בקומה שנייה ולא מגיע אצלו המים. ראש העיר במקלט כי שכחו להסביר לו שכפתור ההרגעה התקלקל 20. מיגרש השדים. מערכון קורע.

גרי רשף

New member
16,19,20../images/Emo22.gif

16- ג´נטילה מופיעה בקנטטה לשווארמה, בתור הבת של בעל החלביה (?) שפתחו ממול לדוכן הווארמה.. 19- מסעות בנימין מטודלה: נעמי שמר רק הלחינה, והמילים של נתן אלתרמן. 20- יש מערכון בו פולי ניגש למוסך לקנות מכונית, והעובדים שם מסתלבטים עליו כי הוא מהגשש. לא זוכר את שם המערכון בעוונותי..

המוזרה

New member
1, 3, 9, 18 אני אפסיק פה ..

1. כותב הבקשות הוא של סמוכה. 3. שושנקה עברה את הגבול 9. את עמוס קינן (ששמו היה קודם ארנסט פשיחובסקי ולפני כן הדסה בת אברהם / שקרן / בת יצחק) 18. פסח וינואר (אתם בישלתם ליצחק שדה? שדה.. שדה.. חצי שעה לחץ לנו את הידיים, אמר לא עוזב שדה מערכה עד שיש לי תמונת לוחמים למזכרת עם פסח וינואר) זה מספיק להיום

danistar

New member
והתשובות ..

1. מורדוך , כותב הבקשות 2. משרים בקערה עם נפט 3. שושנקה 4. רפי מכלא 6 5. כי כבר אז היו יורדים 6. החניכה של פיקסלה וציגלה שפתחו קורס לסריגה בשיטה עיוורת 7. טיל , המלך חוסין ( הם נפגשו בכרם התימנים ) 8. שחקן הכדורגל .. 9. עמוס קינן ( כל השאר כבר נענה נכון ) 10. לזה שיש לו קריזה 11. הילד היצירתי ( שייקה ) .. לדבר עם הגורו שלו 12. המתורגמן בשדה התעופה ב "העולה המליון" , חשבו שהוא מתורגמן מטעם הסוכנות 13. בגין .. היה צליל זלזלול .. 14. קופסת סרדינים ... 15. הכל .. קלציום , חמצן , בנקים .. 16 בעל המילק בר שביתו מתחתנת אם אחד האחים מדוכן השאוורמה ב "קנטטה לשאוורמה" 17. לא ידוע אם הוא ירד עם כל טבריה לשיכון מתחת למים , ראש העיר במקלט כי שכחו להודיע לו שהמלחמה נגצרה ואף אחד לא לחץ על כפתור ההרגעה . 18. מי אם לא פסח וינואר .. "אתה בישלת ליצחק שדה?? " - "שיח טבחים" 19. בנימיין מיתודה , שיר יפיפה לטעמי 20. אכן .. הבונבוניירה .. פולי הולך לקנות מכונית במגרש מכוניות .. אז אני מקווה שנהניתם .. עד הפעם הבאה .. אחלן וסחלן .. דני

danistar

New member
בהה תיקוני כתיב ותוספות ..

16 ביתו = בתו 17. הבעיה נוספת היא שפולי לא מכיר אותו לכן לא ידוע אם ירד או לא 19. מיתודה = מיתודלה

Houndour

New member
צר לי אך נדמה לי שיש לי לחלוק עליך

ה´זקן´ היה כינויו של בן גוריון ולא של יצחק יער אהההה שדה שדה... לא נאמר שהם בישלו לו אלא רק "הצטלמו" איתו (פה היה עץ, אנחנו מאחורי העץ). תקן אותי אם אני טועה...

danistar

New member
כן ולא ...

הזקן היה הכינוי של שניהם .. וכן הם גם בישלו לו .. תקשיב למערכון ...

למעלה