ורק בשביל להשוויץ

fairy_mi

New member
ורק בשביל להשוויץ

איזה כיף לאחר מאמצים מזוכיסטיים רבים וכואבים עם הסוכנת הבלתי חביבה לחלוטין של צייר הפנטזיה המדהים בוריס, הצלחתי לקמבן תערוכה שלו בעירנו הקורנת. אני מצרפת תמונה לראווה, למרות שאין מי שלא מכיר... פשוט לסגוד! פיי

SC

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif

מדהים משגע מאלף
איזו תמונה מדהימה
ממש כמו שאני אוהב
תגידי פיי, סליחה על הבורות אבל איפה בדיוק התערוכה הזו מתקיימת ?

fairy_mi

New member
אני שמחה שאתה אוהב ../images/Emo141.gif

יש לו דברים בהחלט מאלפים. התערוכה מתקיימת בגלריה התלת מימדית של iCity תפוז, מצרפת לינק ותמונה מהתערוכה הקודמת. הגישה עצמה לגלריה נעשית ע"י לחיצה על שלט כתום מספר 2 בארינה (אם תיכנס תבין). בימים אלה מוצגת תערוכה של הצלם והצייר עמית בר, ביום ראשון (בעוד שבוע וחצי) תיפתח תערוכה של הציירת Mary GrandPre´ שאיירה את ס]רי הארי פוטר. שלא תגיד שלא ניסיתי... :) פיי

לינושית

New member
היי פאיירי

אם את תרצי אני יוכל לשלוח לך כמה וכמה ציורים יפים של בוריס וואלג´ו כאחת שאוהבת את סגנונו ובהצלחה עם התערוכה כל הכבוד על היוזמה
ינה

fairy_mi

New member
בעיקרון

האתר שלו יש המוני יצירות אבל אני תמיד אשמח לראות עוד אם בא לך להעלות :) אני בטוחה שכולם ישמחו

הקנאה אוכלת אותי....../images/Emo5.gif../images/Emo8.gif

אבל לא נורא...אני מתנחמת בזה שאצלי אפשר להעלות קבצים
אפרת

manic_subsidal

New member
לא רעעעעע אבלל

למהתמיד אצבאות ברגליים של אנשים נראות לי מוזר??? -בציורים...בעצם בכלל :) הוא או את או מי שלא עשה את זה השתמש בדוגמנית? ואז עזה כזה פוטומאניפוליישן בראש ושם אותה על הסוס?

fairy_mi

New member
לא רע? זהו?!

מיינתי עכשיו המון ציורים והייתי נותנת לו יותר מזה... עוד אחד...

למעלה