וריד טבורי מורחב?

YaelHakeini

New member
וריד טבורי מורחב?

זה מה שמצאו היום, שבוע 27+0. אני על קלקסן, שזה דווקא מרגיע מבחינת הסיכון ליצירת קרישי דם. אבל רציתי לשמוע אם לעוד מישהי יש כזה...

YaelHakeini

New member
הקפצה ועידכון

דיברתי עם רופא המעקב, שאמר שאמנם יש התרחבות מסוג Vericose, אבל שזרימת הדם בינתיים נורמלית ולא מעורבלת, שזה טוב. הוא מתכוון להמשיך עם מעקב כל שבועיים, או אפילו כל שבוע בהמשך.
מה דעתכן? ניתקלתן במקרה כזה? הדיעות באינטרנט ככ חלוקות וסותרות...

בסך הכל מראה תקין ולמעקב בלבד

ורוב מוחלט של הסיכויים שבמכקב זה יסתכם והכל ימשיך להתנהל כשורה!

וריד טבורי מורחב

היה לי באחד ההריונות. לי אמרו שצריך לעשות פעמיים בשבוע מוניטור וא"ס, כולל דופלר. החשש הוא מזרימה טורבולנטית (כמו שכתבת, מעורבלת). בעקרון עוקבים עד שבוע 37 ואז מיילדים.
אבל את יכולה להרגע, ההיסטריה סביב הסיפור הזה נוצרה ממקרה מצער שקרה פעם באחד מבתי החולים. למעשה, נערך מחקר ב"שערי צדק" שבדק מקרים של וריד טבורי מורחב, ונמצא שהממצא הזה הוא חסר משמעות בד"כ.

לא מכירה את הנושא

אבל לא יכולה שלא להגיב לגיל ההריון שלך: "שבוע 27". וואו, איזה כיף לראות אותך בשבוע כזה!!

YaelHakeini

New member
איזה מתוקות אתן!!!

אז אתמול, אחרי ששיגרתי מייל לרופא שלי שבו התוודייתי על פאניקה מוחלטת, הוא ענה לי כמעט בכעס וביקש בבקשה להירגע ושהוא בפירוש רואה את זה מדי פעם, ושתמיד התוצאות בסוף היו מצויינות, אז לנשום עמוק ולהירגע. אני מנסה להיסתכל על הצד החיובי -- מה אכפת לי עוד מליון אולטראסאונדים לראות את חמסהחמסה כל שבוע? יאללה, שיהיה, בכיף. בסוף היא עוד תצא דוגמנית.

אחלה שם יש לה

האמריקאים יידעו להגות אותו כמו שצריך?
ושהרופא לא יכעס. על נשים שעברו הסטוריה כמו שלך אסור לכעוס אף פעם.

YaelHakeini

New member
הרופא ממש לא כעס, הוא מקסים!

ומבין לחלוטים את ההיסטריה וההיסטוריה. הוא גם ישראלי שמטפל בהמון ישראליות (לחוצות מטבען
)

למעלה