ורידים

ורידים

מישהו הצליח פעם להעלים ורידים ברגליים? איך עושים את זה? או שאפשר רק למנוע אבל לא לטפל בקיים? דרך אגב אורלי עשיתי על זה חיפוש בפורום ומצאתי תשובות שאחד מקודמייך נתן, אני שמחה שתחת שרביטך הפורום הוא לא "הכה את המומחה" כמו כל האחרים שלא מתפתחים דיונים מקצועיים, כמו שמסתבר שהיה גם פה בעבר. חזקי ואמצי

csh018

New member
ורידים

כדי להעלים ורידים אני נעזרתי בארומותרפיה, עשה את העבודה אך יקר מאד. במידה ויש גם בעיית זרימה חשוב לבצע פעילות ספורטיבית שהרי השרירים מניעים את הדם הורידי כלפי מעלה. בנוסף עיסוי לימפטי. בהצלחה שלומי

מקוםבלב

New member
ורידים

הי קסם המדבר, קודם כל שמעתי שהיה נפלא אצלך ומקווה להגיע בפעם הבאה. לגבי שאלתך, מסכימה לגמרי עם שלומי לגבי השמנים. באמת יקר אך עוזר נפלא במקרים של דלקות.אם המקרה לא כל כך אקוטי ישנה תערובת שעוזרת גם ואז צריך רק קצת מהשמן היקר. כמו גם לגבי העיסוי של הרגליים עד הברך עם הרבה עבודה על כל הקשריות של הלימפה.

היי כייף לראות אותך שוב! ../images/Emo24.gif

עשיתי לך סמל של חיבוק למרות ששתינו לא מהמחבקים

avorly

New member
מקוםבלב, ברוכה השבה

מקווה מאוד שתגיעי למפגש הבא. הולך להיות משהו מיוחד .......... מבטיחה

csh018

New member
השמן הוא לי דה ואן ור (שמן הקוניאק

והפעולה שהוא עושה זה לא לפעמים אלה עם 100% הצלחה רק שהמחיר יקר. שלומי

יש לי מלא שאלות ../images/Emo12.gif

מחיר זה דבר שנראה לי שבמקרה הזה אפשר יהיה להעמיס על המטופלת. אילו שמנים אפשר להוסיף כדי ליצור תערובת? ואיך בעצם השמן עובד - הוא מטפל מערכתית או רק בורידים? כלומר האם היא תהיה תלויה בשמן עד סוף ימיה או שזה לא יחזור שוב? ואיפה אפשר לקנות אותו? ואיך עושים עיסוי לימפטי - האם זה משהו שאני כבר עושה בלי לדעת שקוראים לזה ככה? יש לשמן הזה קונטרה אינדיקציות? גיא תודה על העצה, זו מטופלת שלא מוכנה להכניס כלום לפה מלבד אוכל, ועל התזונה היא מנסה לשמור אבל לא כ"כ יוצא לה... אני כל פעם מנסה לכוון אותה עוד בנושא הזה.

מקוםבלב

New member
שמנים

היי קסם, כאשר המצב אקוטי כלומר דלקתי והמקום חם וכואב די הכרחי לשלב בין שמן הקוניאק שיקר מאוד לבין תערובת של שמנים שנקראת הממליס.גם שלומי וגם אני קונים זאת באותו מקום. כעיקרון כאשר המצב נרגע אפשר למרוח את ההממליס שהוא לא יקר. אגב את שני השמנים מורחים ישירות על העור במקום הכואב. לגבי עיסוי לימפתי מה שחשוב הוא לעבוד מהקרסול עד לברך עם האצבעות לאורך קשריות הלימפה ולהרגיש את הגושים הקטנים.גם משני צידי הברך ומאחורה יש בד"כ גושים גדולים שכואבים מאוד.כמובן בעדינות. אפשר לבקש מהמטופלת שתעשה לעצמה יום יום עיסוי כזה ושתרגיש את העצמה הנכונה לה. לגבי התלות בשמן ברגע שתהיה הרגעה והתהליך הנפשי גם יחל אפשר יהיה לקחת פסקי זמן. הכל תלוי בתהליך.חשוב להסביר לה מאיפה נובעת הבעיה ולכוון אותה לשינוי כמובן רק אם היא מעוניינת. לילה טוב

csh018

New member
אין לי הרבה תשובות

את השמן מורחים על הוריד המודלק או הבולט כל יום עד....יש מקרים שאחרי טיפול ארוך הוריד משתקם. את השמן אני רוכש אצל שלוס. עיסוי לימפטי היא שיטה בפני עצמה, אך אני בטוח שמי שעושה עיסויים אחת הטכניקות דומה לעיסוי לימפטי. בהצלחה שלומי

harduf9

New member
אפשר לנסות בלי שמנים יקרים

ישנם צמחי מרפאה מסוימים שיכולים לעזור בחיזוק דפנות הורידים. לפעמים זה מספיק בכדי להעלים את התופעה ולפעמים זה רק ממזער אותה. מה שבטוח זה ימנע החמרה של המצב והופעת ורידים חדשים. כמו כן כדאי לשים לב לתזונה. לבריאות גיא הרדוף

avorly

New member
harduf9, ברוך השב

ואכן ישנה תערובת שמנים שניתן להכין, לתת למטופלת ושהיא תמרח בעצמה. מניסיון- עובד טוב מאוד.

avorly

New member
קיסמונת,

אכן ישנה תערובת שמנים מעולה ויעילה שניתן להכין, לתת למטופלת ושהיא תמרח בעצמה. מניסיון- עובד טוב מאוד.

למעלה