ורידים ברגליים

שפירית44

New member
ורידים ברגליים

הי האם יש פה מישהו שמבין איך מטפלים בזה לפני שזה נהיה מכוער ובולט אגב אמא שלי גם סובלת מזה (אם זה תורשתי) אני בחורה די צעירה אבל כבר רואים אצלי את הורידים ואני לא רוצה שזה יחמיר ואפילו אם אפשר להעלים את זה דרך אגב בכלל רפואה אלטרנטיבית ולא רק סינית.... תודה רבה

ithadshut

New member
טיפול יעיל../images/Emo203.gif

שלום לך שפירית44! לשאלתך, יש דרך טיפול יעילה ע"י דיקור או שיאצו וכן ע"י צמחי מרפא. בדר"כ הבעייה עוברת בתורשה. רפואה שלמה

טיפול שמניע דם יכול לעזור.

ורידים כחולים, בולטים, נוצרים עקב זרימת דם לקויה. דם שאינו זורם היטב [יתכן שגם כתוצאה מהצירות כלי הדם] ונעצר בזרימתו הופך לכהה [כמו קריש דם]. הנעת דם ע"י דיקור, עיסוי ושימוש בצמחי מרפא,היא דרך טובה לנסות לטפל בכך. לפעמים ניתן לשפר את המצב עד לרמה של העלמות הורידים לתקופה מאוד ארוכה. לא פשוט אך אפשרי במקרים מסויימים, בעיקר באלו שבתחילתם. שירי.

ofir tcm

New member
אכן ניתן לרוב לעזור

בעזרת דיקור, צמחי מרפא או שיאצו (עדיף שילוב של לפחות שניים מהם). מטפל טוב גם יתן לך תרגילים, המלצות תזונה וכלים נןספים אותם תוכלי (וגם אמא שלך תוכל) ליישם בבית. אשמח לעמוד לרשותך בכל שאלה. אופיר.

מחיר.

מחיר טיפול ברפואה סינית, הוא 200- 250 ש"ח בממוצע. יש שגובים פחות ויש שגובים גם הרבה יותר. המחיר לא תמיד מעיד על האיכות. מה שכדאי לדעת הוא, שטיפול כזה מטרתו גם לאזן אותך באופן כללי, לכן סביר להניח שתראי שיפור בפרמטרים רבים אחרים ולא רק בבעיית הוורידים ברגליים. שירי.

למעלה