ורטיגו קולינארי
אני עייף, אולי חסר אונים..חלילה מתוסכל?!
בזמן האחרון המצפן הקולינארי שלי (לפחות בארץ) מקולקל, או שאולי הוא בסדר והיעדים אעפס מאכזבים.
אם אני מגיע למקום שהאווירה בו נעימה, הפליי-ליסט מעניין (ושונה מהמקובל), אז האוכל מפוהק ומשעמם.
אם אני מגיע למקום שהאוכל בו טעים (יחסית), אז האווירה לא משהו והשירות מאולץ ויגע..
אם אני מגיע למקום שהאוכל בו מעניין וגדוש טעמים, מתגלה קמצנות מעצבנת שמשתינה בקשת על משנתו של איברהים אבינו..
האמת ? יותר מכל מעצבנת אותי קמצנות..
זו תכונה מציקה שדופקת את ההנאה במנות גדולות..והופכת להיות מנת חלקם של יותר ויותר מקומות..
זה מתחיל עם לחם במחיר שערורייתי,
זה נמשך בצלוחיות טעימות אך בגודל מתריס (ומחיר מנופח למכביר..)..
אך יותר מכל מעידה ההתנהלות הזו על התחשבנות קרירה, על מצוקת רוחב לב וכרסום בנדיבות וזה אשכרה מבאס.
אני יוצא כל כך הרבה (ת"א, בעיקר..) ועדיין לא מצאתי את ה-מקום, בה' הידיעה שיהיה לי בית.
אני רוצה למצוא מקום שיהיה טעים ומעניין ולא קמצן,
אני רוצה מקום שירותי ונעים, לא יגע, לא מתפלצן ולא נפוח ומרוחק,
אני רוצה מקום שמתומחר בהיגיון וביחס ישר לפרודוקטים ולקריאטיביות..ואני רוצה גם VFM, כן..אני רוצה לשבוע בכיף ולא להרגיש פראייר.
אז איפה אני מוצא ? לאן לפנות ? איך לכוון את המצפן ?!
שבת שלום לכולנו..(גם לשרימפעלך ולקלמארי)
אני עייף, אולי חסר אונים..חלילה מתוסכל?!
בזמן האחרון המצפן הקולינארי שלי (לפחות בארץ) מקולקל, או שאולי הוא בסדר והיעדים אעפס מאכזבים.
אם אני מגיע למקום שהאווירה בו נעימה, הפליי-ליסט מעניין (ושונה מהמקובל), אז האוכל מפוהק ומשעמם.
אם אני מגיע למקום שהאוכל בו טעים (יחסית), אז האווירה לא משהו והשירות מאולץ ויגע..
אם אני מגיע למקום שהאוכל בו מעניין וגדוש טעמים, מתגלה קמצנות מעצבנת שמשתינה בקשת על משנתו של איברהים אבינו..
האמת ? יותר מכל מעצבנת אותי קמצנות..
זו תכונה מציקה שדופקת את ההנאה במנות גדולות..והופכת להיות מנת חלקם של יותר ויותר מקומות..
זה מתחיל עם לחם במחיר שערורייתי,
זה נמשך בצלוחיות טעימות אך בגודל מתריס (ומחיר מנופח למכביר..)..
אך יותר מכל מעידה ההתנהלות הזו על התחשבנות קרירה, על מצוקת רוחב לב וכרסום בנדיבות וזה אשכרה מבאס.
אני יוצא כל כך הרבה (ת"א, בעיקר..) ועדיין לא מצאתי את ה-מקום, בה' הידיעה שיהיה לי בית.
אני רוצה למצוא מקום שיהיה טעים ומעניין ולא קמצן,
אני רוצה מקום שירותי ונעים, לא יגע, לא מתפלצן ולא נפוח ומרוחק,
אני רוצה מקום שמתומחר בהיגיון וביחס ישר לפרודוקטים ולקריאטיביות..ואני רוצה גם VFM, כן..אני רוצה לשבוע בכיף ולא להרגיש פראייר.
אז איפה אני מוצא ? לאן לפנות ? איך לכוון את המצפן ?!
שבת שלום לכולנו..(גם לשרימפעלך ולקלמארי)