ורוניקה 2.13

TheLost

New member
ורוניקה 2.13

ראיתי עכשיו את הפרק - ולא הבנתי כלום. אז האם המורה גנבה את הכסף, או וויביל? ומה הלך שם בין קית' לאבא של ג'אקי? בכלל לא הבנתי את הקטע עם התמונה. מישהו יכול לענות בבקשה? (ובלי ספוילרים להמשך. אני רואה ב-DVD)

Ulong

New member
אם אני לא טועה

(פשוט ראיתי את הפרק מזמן) אז זאת המורה שגנבה את הכסף. ואם תזכיר לי על איזו תמונה מדובר אולי אוכל לענות גם על השאלה ה-2.

TheLost

New member
נכון, זה הדבר הראשון שהשתמע

שהמורה גנבה את הכסף, אבל בסוף הפרק ורוניקה רואה את וויביל עם מכונית חדשה ואז רואים שהוא זה שכתב את ה-NANCY על השטרות והכל. קטע מוזר לאללה. ובנוגע לתמונה - מדובר בתמונה שבה, לפי מה שהבנתי, רואים את אבא של ג'אקי סועד עם המורה שנהרגה בתאונת האוטובוס, אבל בכלל בפרק שלפני זה ראו אותו בסה"כ בפינה או משהו כזה.

Ulong

New member
אה כנראה זה משהו לא חשוב

אני לא זוכר את זה... מצטער. יהיו עכשיו כמה פרקים משעממים אבל לקראת הסוף הסידרה משתפרת. צפייה מהנה
נ.ב אתה משתמש באתר שננתי לך להורדות דרך ראפידשר נכון?

Woogyman

New member
מותר לכתוב "להוריד"... ../images/Emo110.gif

להסביר על הורדות, מצד שני, אסור - גם אם אתה קורא לזה הו**דות...

../images/Emo58.gif ל-213

לפני שהמורה הביאה לורוניקה לשמור את הכסף, היא כבר לקחה חלק ממנו, ואת מה שנשאר- וויבל גנב. ובקשר לתמונה- אני לא בטוחה שהבנתי מה שאלת, אבל בעיקרון טארנס <אבא שלח ג'קי>, טען שאין לו שום סודות מקית' והוא סיפר לו הכל על עצמו, אבל אז קית' מראה לו תמונה שלו ושל מיס דומאס בארוחה רומנטית ביחד. ובתמונה הקודמת הוא עמד בפינה כי זו הייתה תמונה אחרת. מקווה שהבנתי מה שאלת.

TheLost

New member
תודה!!!

לפחות החלק של הכסף הבנתי. בקשר לתמונה - אז אוקיי, אבל איך לעזאזל מזה הם הסיקו שהוא זה שהפיל את האוטובוס?מה, הוא עשה את זה כנקמה כי הם נפרדו? מי אמר בכלל שהם נפרדו? לא ברור לי.

../images/Emo58.gif 213

אאל"ט טועה, אז רק ורוניקה וקית' ראו בנתיים את התמונה, ומי שעצר את טראנס זה המשטרה, שלא ראתה את התמונה, ככה שנראה לי שהם עצרו אותו על סמך משהו אחר.. ולא אמרו שהם נפרדו.

TheLost

New member
לא.

בתחילת פרק 13 כולם יורדים על ג'אקי ומציקים לה בגלל שכביכול אבא שלה גרם לתאונת האוטובוס. מהתמונה המסכנה הזאת ועד לשם - לא הבנתי מה הלך.

ב-"על סמך משהו אחר" התכוונתי

שהם עצרו אותו בקשר לאוטובוס, אבל לא בגלל התמונה, אלא כנראה בשל ראיה אחרת, שאני לא זוכרת מהי, ואם בכלל אמרו אותה בסדרה...

Bloody shit

New member
תשובה

זאת המורה שגנבה את הכסף וויביל כתב ננסי על השטרות בשביל לסמן אותן ושם אותם בארון של אחד מהאופנוענים בשביל שיעצרו אותו אבל זה היה רק חלק מהכסף את הרוב המורה גנבה

TheLost

New member
רגע, אז בעצם -

מאיפה הוא השיג את הכסף למכונית החדשה?

למעלה