ורוניקה,תעשי לי ילד! בעד מי אתם/אתן,ורוניקה או שרה?
A angi0 New member 22/4/06 #2 ../images/Emo6.gif הרגת אותי אתה כאילו מחזיר לנו על כל השירשורים על מילר.. אהבתי! תקווה שזה גם לא יהפוך לשירשור על מילר..
../images/Emo6.gif הרגת אותי אתה כאילו מחזיר לנו על כל השירשורים על מילר.. אהבתי! תקווה שזה גם לא יהפוך לשירשור על מילר..
S SHNI23 New member 22/4/06 #4 ארטיק אל תתייאש אני יעזור לך: -) לדעתי ורוניקה יותר יפה משרה (אם לזה התכוונת כשאמרת בעד) שרה גם צדקנית כזאת לא מתה עליה למרות שאני כן רוצה שהיא תיהיה ביחד עם מייקל(סליחה אמרתי את המילה שמתחילה ב- מ זה לא יקרה יותר בשרשור הזה מבטיחה! ארטיק הכל ברוח טובה!
ארטיק אל תתייאש אני יעזור לך: -) לדעתי ורוניקה יותר יפה משרה (אם לזה התכוונת כשאמרת בעד) שרה גם צדקנית כזאת לא מתה עליה למרות שאני כן רוצה שהיא תיהיה ביחד עם מייקל(סליחה אמרתי את המילה שמתחילה ב- מ זה לא יקרה יותר בשרשור הזה מבטיחה! ארטיק הכל ברוח טובה!
S SHNI23 New member 22/4/06 #10 מהממת מאיזה בחינה? יפה?? כנראה עניין של טעם שרה חמודה אבל וורניקה יותר יפה לדעתי יותר מיוחדת
ה הקוסמת 22 New member 22/4/06 #14 שרה יותר מעודנת עם סטייל תראי לדומא תמונות של שתיהן בגלריה לא רק בסדרה אני לא אומרת שרובין לא יפה היא כן על שרה יותר
שרה יותר מעודנת עם סטייל תראי לדומא תמונות של שתיהן בגלריה לא רק בסדרה אני לא אומרת שרובין לא יפה היא כן על שרה יותר